|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Koliko smo se promjenili??? |
|
Odgovor: Koliko smo se promjenili??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Koliko smo se promjenili??? -
30.10.2007, 21:38
не дајте се браћо и сестре, тамо, у далекоме свету
![]() није све у материјализму, аутомобилима, кућама, сав тај сјај је варљив... сачувајте ту вашу душу словенску и ту посебност... будите поносни... ако већ није касно. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: 26.07.2008 22:27
Pol: Žensko
|
Odgovor: Koliko smo se promjenili??? -
31.10.2007, 05:44
Znate sta?
Svaki covek koji se otisnuo i odlucio da zapocne zivot negde drugde, ili ce se asimilirati u novoj sredini ( zemlji ), ili ce zauvek patiti i dozvoliti da ga nostalgija zgrabi svojim kandzama. To jos uvek ne znaci da treba da se odrekne svoga, ali u meri. Ja recimo strasno mrzim da cujem nase ljude koji u svoj jezik ubacuju engleske reci. To onda ne lici na nista. Niti su naucili novi jezek , jezik zemlje u kojoj su se nastanili, niti su zapamtili svoj. Mislim grozno!!! Ja sam za ono, cuvaj svoje u srcu, ali prihvati jezik, obicaje i nacin zivota sredine u kojoj zivis, bice ti mnogo, mnogo lakse i lepse .......o, da.....ima i njih pametnih, a ima i nas i te kako glupih. |
|
|
|