|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Pedofilija - i kako je iskoreniti? |
|
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 07.10.2006 18:58
Pol: Muško
Godine: 18
|
Ne znam šta da kažem. Nisam neko ko mrzi nekog zato što je drugačiji, čak nisam imao ništa protiv gay parade, ali ovo... Ne postoji način da ovo razumem, želeo bih da vidim nekog od njih da vidim da li može da me ubedi u ove gluposti.
Ps. A da, ako me ne bi ubedio, u šta sam praktično siguran, onda bih mu... bolje da se zaustavim ovde ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 22:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? -
01.06.2006, 23:45
Sve to treba saseci u korenu.... A to je mesto odakle svi ti ljudi poticu....
![]() Znaci.... Onu njihovu stvar treba (po kratkom postupku) iseci. ![]() Pa da vidim onda dal ce smeti da se izjasne da su pedofili! Oko za oko, zub za zub. ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.05.2006.
Poslednji login: 22.06.2008 01:57
|
TOO !
demokratično !! ne samo njih, već i sve koji ih znaju !!! HITLER je to uredio: pored gore pomenutih, homoseksualce, hronično bolesne i neke političko i nacionalno opredeljene: POSLAO NA LETOVANJE U PANSION ZVANI ''KONAČNO REŠENJE'' nije vam loša ideja, samo ... razmislite gde to vodi ! ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
02.06.2006, 04:45
Ti "ljudi" spadaju i najniži šljam ljudske civilizacije, negde u rangu narko dilera, s tim da su za razliku od narko dilera bolesni u glavi. A zna se gde završavaju takvi. Vidim da su se pobunili i da traže svoja prava (poput nekih takođe "ugroženih") i to se mora saseći u korenu. Ne znam šta bih bio u stanju da uradim manijaku koji bi mi napostvovao dete. Ovo što je napisala Goldie bi bio samo uvod u mučenju ljudskog izroda.
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
|
Pedofile smatram odvratnim izrodima,bolesnim skotovima koje bi trebalo zatvoriti,da vise nikada ne vide svetlost dana!Kakva 'prava' oni zahtevaju,prava da siluju decu od 10 godina?!Oni ne razmisljaju kako je toj deci u tom trenutku,ta deca to NE zele!Ne razmisljaju o tome da li da deca zele da budu na televiziji,da ih bolesni idioti gledaju gole,posto pedofili izgleda i to zele?!Moja prijateljica je bila silovana kada je imala 10 godina.Silovao je matorac od 60 godina.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
|
pedofilija jeste bolest najgore vrste. slazem se u potpunosti sa sjeckanjem one stvari. mislim da je to jedino rjesenje. uopste mi nije jasno kako nekom mogu da padnu na pamet takve umobolne ideje.
![]()
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 28.06.2008 21:08
Godine: 32
|
11.06.2006, 14:33
Kako iskoreniti pedofiliju?
Hmm .. bacachem plamena za pochetak? Ovo je jedan od retkih sluchajeva gde ono shto Englezi zovu LYNCH MOB moze da ima pozitivan kontext Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 31.05.2008 17:49