|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kako emigrirati? Sve ono što vas zanima u vezi života "tamo negde". |
|
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.07.2007.
Poslednji login: 03.04.2008 03:23
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton -
16.08.2007, 06:51
Ej, sta ti bi da dolazis ovamo.Ovde mozes samo da radis u nekim od fabrika ako imas nekoga da te preporuci ili u hauskipingu. Nase skole nista ne vaze, moras da imas Canadian Licence za odredjene poslove.Uzas
![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:21
Pol: Muško
Godine: 27
|
16.08.2007, 07:38
nemoj tako Sneguljice... covjek tek dolazi u novu zemlju i poslednje sto mu treba su necija pametovanja... kad je vec dobio priliku i odlucio da dodje nase je da mu pomognemo koliko mozemo... a ako mu se ne svidi kofere je lako spakovati i vratit se nazad za Srbiju, u tom pravcu nam bar ne treba viza
socobe, jednom sam bio u Hamiltonu i znam da ima masa ljudi sa prostora bivse YU... tako da nemoj da se brigas da neces imati nikoga da te bar uputi... grad je dosta miran kako mi se cini i za covjeka sa porodicom kao sto si ti je pravi izbor... a i Toronto je tu u blizini... samo hrabro, svaki pocetak je tezak al sa vjerom u samog sebe ne sumljam da neces uspjeti ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:27
Godine: 39
|
22.08.2007, 11:32
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
|
22.08.2007, 11:34
Citat:
nadam se da cu se snaci jer ovde i nije tako sjajno sa svoih 38 nemam ni stan a imam 20 godina staza |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.07.2007.
Poslednji login: 03.04.2008 03:23
|
27.08.2007, 07:14
Cao Socobe 1,ja ti ne pametujem oko Canade.Nemam pojma za Hamilton ja sam u Nijagari Falls,a ovde ako ti srbin? kaze idi desno ti idi levo.
Puno mi ulozimo da dodjemo ovamo misleci da je ovde bolje da bi se vratili brzo tamo odakle smo dosli Ne znam ja sam dosla pre dve godine i mogu ti reci uzas!Pozdrav od Snjeguljice ,svidja mi ovo nisam cula ne pamtim![]() |
|
|
|
Kako emigrirati u Australiju???? |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.12.2006.
Poslednji login: juče 19:06
Godine: 28
|
Kako emigrirati u Australiju???? -
28.08.2007, 23:10
Moze li neko da mi kaze sta je potrebno za preseljenje u Australiju, tacnije sta treba da izvedem da bi mogao da ostanem i da dobijem drzavljasntvo?
Moze li neko da mi kaze svoje iskustvo po pitanju preseljenja u drugu drzavu (gde god da ste) na koji nacin je to izveo... ![]() |
|
|
|
Odgovor: Kako emigrirati???? |
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
|
Odgovor: Kako emigrirati???? -
29.08.2007, 00:22
Prvo moras nabaviti vizu,jer kad sam ja izasla iz yuge nismo trebali imati vize,tad je bilo lakse izaci,e sad ne znam sta treba za australiju,ali za europu treba osim vize da imas neki radni ugovor,obezbedjeno posao i stan,e sad samo ja ne znam kako ces dobiti vizu,jer kako cujem tesko se dobije,ma cak i ako imas nekog rodjaka,ili posao obezbedjen,ali za produziti boravak u inostransvo,treba da dobijes rezidenciju (dozvola za boravak )negde je daju za mesece a negde za godinu dana,zavisi za cega trazis,za posao,ili kao turist,ili kao ucenik,ali ako hoces da ostanes da zivis u inostranstvo pored dozvole za boravak moras imati radnicku dozvoli,sto ti daje drzava u koju ides nakon nekog vremena,ili ako imas ko da ti napravi radnicki ugovor,barem ovde u Spaniju je tako,ali dosta je tesko dobiti,a i dugo traje cekanje,pa sad samo treba imati strpljenja,ako stvarno zelis da prodjes kroz sve ovo,mada nije lako ni jednostavno,mnogi su krenuli i vratili se na pola puta,nemoj misliti da je u inostranstvu bolje
ali ako krenes,srecno ![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
|
29.08.2007, 06:27
Citat:
ja sam pred polazak jeo bi se citav zivot da nisam probao ima i kriza verujem al se nadam da ako si sa porodicom mozda bude lakse nijagara falls je moje sledece mesto za deset godina cuo sam da je kod vas divno |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|