VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala...
staro
  (#31 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 07.12.2007, 13:29

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Nemam reput brojko, al' ću ti ga dam kad bude moglo. Ne da nije razočarao, nego mi je idol.
Evo ja mu dadoh jedan!

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 07.12.2007, 16:59

Citat:
zmax kaže: Pogledaj poruku
Đorđe Balašević...
...slozio bih se sa bljuvacem vatre...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#33 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 17:00
Godine: 36
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 12.12.2007, 20:04

Sto bi rekla moja drugarica : da bi vas neko razocarao, mora prethodno da vas ocara...

...e, pomalo mi smeta ovo pljuvanje Dj. Balasevica...kakav je da je, za vreme milosevica je bio jedan od retkih koji je imao m..a da ga javno proziva, setimo se njegovih koncerata u majici Otpora, pa nastupa u Sava centru koji su bili steciste za sve koji misle svojom glavom i protiv rezima...vidim, zaboravljate na to...jeste da ume da ispadne ljiga, ali kad pogledam celokupnu turboetnofolk ekipu koja se najstrasnije slihtala sps-u i julovcima (dodacu tu i neke nazovi rokere), ukapiram da Balasevic ima oreol iznad glave...mozete stvarno da nadjete i neku pogodniju licnost za pljuvanje od njega, izbor vam je prakticno neogranicen.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

Poruku je izmenio love hunter, 12.12.2007 u 22:38.

staro
  (#34 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 16:49
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 12.12.2007, 22:31

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
Sto bi rekla moja drugarica : da bi vas neko razocarao, mora prethodno da vas ocara...

...e, pomalo mi smeta ovo pljuvanje Dj. Balasevica...kakav je da je, za vreme milosevica je bio jedan od retkih koji je imao m..a da ga javno proziva, setimo se njegovih koncerata u majici Otpora, pa nastupa u Sava centru koji su bili steciste za sve koji misle svojom glavom i protiv rezima...vidim, zaboravljate na to...jeste da ume da ispadne ljuiga, ali kad pogledam celokupnu turboetnofolk ekipu koja se najstrasnije slihtala sps-u i julovcima (dodacu tu i neke nazovi rokere), ukapiram da Balasevic ima oreol iznad glave...mozete stvarno da nadjete i neku pogodniju licnost za pljuvanje od njega, izbor vam je prakticno neogranicen.
...tako je...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#35 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 20.12.2007, 23:03

Citat:
...e, pomalo mi smeta ovo pljuvanje Dj. Balasevica...
Mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje,
ili možda treba svi da prihvate tvoje?

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#36 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 17:51
Godine: 42
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 20.12.2007, 23:17

Oliver Mlakar
Bora Chorba

Oboje zbog nacionalistickih izjava.
Ne podnosim ih vise.

Mozda Majkl Dzekson, postao je nekako freak.

Postoji i suprotno, recimo licnost koju ranije nisam podnosio a sada mnogo volem kao osobu - Madonna.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#37 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:32
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 20.12.2007, 23:36

Vladimir Tintor. Zbog njega sam volela da idem u Pozoriste mladih.
I ocekivala sam od njega mnoogo vise od onoga sto sad radi.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#38 (permalink))
Darlington
Novi član
Darlington je na dobrom putu

Član od: 03.11.2007.
Poslednji login: 12.07.2008 15:32
Godine: 19
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 25.12.2007, 23:01

Bora Đorđević i Branislav Lečić, prvi zbog svih njegovih događaja u skorije vreme, a drugi zbog bespotrebnog petljanja u politiku (i to u zaista pogrešnu stranku).

staro
  (#39 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 26.12.2007, 09:25

Citat:

...e, pomalo mi smeta ovo pljuvanje Dj. Balasevica...kakav je da je, za vreme milosevica je bio jedan od retkih koji je imao m..a da ga javno proziva, setimo se njegovih koncerata u majici Otpora, pa nastupa u Sava centru koji su bili steciste za sve koji misle svojom glavom i protiv rezima...vidim, zaboravljate na to...jeste da ume da ispadne ljiga, ali kad pogledam celokupnu turboetnofolk ekipu koja se najstrasnije slihtala sps-u i julovcima (dodacu tu i neke nazovi rokere), ukapiram da Balasevic ima oreol iznad glave...mozete stvarno da nadjete i neku pogodniju licnost za pljuvanje od njega, izbor vam je prakticno neogranicen.
...a koji su to koncerti u majici otpora?Koliko ja znam,nije drzao koncerte za vreme milosevica,vec jedino taj u Sava centru posle 5.oktobra...
...btw...zamisli da komentarisem "turbofolk" ekipu koju su naveo....pa o njima ni ne razmisljam...ne postoje...vazduh...puf...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#40 (permalink))
kolja
Početnik
kolja će uskoro postati poznat član

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 14.07.2008 17:41
Godine: 45
Odgovor: Javna ličnost koja vas je razočarala... - 27.12.2007, 14:34

Malo ih je koji se nisu prodali...

Ko se ne razbije u paramparčad