|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zabavni parkovi |
|
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island |
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:54
Pol: Žensko
|
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island -
05.12.2007, 06:11
zashto ja tek sadE vidim ovu temu?
![]() enivej, shta rec' sem pa ja sam bila adiktid za ove ludjachke vozove bila nekoliko puta u Gardelandu u Italiji.. (gardaland)a na ovu istochnu obaluu je popularan Six Flags ![]() juzhnije je popularan Diznilend, al' tamo josh nikako da odem.. ovaj six flegs je totalno zabavan ima brdo tih histerichnih vozova.. znam da su najludji Betmen i Robin, ne secam se vishe koliko brzo idu na sat, ali znam da preventive radi, devojke moraju da skidaju mindjushe.. i za razliku od drugih vozova shto krecu polako, ovaj odma krene munjevitom brzinom.. pa se ne uspesh ni snaci maltene nishta ne uspesh ni da vidish.. ali najveci fazon je taj, ne zna dal' je u pitanju Betmen ili Robin, shto izgleda kao da visoko u vazduhu "trachnica" prestaje, nema je tu se voz naglo zaustavi (do tog trena mislish da cesh preletish preko ) i onda se unazad, istom brzinom vraca bilo do DZaDZa ![]() ![]() planirali da odem ovo leto, al' se ne dogovorismo al' neshto sve razmishljam, sadE kad gledam ove snimke, sve bi radje da se vozam u onim sholjama za decu, da gadjam balunzzz i da idem na onaj vodeni kanu ![]() eee evo Robina ![]() enter if ju der ![]() |
|
|
|
Odgovor: Zabavni parkovi |
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|