|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton |
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Pomoc novo pridoslim u Hamilton -
20.11.2007, 09:07
A zivci rade kao da dobijam elektro sokove. Bar je meni tako.
Nego, nase varijante za odlazak u Kanadu su otpale. Ne skroz, ali skoro. Imali smo priliku da odemo, cela porodica, medjutim to se nesto izjalovilo, pa sad ide samo moj covek i to na 2 godine da sljaka. Naslusala sam se raznih prica o tome kako i pored toga tamo moze da se sredi da ipak odemo i ja i deca i da ima sanse da predamo tamo papire i mozda cak i ostanemo da zivimo. Pa eto, hajde da pitam i ovde, da li te price koje su mi servirali imaju bar malo istine? ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: juče 14:32
Pol: Muško
Godine: 39
|
20.11.2007, 10:20
neznam sta ce mene zadesiti ja sam na cekanju vec 10 meseci ali sam resio da odem pa sam usput popunio i grean card
a sto se tice vasega odlaska naknadno kolko sam bio na forumima i citao ima i za vas sanse naj teze je cekanje al sta da se radi |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
20.11.2007, 21:03
Citat:
![]() salim se... u svakom slucaju najbolje ti je da spakujes dragog u neku strucnu ustanovu i da mu oni daju detaljna objasnjenja ![]() a mozes da kopkas ovdi http://www.cic.gc.ca/english/index.asp |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
21.11.2007, 13:25
Oko babino, znas li ti kako je tesko udati se u ovim godinama?
A i ne znam kako bi deda reagovao na to ![]() ![]() Citat:
Aj hvala ![]() Citat:
![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
||
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
|
22.11.2007, 18:28
Citat:
znash li ti koliko trazhe ovde takOve poput tebe!? tebe udamo, dedu ozhenimo, vel'ka svdba.. posle se razvedete, ti i deda se ponovo uzmete i svi srecni i zadovoljni a, vat sej ju? ![]() |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
|
24.11.2007, 09:06
Ne verujem ti
![]() A sta da kazem...kako je krenulo, izgleda da ce mi za odlazak biti potrebne tvoje djidji midji vradzbine ![]() E vidi se da si swbina zena ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
Odgovor: Pomoć novopridošlim u Hamilton |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.04.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 13:08
|
Odgovor: Pomoć novopridošlim u Hamilton -
17.04.2008, 07:40
Blago tebi ja sam bila letos 3 meseca u Kanadi, pa i u Hamiltonu, otkad sam dosla nemam mira u sopstvenoj kozi kao Nikola Simic.
|
|
|
|