|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "Ozheni me, dacu ti papire" |
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 24.09.2008 15:35
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: "Ozheni me, dacu ti papire" -
01.07.2008, 18:21
sve je na prodaju i sve ima svoju cenu
smo je pitanje ko će za koliku cifu da se proda neko za stih, pesmu, dodir, pogled, malo ili mnogo para a možda i grešim ili sam malo ponudio ???
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
Odgovor: "Ozheni me, dacu ti papire" -
15.08.2008, 06:51
Citat:
|
|
|
|
|
Odgovor: "Oženi me, daću ti papire" |
|
|
Frajla Juca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: danas 12:00
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: "Oženi me, daću ti papire" -
15.08.2008, 16:45
glupa tema skroz, ne bih se nikad udala zbog papira taman da nemam hleba da jedem...a ni ne trebaju mi papiri vec ih imam.
...imam skoro sve...niti bi da me neko ozeni da mu dam papire to je glupo i ponizno, ako mu ne mogu pomoci na neki drugi nacin da dobije papire....da mi da milione ne bih pristala jer su za mene pare parce papira....a obraz, cast i dostojanstvo se parama ne kupuju....drage moje dame i dzentlmeni...![]() Ne znam mozda se mnogi nece sloziti samnom... |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
|
15.08.2008, 17:17
Ma i ja mislim. I glupa sam sto uopste posecujem glupe teme.
![]() Citat:
Citat:
Ja nemam nista, osim sunca da me greje, vetra u kosi, nekoliko velikih ljubavi u zivotu i jedan stari buldozer koji niko nece da kupi, pa mozda zato razmisljam drugacije od tebe. Citat:
Citat:
![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
||||
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
|
15.08.2008, 17:35
Citat:
![]() ...oprostices mi...ali...nekako...blago receno...ne verujem ti...jer oni sto se najvise kunu u obraz i cast...prvi ga izgube...jbg...nagledah se kroz zivot... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
|
15.08.2008, 18:33
Citat:
Ja sam dosla u Kanadu pre 14 godina - udala sam se za papire, upravo zbog toga sto nisam imala hleba da jedem (secate se 1993. godine). Prijateljski mi je ponudjena prilika, koju sam iskoristila. I uvek cu mu biti zahvalna sto mi je ponudio sansu za bolji zivot -mene i mog deteta. Od mene nije ocekivao ni banku, za ovu, ako mogu da kazem "uslugu". Moja odluka da se udam za papire, niti je ukaljala moj obraz, niti je poljuljala moj ponos i dostojanstvo. Jer da jeste, ja ne bih ovo ni napisala! Da si ti, draga koleginice, prosla kroz ono sto sam ja prozivela u vreme najvece krize u mom zivotu, verovatno bi i ti uradila isto, da si bila na mom mestu. Da, apsolutno se ne slazem sa tobom. P.S. Ako je po tvom misljenju, citiram: "glupa tema skroz", zasto si se uopste "iskazala" na istoj? Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
15.08.2008, 23:34
Citat:
da sam dobio srbijanski pasos....nikad nebi napustio srbiju i dan danas bi trunuo u njoj. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
|
15.08.2008, 23:40
moj buraz je u francuskoj, studirao je tamo, ostao je da živi i nasuprot svemu i svojoj nekretnini i toliko je godina već tamo i radi, ali mu nisu dali državljanstvo dok nije stupio u brak sa francuskinjom. uzeli su se iz ljubavi, bar nema razloga da drugačije verujem. mogao je da bira, nije mu trebalo ništa od nje, papiri mu nisu bili neophodni jer je imao boravišnu.
potpuno se slažem sa onima koji pristaju da za bolji život, svoj i svoje porodice stupe u brak, radi dobijanja dozvole za rad ili boravak. zašto da ne? pa čak i da se plati toj osobi koja je u EU, USA, Kanadi ili već gde-i to, zašto da ne? za koru hleba, nema poniženja. sramota je ukrasti i sedeti skrštenih ruku! sve drugo je prihvatljivo. pa evo i kod nas-čujem kinezi daju i po 4000 eura da stupe u brak sa nekim našim državljaninom-kom kako bi dobili naše državljanstvo. Da li je to istina? Pitam informacije radi, nemam potrebu da se ženim za 4000e (pa ni za mnogo više). |
|
|
|