VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends?
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:14
Pol: Žensko
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 29.03.2006, 04:57

Citat:
Meggy kaže:
ako cemo da dizemo revoluciju - ja sam uvek ZA!

pa too bre i ja kazem...

VIVA LA REVOLUCION!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:44
Godine: 33
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 30.03.2006, 02:44

Kao dugogodisnji ucesnik AMA BAS SVIH demonstracija u mom rodnom gradu, pocev od 9 marta pa nadalje, gde moram da istaknem da sam vise puta dobila pendrekom po bubrezima (o slucajnim udarcima da ne govorim), kao i da sam verovatno bila najglasnija u kraju u vreme serpi i poklopaca za vreme dnevnika, jerbo sam uzela onu babinu ogromnu za dzem (u koju mogu komotno da sednem) i varjacu za isti (koja je dugacka jedno metar da te vruc dzem ne isprska pri mesanju), te udarala do besvesti ( a pri tom se trudila da se ukomponujem sa komsijom-on je udarao kontru), i jos nekih tako akcija, moram vam priznati da sam odlazeci na porodjaj pomislila na to da li ce me moje dete jednog dana mrzeti zato sto sam ga rodila bas ovde.

Onda sam se upitala, da li ja mrzim svoje roditelje zato sto su me posadili ovde? Ko mi garantuje da bi se rodila na nekom zelenom poljancetu u Svajcarskoj a ne u nekom pesku u Iraku, da se sve odvijalo drugacije... da moji mama i tata nisu moji...

Ne zatvaram ja oci, gogo. Vidim da je sranje. Vidim da nigde ne mogu da se informisem sta radi, recimo, nasa prima balerina, ali zato Marijana i Lotar Mateus samo sto mi iz frizidera ne izadju.

Ali, necu da mracim, nije mi u prirodi. Suvise je moj zivot kratak za to. Shvatila sam da sam samo statista u kukuruzu... i nije mi jasno kako da nesto promenim. A htela bih ponekad, narocito kad vidim jedno stvorenje koje ujutru golih nogica i mojom ispranom i razvucenom majicom "GOTOV JE" utapka u moj krevet da jos malo dospava.

Dakle, moj odgovor bi bio da sam uvek videla svetlo na kraju tunela, inace oni pendreci ne bi imali smisla. Vidim ga i sad i uvek, samo se nekad slabo orijentisem.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 30.03.2006, 19:31

Squaw za ovo imash do daljnjeg free burek and sve ostalo kod mene dole na chit chatu.. Bash sam objashnjavao danas kako sam ovde napisao referat od dve strane (gusto kucano) pa odustao od zatrpavanja i nastavljanja o temi i eskivirao slanje..Rekla si ukratko ono shto sam ja mislio

Ne zalim niti jedan udisaj suzavca ni dan proveden na demonstracijama, zno sam onda zashto sam to radio a znam i sad .. ko je ochekivao kule i gradove taj i treba da se razochara.... shto se mene tiche da je bio gotov onomad kao shto je gotov od pre neki dan ..ee to bi bila feshta ..

Ono shto je trebalo i moglo da se menja to je zamenjeno.Ono shto mozemo da promenio prvenstveno u sebi, treba svako od nas da pokrene.Sve dalje vishe ne zavisi od nas ..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 30.03.2006 u 19:47.

staro
  (#14 (permalink))
Revolverasica
Početnik
Revolverasica će uskoro postati poznat članRevolverasica će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Godine: 27
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 01.04.2006, 19:25

Citat:
gogothegreat kaže:
Dragi prijatelji,
želeo bih da znam da li se još neko oseća ovako posrano kao ja zbog toga što živimo u ubedljivo NAJGOROJ državi na svetu, u kojoj ništa ne funkcioniše i u kojoj je ljudski zivot najjeftinija roba. Vidi li iko svetlo na kraju tunela i način da do njega dođemo?
Osjecam se isto kao i ti,mada zivim u sasvim desetoj zemlji.Posto vidjeh obe strane,na prvoj,pravi dzumbus,kao sto je vecina vec opisala.Na drugoj,30 sati dnevno te gnjave nekim pravilima,prosto covjek ne moze da se opusti.Koliko sam shvatila svagdje je isto.Ko ima -ima sve uslove za normalan zivot,i mirno spava nocu.Ko nema - nema-ili 'rmbaci od jutra do mraka,sa nekim napadima pshicke prirode.
Heh..samo htjedoh da kazem,da je svagdje isto..sem sto ti neko krade pred ocima,a neko lukavo iza ledja..

staro
  (#15 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Godine: 43
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 01.04.2006, 19:43

Citat:
Revolverasica kaže:
Osjecam se isto kao i ti,mada zivim u sasvim desetoj zemlji.Posto vidjeh obe strane,na prvoj,pravi dzumbus,kao sto je vecina vec opisala.Na drugoj,30 sati dnevno te gnjave nekim pravilima,prosto covjek ne moze da se opusti.Koliko sam shvatila svagdje je isto.Ko ima -ima sve uslove za normalan zivot,i mirno spava nocu.Ko nema - nema-ili 'rmbaci od jutra do mraka,sa nekim napadima pshicke prirode.
Heh..samo htjedoh da kazem,da je svagdje isto..sem sto ti neko krade pred ocima,a neko lukavo iza ledja..
Heh...da...izgleda da si u pravu, Revolverašice Baš juče po prvi put pogledah film "Fahrenheit 9/11" (zahvaljujući dragoj Meggy ) i ostadoh zapanjen u istoriji nezabeleženom glupošću aktuelnog američkog predsednika, koji čitavih desetak minuta provodi u nekom bezveznom obdaništu, za vreme dok teroristi avionima pogađaju zgrade STC. Mada sebe ne smatram slepim pobornikom ideje o zaverama, preporučujem svima da "u paketu" pogledaju recimo sledeće filmove: "JFK", "Nixon", "Syriana" i "Fahrenheit 9/11" i da mi onda kažu da li i dalje veruju da đavo nije ovaj svet odavno uzeo pod svoje

Elem, na osnovu svega iznetog, možda bi bilo prikladno da ovu temu preimenujem u "What the fuck is wrong with this world, my friends?"

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#16 (permalink))
Panta Ray
Početnik
Panta Ray će uskoro postati poznat član

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Godine: 30
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 11.04.2006, 21:35

Nisam čitao sve postove na ovu temu ali nikako se ne bih složio da živimo u najgoroj državi na svetu. Treba samo pogledati kako većina čovečanstva danas živi. Mi treba da poboljšamo našu državu, a od nezadovoljstva nema ništa. Mada najčešće nezadovoljstvo dolazi iznutra.

staro
  (#17 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Godine: 24
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 12.04.2006, 17:59

Citat:
gogothegreat kaže:
Dragi prijatelji,
želeo bih da znam da li se još neko oseća ovako posrano kao ja zbog toga što živimo u ubedljivo NAJGOROJ državi na svetu, u kojoj ništa ne funkcioniše i u kojoj je ljudski zivot najjeftinija roba. Vidi li iko svetlo na kraju tunela i način da do njega dođemo?

Da ti je samo znati gdje ja zivim...

staro
  (#18 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 07.11.2008 07:18
Godine: 43
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 13.04.2006, 23:02

Citat:
greco kaže:
Da ti je samo znati gdje ja zivim...
Nažalost, verujem ti, prijatelju, da je možda jedino u Srpskoj gore nego ovde. Sjebaše nas dušmani

Al' valjda i za nas ima još neke nade... valjda neko odgore vidi sve...

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#19 (permalink))
Podbarac
Početnik
Podbarac će uskoro postati poznat član

Član od: 07.04.2006.
Poslednji login: 17.10.2008 20:03
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 20.04.2006, 14:40

Ni meni nije jasno sta se to sa nama dogadja! Relativno smo lepo ziveli nekada, a onda su dosli ratovi i razaranja. Smanjila nam se drzava na dve republike i dve pokrajine, a uskoro ce je biti samo jedna republika i jedna pokrajina. I niko ne zna koliko dugo ce i takva drzava trajati! Nebrojeni broj ljudi je nastradao i fizicki i moralno su unistene cele porodice i domacinstva, izazvali smo bes celog sveta a time i bombardovanje koje nas je dokusurilo. Nas Novi Sad je goreo a mostovi su bili sruseni bez ikakvog strateskog razloga i opravdanja, i jedini nam je "greh" bio u tome sto smo deo drzave koja je ratovala protiv celog sveta. I posle svih tih strahota koje smo preziveli i pretrpeli, jedan veliki deo nasih sugradjana podrzava politicke stranke koje su nas vodile kroz sve te ratove i zbog cije pogresne politike smo dosli do stanja u kojem smo sada. I beskonacna "diskusija" o tome "ko nas gurnu!" u sve to: Amercki imperijalizam, masoni, papa, NATO, Jevreji, "novi svetski poredak", ustase, cetnici, muslimani, komunisti... Listi nema kraja! WHAT THE F... IS THE MATTER WITH US! WILL WE EVER LEARN? Sta je potrebno da nam se dogodi pa da naucimo. Oni sto su vladali u Srbiji za vreme svih tih ratova ocigledno je da nisu bili zreli za to. Svojom ili tudjom krivicom su izazvali sve te ratove i bedu i zbog toga bi ih potpuno trebalo iskljuciti iz politickog zivota! Zar vecito moramo da zivimo u strahu da ce nas neko opet uvuci u neki rat i da cemo opet biti izolovani od celog sveta, i da opet necemo biti sigurni da li cemo sutra imati hleb na stolu? Nije li lepse razmisljati o tome gde cemo ovog leta na letovanje, ili koju marku automobila cemo kupiti, ili sta cemo kupiti sledeceg vikenda kad "skoknemo" do Beca da malo pazarimo? Da li se neko jos seca tih vremena? Mi malo stariji se secamo, nije to bilo tako davno. To je bilo pre nego sto su dosli ratoborni i nesposobni "politicari" u osamdesetim godinama proslog veka. Umesto toga mi razmisljamo o tome kakvu nam piz...... spremaju ovi nasi "politicari" i sa kime ce nas opet zavaditi, i da li cemo opet biti gurnuti u neke glupe ratove! Stvarno ne razumem sta se to dogadja sa nama. Vojvodina je oduvek bila miroljubiva i nastanjena mirnim i pitomim stanovnicima. Sta se promenulo? Zasto smo odjednom postali ratoborni i zasto bas ovde radikali imaju veliku podrsku? Otkud to da u glavnmom gradu Vojvodine vladaju radikali? WHAT THE F... IS THE MATTER WIH US MY FRIENDS! Ima li neko odgovor na to? Jedino sto ja mogu da odgovorim je da smo mi, zbog nekog razloga, postali samoubilacki narod sa velikom zeljom za samoistrebljenjem.

staro
  (#20 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Odgovor: What the fuck is the matter with us, my friends? - 21.04.2006, 00:44

Citat:
Stvarno ne razumem sta se to dogadja sa nama. Vojvodina je oduvek bila miroljubiva i nastanjena mirnim i pitomim stanovnicima. Sta se promenulo? Zasto smo odjednom postali ratoborni i zasto bas ovde radikali imaju veliku podrsku? Otkud to da u glavnmom gradu Vojvodine vladaju radikali?
Zato sto je Vojvodina narocito osiromasila u poslednjih nekoliko godina, posebno nakon propadanja i zatvaranja velikih fabrika i kombinata u kojima su bile zaposlene na stotine i hiljade radnika koji sada ne rade nigde ili rade za mizerna primanja... Bez uvrede, ja to zovem "sitna buranija". Upravo toj sitnoj buraniji je dosta svega pa glasa za bila koga da bi kontrirala i pokusala da popravi svoj drustveni polozaj na bilo koji nacin. I odosmo polako ali sigurno u politiku...
Srbi u Vojvodini glasaju za nacionalisticke partije iz 2 vrlo jednostavna razloga, ali ja nekako ne bih da ih iznosim, glupo mi...

Odgovor