VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Dijaspora

Dijaspora Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zabavni parkovi
staro
  (#1 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 21:51
Pol: Muško
Godine: 32
Zabavni parkovi - 12.08.2007, 05:32

Da li ste bili u nekom zabavnom parku?

E neki dan bijadoh ovdi (Cincinnati - Paramount's Kings Island) pa da podijelimo utiske

Son Of Beast -

Vortex -

Delirium -

Flight Of Fear -
I jos kamara drugih

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

Poruku je izmenio irnik, 05.12.2007 u 07:41.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 13.08.2007, 02:29

Ijaooo, ljudi, ja sma ovo videla samo u onoj mojoj RollerCoaster Tycoon igrici i u životu ne bih sela da me ovo čudo prodrma. Eto, podelismo utiske

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Godine: 27
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 13.08.2007, 06:15

jao bre Lady, ki penzioner si kakav... kad nam dodjes u goste vodino te na Son of the beast

evo vec tri godine sam tu a jos nisam otisao do Kings Islanda... al mi zesce proradio adrenalin akko su pipak i irki bili i kad sam cuo utiske

za sad mi je Delirium

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 21:51
Godine: 32
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 13.08.2007, 06:36

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
...za sad mi je Delirium
idemo na slingshot

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#5 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 16.08.2007, 07:25

ma mani me slingshota... sta da im pukne taj lastis ... odosmo mi u Virginiju jebote

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 01:54
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 05.12.2007, 04:56

Paramount's Kings Island, koji se nalazi u blizini Cincinnati-ja, bio je najpopularniji ljetnji zabavni park u Americi prosle godine. To je porodicna destinacija koja nudi obilje dinamicnih aktivnosti, zabave i uzivanja.

Evo na primjer jedan komentar zadovoljnog posjetioca:
"Wow! It’s like we spent the whole day in a real-live Hollywood action movie! And we were the stars of the show! We’re definitely coming back soon."
--Tim from Westerville, Ohio

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#7 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:32
Odgovor: Cincinnati - Paramount's Kings Island - 05.12.2007, 06:11

zashto ja tek sadE vidim ovu temu?

enivej, shta rec' sem pa ja sam bila adiktid za ove ludjachke vozove bila nekoliko puta u Gardelandu u Italiji.. (gardaland)

a na ovu istochnu obaluu je popularan Six Flags

juzhnije je popularan Diznilend, al' tamo josh nikako da odem..
ovaj six flegs je totalno zabavan ima brdo tih histerichnih vozova.. znam da su najludji Betmen i Robin, ne secam se vishe koliko brzo idu na sat, ali znam da preventive radi, devojke moraju da skidaju mindjushe.. i za razliku od drugih vozova shto krecu polako, ovaj odma krene munjevitom brzinom.. pa se ne uspesh ni snaci maltene nishta ne uspesh ni da vidish.. ali najveci fazon je taj, ne zna dal' je u pitanju Betmen ili Robin, shto izgleda kao da visoko u vazduhu "trachnica" prestaje, nema je tu se voz naglo zaustavi (do tog trena mislish da cesh preletish preko ) i onda se unazad, istom brzinom vraca bilo do DZaDZa

planirali da odem ovo leto, al' se ne dogovorismo al' neshto sve razmishljam, sadE kad gledam ove snimke, sve bi radje da se vozam u onim sholjama za decu, da gadjam balunzzz i da idem na onaj vodeni kanu

eee evo Robina

enter if ju der

moomoo meee juuooo

Poruku je izmenio yige_gui, 05.12.2007 u 06:15. Razlog: nadjoh RObina :D

Odgovor: Zabavni parkovi
staro
  (#8 (permalink))
swba

Odgovor: Zabavni parkovi - 05.12.2007, 08:31

robin izgleda do bola zabavan.... zavrti mi se u vugla gledajuci snimak

vodis me kad dodjem

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen