|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? |
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 21:51
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? -
04.02.2007, 04:28
Ma ti si meni k'o bombona
![]() Evropljani znaju o Amerchkoj istoriji i geografiji taman toliko koliko Ameri znaju o Evropi. Ok, mozhda Evropljani znaju malcice vise, ali to su nijanse. Uostalom sistem obrazovanja u Americi je takav da je 90% paznje fokusirano na geografiju i istoriju Amerike, a za ostalo ako se nadje vremena. A i to shto nashi ljudi (ili bilo ko drugi ko nije iz USA) znaju o Americi je iz filmova i slichnih izvora. To shto sad ameri ne gledaju strane filmove je za drugu prichu. Smuche mi se priche tipa: ameri glupi, ovo, ono. Nema veze za realnoshchu. Ima glupih ljudi svugdje, sretao sam ih gdje god sam bio. Ima i pametnih, mozhda je do mene, ali ja sam najvishe pametnih ljudi sreo bash ovdje u USA. Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:05
Pol: Žensko
Godine: 33
|
04.02.2007, 04:41
Ako si mislio na Srbu i Vešticu... razmisli ponovo
Naravno da ima glupih ljudi svugde i totalno je nebitno kako ćeš se ti o nečemu informisati, da li kroz filmove, da li kroz sport (pa moraš da znaš gde je ta Srbija ako ti 10000 navijača onako urla na basketu u sred USA ), muziku, literaturu itd... meni je samo neverovatno da neko ko sa tim svim ima dodira, nema opštu kulturu... toliko ![]()
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 21:51
Pol: Muško
Godine: 32
|
04.02.2007, 04:47
Samo chu josh neshto da kazhem. Ma ti si meni k'o bombona
![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 01:54
|
04.02.2007, 05:37
Citat:
Citat:
. Eto bar su "blizu", jer to je mnogo blize nego recimo - promasiti istocna obala i zapadna obala Amerike. Nasi ljudi znanje o USA i Evropi imaju uglavnom iz filmova. Ali bas me zanima koliko nasi ljudi poznaju geografiju Indije ili Kine, koje su najmnogoljudnije zemlje svijeta. Pitaj nekog je l' zna gdje je Tamil Nadu ili Karnataka, drzavice u Indiji koje su po povrsini mnogo vece od nasih banana drzava. |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 04:05
Godine: 33
|
04.02.2007, 13:00
Ma, razumemo se mi i slažemo, nego aj' da se i dalje citiramo
Citat:
Pa eto konkretno kod te dve bih i ja počela da mucam, ali znala bih otprilike da ubodem. Mislim, ja i pričam da je to mnogo manji horor nego da misliš da je severni pol u Evropi.
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 04:32
|
05.02.2007, 03:56
Citat:
ma pitaj Amere iz Tenesija ili Misisipija gde je Main ili Rhode Island, pa da vish' sta ce ti kazu.. ajmo da se okladimo da bi vecina ne bi ni spomenula 'meriku ![]() slazem se da glupih ljudi ima svegdje, al' sto reche Dzi, bar da znas ubodes kontinent, ako nista drugo ![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|