|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite? |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 03:26
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite? -
13.11.2007, 03:13
Irnik,
Pa i sama draga imas priliku da gledas njihov tv, da ih sreces na ulici, poslu, bilo gde...... Ja vecih lecemera u zivotu srela nisam. Njima je sve pod ugovorom, pa i sama ljubav, bila prema partneru ili deci, bilo kome...Hladnog srca, oprezni, sve neko njima zeli da naudi...a pomoc od njih retko kada se moze ocekivati. Omladina izvrnuta naopacke, sve same kuckice, lajavice na zvezde, zapustenice. Muskarci tupadzije i mutavci! Spustenih hlaca ispod dupeta...I ne znaju sta je tudja zena ![]() ![]() ![]() Sve nakradno u ovoj zemlji ludila. Ne zna se ko pije, ali se zato dobro zna ko placa ![]() ![]() Nadam se da se neko nece naci uvredjeninim, ali sam ti morala dati odgovor na postavljeno pitanje!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
Pol: Žensko
|
Odgovor: Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite? -
13.11.2007, 23:06
Citat:
Vece sam licemere srela kod nas nego ovdje. Moras da shvatis da su svi ljudi u sustini isti bez obzira gdje zive. I ovdje i tamo ima losih i dobrih ljudi. Sretala sam i ovakve i onakve, i dobre i lose, i one iskrene i licemere. Samo ne zelim da generalizujem citavu naciju na osnovu par ljudi. Kod njih je makar stavljeno pod ugovor, pa onda mogu zakonski da traze svoje. Kod nas ces dobiti batine, biti stavljen na stub srama i ostati bez onoga svoga. Kamo srece da sam bila hladnog srca kad sam prvi put odlucila da se USA vratim. Trebalo mi je samo godinu dana da se opet spakujem nazad. Imala sam prilike da se uvjerim (kod nas) kako je ljudska naivnost pogubna. Radila sam sa nevidjenim licemerima, koji rade jedno drugom iza ledja. Sretala sam to i ovamo. To nema vece sa nacionalnoscu, kulturom i tradicojm. To je sve ljudska priroda. Kao prvo, ja nikad ni od koga nisam ocekivala nikakvu pomoc. Zivim i radim po onoj dobro poznatoj: "Uzdaj se u se i u svoje kljuse." Ali, bude mi drago kad neko moze da mi pomogne ako hoce, a ako nece niti se ljutim niti se razocaram. Ovamo u USA sam imala mnooogo pomoci od Amerikanaca, i to mnogo vise nego sto bih ikad imala od nasih ljudi bilo da sam tamo ili ovamo. Citat:
Ima jedna tema na ovom forumu o tome, da li nasi muskarci znaju sta je tudja zena, pa procitaj i vidi imali li ikakve razlike i da li nasi muskarci znaju sta je tudja zena i da li bi im smetalo da budu sa istom. Citat:
![]() |
|||
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite? |