VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Dijaspora

Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!?
staro
  (#21 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 16.04.2008, 18:42

Zimus sam prvi put, nakon tri godine, od kako sam otisao posjetio domovinu. Iskreno, sjecajuci se prvog dramaticnog odlaska, bilo je malo i strah kako ce sve ponovo da izgleda kad dodje jos jedan dan za pozdrave. Znao sam vec unaprijed da cu dma drugi dan da se prilagodim na sve i da ce sve biti kao da nikada nisam ni otisao.
Tako i bi. Tri nedjelje, koliko sam bio tamo,su mi prosle ko treptaj. Nisam stigao ni da se cestito raspakujem a vec je dosao dan da se koferi ponovo zatvore i da se krene nazad.
No ovaj put je bilo sasvim drugacije. Valjda smo svi navikli i shvatili da daljina i nije neki neprevazidjen problem. Ostali smo manje vise isti, koja kila gore-dole.
Spakovao sam se bez truna nervoze, ustvari bilo je nervoze ali ne one kao prvi put kad sam odlazio. Pozdravio sam se mirno sa svima, znajuci da cu opet uskoro doci.

e jos na sve to kad dodam magluscinu koja je totalno paralizovala aerodrom u Beogradu, i maratonsko cekanje... sine umalo da izljubim od dragosti svu posadu od reda kad nam je avion konacno stigao... nisamo ni zalet uhvatili a ja sam vec bio daleko u carstvu snova

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kal_el
naslednik Mi_Ladina
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 10:58
Godine: 42
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 16.04.2008, 19:51

Pa ja se rastajem u žurbi ... i uvek obećam da ću opet da dodjem
i onda

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#23 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 04:23
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 01.05.2008, 09:24

Vise se i ne okrecem...navika je cudna stvar,istreniran do perfekcije,valjda su ti receptori u mozgu zakrzljali,
a i mnogo je rastanaka ostalo iza,ko zna koliko njih ispred,pogodio sam ovaj nik sto me prati po ovim forumima,gusar se ne moze vezati,
zato i ne gledam slike iz proslosti,znam da ce se javiti ponekad u snovima i da cu se pitati zasto bas to da usnim ovog jutra,
upravo brojim koliko njih,
sedmoro ih je zbrisalo u roku od deset dana,
oni na aerodromu mi vise i ne persiraju,postao sam stalni,samo su destinacije razlicite,ljudi su isti,lepi,ponosni,srecni,
i svako je poneo deo mene,razapet na svim meridijanima,od Kankuna do Skoplja,od Clevelanda do Rija,od NY do LE...
lepo je biti deo prica jer su oni deo ovih mojih,i kad se ponovo budemo sreli bice kao da se nikad nismo ni rastajali,oni nikada ne odlaze,odlaze avioni,automobili,godisnja doba,politicari,radnici u penziju...
ostaju sale,pijanke,pesme,zagrljaji...ma super sam sa odlascima...do nekih novih vidjenja...

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#24 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Pol: Žensko
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 05.05.2008, 04:21

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
pred dve godine..
oduvek se znalo kako dobro stojim sa matematikom ovo je trebalo da bude tri godine

a sad, evo, pochetak maja.. peta godina kako sam preko bare.. e ide stazh..

razmishljam, dolaze sad ljudi cheshce ovamo, nego shto ja idem tamo.. i eto, ti rastanci su sad idi mi-dodji mi.. stalno neko dolazi i odlazi, da mi je to postalo tako normalno.. evo sam u zadnjih godinu dana bila 14 puta na aerodromu divota..

moomoo meee juuooo

staro
  (#25 (permalink))
borat
Novi član
borat je na dobrom putu

Član od: 08.05.2008.
Poslednji login: 21.06.2008 12:45
Godine: 27
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 08.05.2008, 17:01

Nikako.... Muka mi je, place mi se, deprimirana sam svaki put kad se vratim ovde i brojim dane do sledeceg odmora............

staro
  (#26 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:51
Godine: 46
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 08.05.2008, 17:26

Eh.... kako? Kako moramali sa optimizmom, vec gledam na sledeci susret sa svojim najmilijima, sa svojim gradom, i sa jos mnogim drugim stvarima zbog kojih ce ovo moje malo srce uvek biti tamo gde je dom!

Bzzzzzzzzzzzz....zujim po potrebi

staro
  (#27 (permalink))
Snoopy Red B
Iskusni forumdžija
Snoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamantSnoopy Red B je dijamant

Član od: 23.04.2008.
Poslednji login: 28.08.2008 10:50
Godine: 37
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 08.05.2008, 18:43

Nekad mi je to bio veliki problem,
a što više godina to manje suza,
i smejem se kad plakao bi....

staro
  (#28 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 10:59
Godine: 42
Odgovor: Kako se nosite sa odlascima..!? - 08.05.2008, 20:44

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku

Ne volim rastanke...definitivno.
naravno....ali,nastavljam da hodam.....

ploviti se mora i bez broda

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Dijaspora > Kako se nosite sa odlascima..!?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kako se ljutimo? SQUAW Astrologija 38 17.05.2008 21:57
Kako se nosite sa strahovima? Lady S Psihologija 19 06.03.2008 15:15
Kako najlakse ubiti noja? HLEBmaster Humor i zabava 5 06.02.2008 09:57
Kako se svideti.. Crazy Angel Astrologija 11 04.01.2008 19:42
Kako se nosite sa zivotom? Crazy Angel Psihologija 26 13.11.2007 19:07