|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Društvo oko nas Naša svakodnevica |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Plasi li vas buducnost? |
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Plasi li vas buducnost? -
26.03.2008, 04:25
Ne plasi me. Zasto bi?
Dok je meni mene... Isplaci se manje ces piskiti, ljubi tebe baba.
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 13:38
|
26.03.2008, 11:35
Citat:
Kao što su se oni koji žive na Dedinju plašili gradnje objekta za smeštaj,lečenje i rehabilitaciju narkomana,tako su se i ljudi koji žive u Drinčićevoj uplašili da im "Svratište za decu ulice" bude u komšiluku.Biće ono uskoro opet u funkciji u Krfskoj-za decu do 18 godina(sa starijima se radi na terenu),ali dokle?Kome dok ne zasmeta? Videla sam u zgradi kulturnog centra Rex(ex adresa "Svratišta",privremena) grafit : "Deca sve pamte,ne zaboravite". ...hladno,jezivo,šta da se kaže? Plaši me budućnost ne zato što mi je sve ovo novo,nego zato što nije prošlost. " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 21:04
Godine: 35
|
27.03.2008, 12:40
Plaši me,uvek se setim one glupe inflacije i praznih prodavnica,redova bez kraja,izbezumljenih ljudi...
![]() A danas,ne daj Bože da se razboliš,dok ti zakažu za sve potrebne preglede,u proseku čekaš po 4-5 meseci da ih obaviš,možeš da pandrkneš,ili plati (privatno) pa klati.I još mnogo toga...izem ti državu!!! To me jako plaši. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 13.04.2008 15:57
Pol: Muško
|
01.04.2008, 01:53
Naravno da me plasi, ali to je draz, stah me tera da se pripremim, neizvesnost me tera da sve predvidim, dok se plasim bicu jaci...
![]() |
|
|
|