|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? -
12.11.2007, 02:34
Citat:
![]() ![]() ovo sam samo kopirao u slucaju da je neko previdio u prethodnom postu ![]() sretao sam ljude koji ne znaju ni u kojoj drzavi zive a kamo li gdje je neka druga... ali isto tako i ljude koji odlicno poznavaju nase podneblje Mislim da sam vec pisao o liku iz jedne trgovine, to mi je bio prvi takav slucaj i bukvalno sam ostao u soku. Posle toga kada je Pipak dozivio male prelome noge sestra nam je odusevljeno pricala o srpskim manastirima koje je nekada davno posjetila. Sef na poslu kaze da jos uvjek osjeca miris gibanice koje je nekada pravila mama njegovog druga, ince poijeklom iz Kraljeva kaze da su. A sad jedan od mojih trenutnih profesora je sredinom 70ih bio na razmijeni studenata u Beogradu. Skoro na svakom predavanju pomene Beogad i opise malo o srpskoj dobrodoslici. Kako nam se blizi zima neki dan je prokomentarisao da nikada se nije bolje proveo na zimovanju ko u bivsoj Jugi. Jahorinom je prosto odusevljen a na Kopaoniku mu je jedna Srpkinja malcice pomutila razum. Interesanto je da ponekada posle predavanja me pitaju o mojoj zemlji, jer sam ponosno svima rekao da sam porijeklom sa tih prostora. Porotekle nedjelje prilazi mi djevojka i kaze kako je ona cula da mi pijemo kafu da obara sa nogu . Nisam imao drugog izbora vec da je pozovem u moj skromni dom da se sama uvjeri ... ako je ne obori kafa ondak ce nesto drugo ...sljiivovica naravno ![]() |
|
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 01:40
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? -
12.11.2007, 19:52
Meni obiçno kazu : A ti si iz Srbije
vi ili ubijate ili hapsite predsednike ![]() I şta sad çovek da im objaşnjava kad debili ne znaju şta je demokratija ![]() ![]() Zene dodjite na ustanak ! ![]()
|
|
|
|