VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Vas zivotni cilj
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Vas zivotni cilj - 27.07.2006, 14:06

Evo bas sad razgovarah sam sa sobom o tome s'a ocu da budem, cime da se bavim... ukratko sta je moj zivotni cilj. Ja bi' zeleo da budem elektro-inzenjer, da imam dobar pos'o, lepu curu ( ko jos to ne bi pozeleo ?! ) i DECICU!!
Dalke s'a su vasi zivotni ciljevi i da li ste ih ostvarili?

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Vas zivotni cilj
staro
  (#2 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Vas zivotni cilj - 27.07.2006, 14:30

uz sve one klasicne stvari, ja bi htjela sebi da projektujem kucu onako po mom ukusu, minimalisticki i naravno da se taj projekat jednom i izvede

nattydread is coming to dinner

staro
  (#3 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Godine: 31
Odgovor: Vas zivotni cilj - 27.07.2006, 15:41

Evo ja cu onako uopsteno ..........
Moj zivotni cilj : osecaj ispunjenosti , zadovoljstvo sobom i zivotom i unutrasnji mir ............
e a kako cu ja to da ispunim...........
e necu da kazem , to je samo moje

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#4 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:14
Odgovor: Vas zivotni cilj - 28.07.2006, 02:41

moj zivotni cilj: prozivjeti ga do maksimuma.. isprobati sta se isprobati da.. ispuniti svaku minutu.. iskoristiti sve ponudjeno i ne zaliti za nicim..

moomoo meee juuooo

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:44
Godine: 33
Odgovor: Vas zivotni cilj - 28.07.2006, 03:37

Citat:
yige_gui kaže:
moj zivotni cilj: prozivjeti ga do maksimuma.. isprobati sta se isprobati da.. ispuniti svaku minutu.. iskoristiti sve ponudjeno i ne zaliti za nicim..
+ da čačkam po ljudima, da im učinim nešto dobro, da napravim svet boljim, svemu tužnom nacrtam osmeh, u sve negativno utisnem pozitivno i pokažem da se može biti mamuran i od obične vode. Da letim sa pticama, duvam sa vetrom, džilitam se ždrebeći. Da nikada ne zaboravim hodati bosa. Da upijem u svoje oko koliko god mogu riđih horizonata, ovog neba, Sunca i Meseca. Da govorim život. I da ga živim.

Nemam materijalnih ciljeva pa makar vam zvučala kao neka nesrećna Miss World (or whatever) i pomalo demodirano

... i, ako može, da Malog od HO stignem da naučim sve ovo isto...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
Odgovor: Vas zivotni cilj - 03.08.2006, 13:57

Biti svoj.
I da me ne pita starost gde mi je bila mladost.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#7 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Godine: 43
Odgovor: Vas zivotni cilj - 03.08.2006, 21:27

Citat:
Ona Koja Se Ždrebeći Džilita kaže:
... u sve negativno utisnem pozitivno ...
Juniore, izvini, but this is beyond my control!
Moj životni cilj je da isterujem zlo i uterujem dobro!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#8 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Godine: 26
Odgovor: Vas zivotni cilj - 13.08.2006, 14:43

Da zavrsim faks, da radim ono sto planiram...
Da se vencam sa mojim i lepo zivimo sa nasom decom...
Da napravimo kucu (nattydread), na kamenickoj strani, na jednom placu, na bas tom jednom placu (vidi se sa Ski bara), gledam ga i merkam svaki dan.

Sve je to lepo isplanirano, sve se to lepo sredjuje, a ja nisam covek koji ce odustati....

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Poruku je izmenio Mind_reset, 13.08.2006 u 17:18.

staro
  (#9 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Vas zivotni cilj - 10.09.2006, 11:32

Citat:
Miš kaže:
Biti svoj.
I da me ne pita starost gde mi je bila mladost.

Kao da citam sebe

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#10 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Godine: 32
Odgovor: Vas zivotni cilj - 30.11.2006, 00:17

Da prestanem da budem posmatrač, nemi svedok, štagod, i da počnem da živim život.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."