VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Plasi li vas buducnost?
staro
  (#21 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 09:10
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 18.03.2008, 21:37

Da. Najviše me plaši osećaj da ću, kad postanem svoj čovek, i zaposlim se, upasti u rutinu, i da ću biti samo jedan od mnogih, a ne jedan jedini. Tome zaista plaši.

Takođe me plaši pomisao da ću jednog dana umreti, ali još više, da ću umreti sam, bez igde ikoga. Kao i ono što će biti posle smrti, ako nečeg uopšte i bude.

Guns don't kill people.

I do!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 19.03.2008, 07:04

Zivot se dise punim plucima,strahove resavam u sebi,ne dozvoljavam da ih drugi vide jer prikazuju moju slabost i mogu biti iskorisceni samo protiv mene.Strah od neke neizvesne buducnosti kod mene ne postoji jer svoju buducnost sam stvaram,ne dozvoljavam da iko ima i malo uticaja na nju.Normalno da je to proces sazrevanja licnosti,ucenja i usavrsavanja,put sa milion prepreka i problema,problemi se resavaju u samom postojanju,ako eskaliraju treba ih energicno i brzo resavati i ono za sta mislim da je najvaznije u zivotu za jednu jedinku,pozitivno razmisljanje.Ja sam od surovog realiste evoluirao u surovog optimistu i verujte mi,isplatilo se.Mnogo bolje gledam na buduce dane

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#23 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:28
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 21.03.2008, 13:29

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Da, ne volim ni ja kada me okruže ti koji kukaju, a ne čine ništa da bi se pokrenuli sa mrtve tačke. Ne volim, ali me takvi ljudi i ne mogu ugroziti i sigurno im ne preporučujem bensedine ili rezanje vena.
Ne mogu sve one koji imaju neke strahove (pa i strah od budućnosti) nazvati kukavicama, zadušnim babama, plačipi*kama i/ili manično depresivnom žgadijom.
Biti svestan straha je jedno, suočiti se sa strahom drugo, a negirati svaki mogući strah je nešto treće.
Наравно да нисам мислио на све оне који имају неке страхове. Само гледаш да ме представиш као зликовца... а и те препоруке су више израз негодовања него стварни савети.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#24 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 25.03.2008, 00:29

...plasi... ...šta ću kad baba ode...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#25 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 26.03.2008, 04:25

Ne plasi me. Zasto bi?
Dok je meni mene...

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...plasi... ...šta ću kad baba ode...
Isplaci se manje ces piskiti, ljubi tebe baba.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#26 (permalink))
bojana999
Početnik
bojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamantbojana999 je dijamant

Član od: 27.02.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 13:43
Godine: 23
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 26.03.2008, 11:04

Ne....

staro
  (#27 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: juče 13:38
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 26.03.2008, 11:35

Citat:
kristina-cica kaže: Pogledaj poruku
Da li ste ponekad pomislili:
- kuda vodi ovaj svet i kako ce nasa deca odrastati?
Ja se cesto zamislim po tom pitanju.
Nista nije kao sto je bilo. Mislite li da je danasnja edukacija dece efikasnija i da se njima smesi svetlija buducnost?
Plašim se.
Kao što su se oni koji žive na Dedinju plašili gradnje objekta za smeštaj,lečenje i rehabilitaciju narkomana,tako su se i ljudi koji žive u Drinčićevoj uplašili da im "Svratište za decu ulice" bude u komšiluku.Biće ono uskoro opet u funkciji u Krfskoj-za decu do 18 godina(sa starijima se radi na terenu),ali dokle?Kome dok ne zasmeta?
Videla sam u zgradi kulturnog centra Rex(ex adresa "Svratišta",privremena) grafit : "Deca sve pamte,ne zaboravite".

...hladno,jezivo,šta da se kaže?

Plaši me budućnost ne zato što mi je sve ovo novo,nego zato što nije prošlost.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#28 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 21:04
Godine: 35
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 27.03.2008, 12:40

Plaši me,uvek se setim one glupe inflacije i praznih prodavnica,redova bez kraja,izbezumljenih ljudi...
A danas,ne daj Bože da se razboliš,dok ti zakažu za sve potrebne preglede,u proseku čekaš po 4-5 meseci da ih obaviš,možeš da pandrkneš,ili plati (privatno) pa klati.I još mnogo toga...izem ti državu!!!
To me jako plaši.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#29 (permalink))
jedinistvarni
Novi član
jedinistvarni je na dobrom putu

Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 13.04.2008 15:57
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 01.04.2008, 01:53

Naravno da me plasi, ali to je draz, stah me tera da se pripremim, neizvesnost me tera da sve predvidim, dok se plasim bicu jaci...

staro
  (#30 (permalink))
miloradv
Početnik
miloradv će uskoro postati poznat članmiloradv će uskoro postati poznat član

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 05.10.2008 14:45
Godine: 36
Odgovor: Plasi li vas buducnost? - 24.04.2008, 12:12