|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Domaći spotovi i tekstovi Spotovi i tekstovi pesama izvođača sa područja SFRJ |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Blockout |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brbljivica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Blockout -
05.11.2007, 17:35
1228 (zečevi beli)
Vrebam ko smuk iznad grotla. Nečujno provodim sate. Crveni rez ispod oka, sve glupe rane se pamte. Miluje svetlost sa neba, miholjsko cedi se leto. Ukraden plen s dna dubine, kida ga mršavo pseto. Sećanja naviru sama, Brzo, ko zečevi beli... Stoji na kaljavom drumu, bori se s jačim od sebe. U mestu hoda mašina. Smeje se klizava glina. Mesec mu sija na muku, Čeka na red, pa nek traje. Sipam mu duvan u ruku, produžen život klima, odlazim dalje... Sećanja naviru sama, brzo, ko zečevi beli... Stižemo. Teret se spušta. Vesela kapija žuta. ... I sitan kamen pod gumama krza... ... I lišce kreće da šušti. Zastajem, leđa me bole. Izuvam bokal pun vode. Svaki put isti ritual. Igra završava ovde... ...gde sećanja naviru sama, brzo, ko zečevi beli... |
|
|
|
|
|
Brbljivica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Blockout -
05.11.2007, 17:36
Finansijska konstrukcija
Nestajem i to je sve. Sekundara se muči. Gutam trokraku bez straha, sasvim siguran u sebe. Ne budi me dok umirem, jer smeta mi kad placeš. Tvoje suze osmeh traže, ja ne mogu da ga nađem. Poseti me, podseti me na priče iz davnina, dok sam verovao ljudima i plašio se neba. Finansijska konstrukcija je pogrešna, sve pada. Poraz preplaćenog stiha, Dve-tri reči, jedan ton, i zbogom... |
|
|
|