|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Domaći spotovi i tekstovi Spotovi i tekstovi pesama izvođača sa područja SFRJ |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ibrica Jusić |
|
Odgovor: Ibrica Jusić |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:33
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Ibrica Jusić -
01.07.2008, 13:13
Shalom sara Shalom sara, shalom sretna Dobro dosla svuda si ti Tvoja je kosa suma cvjetna U kojoj mladi mjesec spi U kojoj mladi mjesec spi. Usne su ti poput nara Vitko zito tvoj je struk Tvoje su pjesme, o shalom sara U mome srcu najljepsi zvuk U mome srcu najljepsi zvuk. O sara, shalom, shalom, shalom Tvoje je ime najljepsi stih O shalom, radost u meni stvara To ime ljepse je od svih O sara, shalom, shalom, shalom Dobro si dosla, sara shalom Zbog tebe moje srce se para I ja sam zbog tebe lud. Shalom saru trazim, gubim Za njom lutam, moja je sva U svakoj zeni ja je ljubim Sve zene u njoj ljubim ja Sve zene u njoj ljubim ja. O sara, shalom, shalom, shalom Tvoje je ime najljepsi stih O shalom, radost u meni stvara To ime ljepse je od svih. |