VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI?
staro
  (#1 (permalink))
mikivs
Novi član
mikivs će uskoro postati poznat član

Član od: 27.01.2007.
Poslednji login: 15.07.2008 20:49
Pol: Muško
Godine: 36
Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 30.01.2007, 22:59

Da li se osecate JUGO NOSTALGICNI?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI?
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 15:04
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 30.01.2007, 23:04

Ja ne. Mozda zato sto nisam zivela u toj velikoj Jugoslaviji tj jesam al ko da nisam, s obzirom da imam 23.
Iskreno bas me briga za tu Jugoslaviju koja nije uspela da funkcionise. Raspala se jer nije moglo vise tako i to je kraj price za mene. Idemo dalje.

goldie

Odgovor: Sta mislite o JUGO NOSTALGIJI???
staro
  (#3 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:28
Godine: 32
Odgovor: Sta mislite o JUGO NOSTALGIJI??? - 30.01.2007, 23:07

Jugonostalgichni? Hmm.. Pa svakako osecam nostalgiju za nekim boljim vremenima... Suvishe sam "mlad" da bih mogao recci da sam tu zemlju doziveo... Znam da je manje loshije nego vece ..po nekoj logici, ali uzevshi u obzir sve shto znam i shto se desilo.. ta nostalgija je na nivou moje nostalgije za detinjstvom i nije neshto shto utiche na moj zzivot. Sad treba ici napred na ovoj manjoj, ali zato kolko toliko stabilnijoj barci i isploviti iz oluje..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#4 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 30.01.2007, 23:11

Naravno,svaki dan se setim,i svaki dan bi isla kuci,joj ja sam gori nego E.T.

No me toques

staro
  (#5 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 07.09.2008 16:43
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 30.01.2007, 23:11

mogu samo da kazem da mi je zao shto Juge vishe nema,bez obzira shto je nisam dozivela kao moji roditelji..
a sve shto je isprichano i napisano..valjda nije sve laz...
sada su nam ostale samo ...pesme i uspomene....

ali glavu gore..idemo dalje...

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#6 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 21:15
Godine: 32
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 31.01.2007, 08:41

Nemam problem sa jugonostalgijom, nije to bilo tako sjajno, samo je bila bolja muzika i fudbal

Festina lente

staro
  (#7 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: juče 21:06
Godine: 31
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 31.01.2007, 12:26

... delim mišljenje sa HLEBmaster-om, blueell-om i BaneK-om, samo bi dodao da bi voleo da smo se sa mnogo manje sukoba "razišli" sa bivšim Jugo republikama.
To je bilo lepše vreme koje se moralo završiti, onih 6 glavešina su želeli da postanu "gospodari" svako u svom ataru pa su nam rasturili zemlju.
No šta je tu je, nisam Jugonostalgičar, sad ponovo imamo svoju Srbiju (i Vojvodinu) što uopšte nije loše u smislu da sami u većoj meri odlučujemo o svojoj sudbini.
Treba svaki dan da trudimo da ekonomski sustignemo Sloveniju kako bi postali lider na ovom brdovitom Balkanu, a imamo kapacitet samo treba da se trgnemo.

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#8 (permalink))
fiona
Iskusni forumdžija
fiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan članfiona je naprosto sjajan član

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 23:16
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 31.01.2007, 13:29

Jesam Jugo - nostalgicna... i to bas i veoma!
Bili smo jedan divan svet, bez predrasuda tipa religije i politike...
Ceo svet nas je postovao...mislim, ( a misliti i cvece brati, e, ... ) mi smo bre bili jedna divna zajednica! Nije te niko pitao u koju crkvu ides...
Ma, bili kompletno ok...al' raspad gadan, sile htele drugacije...Neko tamo na zapadu ima posao da igra puzzle uvek...nasli nas i skrojili, po ,,meri,,...

k sazaljenjiju..

Prijatelj je tu kad nas po svaku cenu treba naterati da drzimo glavu gore.

staro
  (#9 (permalink))
Zvonchica
LutkaLuftika
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 14:41
Godine: 24
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 31.01.2007, 13:44

Mislim isto kao i Goldie. Ne secam se te Jugoslavije, pa se ne osecam tako, nit' mi fali.

A za sve jugo-nostalgicne evo jedan link
http://www.miniyu.org.yu/index.htm

Soul shaker, Love maker, Body manipulator..

staro
  (#10 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Godine: 41
Odgovor: Šta mislite o JUGO NOSTALGIJI? - 31.01.2007, 19:50

ja sam shkolski primer jugo nostalgichara ali da bih sve opisao shto mi je, u vezi sa tom temom, na srcu...
...trebala bi mi puno vecha tastatura sa puno boljim slovima i
puno vishe vremena nego shto imam.

a inache, navikli ste od mene da uvek pishem "neozbiljno" tako da chu samo jednom duboko uzdahnuti i staviti tachku.

Odgovor