|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Društvo oko nas Naša svakodnevica |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li verujete u bapske priče? |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Da li verujete u bapske priče? -
03.04.2007, 16:55
ja vjerujem u onu da ako sjedim na ćošku da se nikad neću udati. tako ja lijepo poučena babskim pričama, insistiram da uvijek sjedim na ćošku. ipak, neću ništa da baksuziram jer mi je ovako neudanoj na divljaka baš lijepo, a sve što je lijepo, ne valja da se kvari. također sam od nedavno počela da vjerujem u onu: kad se s nekim kucneš obavezno moraš da gledaš u oči, jer u protivnom sedam godina nema seksa. tako sada lijepo spajam ugodno sa korisnim, usput malo cirkam, malo gledam u oči a keks pršti na sve strane.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
|
04.04.2007, 22:57
Ne usudjujem se da poverujem u bilo koju od priča jer mi isuviše luckasto zvuče
,mada bi me većina baba za ovu rečenicu verovatno izlupala preko kolena ...Evo nekih priča,kad se budem setila još nečeg dopisaću... -nemojte da okrećete hleb naopako jer će vam neko iz kuće uskoro umreti ![]() -ni slučajno ne ostavljati bebin veš na žici da prenoći jer će tokom noći neke sile da vam pokvare dete... ![]() -nemojte prati bebinu odeću u veš mašini jer će je boleti stomak zato što centrifuga istumba veš pa će tako biti i u njenom stomaku... ![]() -obavezno obući detetu nešto naopako protiv uroka... ![]() ...nastaviće se... ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
|
26.05.2007, 15:42
Sve treba saslushati.....znachi sve strpljivo kao Buda nekog prevaranta(to mi pricho neki lik iz australije).. a od tebe zavisi da li ches to da prihvatish ili ne.
take it or leave it ; |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:44
Godine: 33
|
26.05.2007, 16:19
A ja sam čula da će da te udari grom
Citat:
A neke ribe ovo rade sa prstenjem, ako jedna drugoj daju na isprobavanje. Znači ako skine sa svoje ruke, onda ne ide u drugu ruku, nego na sto, pa ta druga uzme. Razlog ne znam. Valjda da ti ne otme muža A ako dobiješ čmičak, namigivao si nekoj trudnici ... a i izaći će ti čirevi neki valjda, ako ti trudnica uđe u kuću a ti joj ne izneseš sve iz frižidera i špajza što ima tj da zaboraviš sa nečim da je ponudiš. Ima i varijanta dva: Miševi će ti iz'edu gaće To be continued...
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() Offline
Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
|
26.05.2007, 16:51
A ima i za hleb.Bar dva meni poznata....
Ako jedesh pored stola,a vidish stolicu i neches da je kao izvuches a mozes. To sto si pojeo -pojeo si k*rvama za dushu. pazi sad....(ovo ja radim kad padam u iskushenje pred velike postove) jedem,jedem...najedem se ..i dodje mi da se istegnem.A za stolom sam josh uvek . to se kaze sve "sto sam pojeo dao sam Dzavolu ili njemu ,kako bilo i time i kao josh gladan.." i the last one : ZASTO djubre ne bacati uveche ? Jer se djavoli krechu tada ...stariji To bolje znaju i "poslushnija " deca,za razliku od mene. Mene ove gluposti nisu interesovale. @Tibor ......thx my man.Kupi mi auto : )))) |
|
|
![]() |