|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Društvo oko nas Naša svakodnevica |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kampanja za zakonsku zabranu telesnog kažnjavanja dece |
|
Odgovor: Kampanja za zakonsku zabranu telesnog kažnjavanja dece |
|
|
|
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Kampanja za zakonsku zabranu telesnog kažnjavanja dece -
10.12.2007, 11:23
joj..zajebaTo je sve to......ko nema sitnu decu taj ne zna sta je patnja,da parafraziram......
![]() nisam za brutalnosti,nikako! jos manje sam za pasivnu agresiju..... a jednom sam i probala,kad sam bila na izmaku snage..... ono a kako hoces,uci ili nemoj da ucis,kako ti je volja,mene strasno boli glava i ne mogu da se sekiram.....na sta moj potomak kaze:Znam sta hoces! Ti sad hoces da se ja kao osecam lose sto te boli glava i bla bla bla! E pa,nema od toga Nista!!!!! i izadje iz sobe.... daklem,kod mene to nista ne pali.... izgubih glas pricajuci....... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
IhLibeDihtung....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 00:19
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Kampanja za zakonsku zabranu telesnog kažnjavanja dece -
10.12.2007, 11:38
na kraJu.....znam po sebi.....uvek mi je vishe bolelo to verbalno balavljenje....te jedno-te isto....te jedno-te isto.....
dok ja u sebi mislim.....shta me smara.....shljaga i cao..... ![]() mada....po FroJdu....prvih 9 meseci formirash lichnost i pravish choveka..... ![]() jbmliga.....imam dete pa cu da vezzbam..... ![]() |
|
|
|