|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Držao ćerku u podrumu 24 godine! |
|
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! |
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:01
Pol: Muško
|
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! -
28.04.2008, 23:53
Nedavni dogadjaj koji se dogodio u Austriji je jos jedna od snaznih potvrda licemernosti, duboke nehumanosti i sve vece otodjenosti medju ljudima koja vlada u savremenom drustvu, koje je prvenstveno okrenuto stvaranju profita i poticanju potrosockag mentaliteta na cijim osnovama u krajnjem slucaju i pociva....
Problem je puno slozeniji i ne moze se reducirati samo na umobolnog oca, vec obuhvata brojne strukture jedne moderne drzave, koje su potpuno zatajile. Pitam se samo sta bi bilo kada bi se nekim slucajem dogodilo da bilo ko od drzavljana Austrije ne plati porez, ne 24 godine, vec 24 meseca. Ubedjen sam da bi drzava munjevito reagovala sa svim svojim atributima prisile i operativne moci. Ovako, to su ipak samo neko ljudi, koji verovatno cak i ne privredjuju... ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
|
28.04.2008, 23:59
da,u pravu ste.....ovi iz poreske bi vec iskopali i ispod zemlje duznika.....
ali,skoro sam citala u novinama i neku malu,u stranu gurnutu vest,mnogo manje brutalnu i uzasnu od ove,kad su pronasli mumifiirano telo neke zene koja je trinaest godina bila mrtva u svom stanu u zgradi komsije kazu da su u prvo vreme i pomisljali da je mozda u bolnici ili slicno kad je nisu sretali a onda su je jednostavno zaboravili! uzasan miris je donekle bio otklonjen jer je jedan prozor u stanu bio poluotvoren,a telo je bilo mumificirano..... uzas... ne bi to proslo u Srbiji.....nas komsija bi nocu lepio usi na vrata da cuje sta se desava.... |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
|
02.05.2008, 02:06
Francuskinja koju je zlostavljao otac rodila šestoro dece
Posle otkrivanja monstruoznog slučaja incesta u Austriji, jedna Francuskinja je poverila medijima da je tokom 28 godina bila žrtva svog oca i da je rodila šestoro njegove dece. Lidija Guardo (45) odlučila je da javno govori o svom slučaju nakon što se prepoznala u sudbini Elizabet Fricl, Austrijanke koja je 24 godine bila zatvorena u podrumu gde ju je zlostavljao otac i gde je rodila njegovo sedmoro dece. Ova Francuskinja, koja još uvek živi u kući u mestu Kulom, u pariskoj oblasti, u kojoj je zlostavljana tokom 28 godina, ispričala je da su otac i maćeha počeli da je maltretiraju kada joj je bilo samo osam godina. Maćeha, koja ju je kao devojčicu ubacila u ključalu vodu sa deterdzentima, od čega nosi trajne ožiljke, pomagala je ocu da je siluje. U video snimku u elektronskom izdanju lista "Parizijen" ona objašnjava da je mislila da je to što joj se dešava normalno. "Bežala sam samo kada me je tukao. Svaki put (kada bih pobegla) ispričala sam šta se događa, ali su me uvek vraćali njemu", rekla je francuskim medijima. Za razliku od Austrijanke, Lidija nije bila zatvorena, ali joj je bilo zabranjeno da napusti kuću bez roditelja i nikada nije išla u školu. Prvo dete je rodila sa 12 godina, a potom i petoro ostalih. Porodila se u bolnici u Parizu, gde je medicinskom osoblju rekla ko je otac, ali, prema njenim rečima, niko nije reagovao. Zlostavljanje je prestalo tek kada je njen otac umro, 1999. godine. "Zamislite koliko bih još imala dece da je ostao u životu", rekla je ona francuskim medijima. "Uništio mi je život", kaže ova žena, koja optužuje svoju okolinu, komšije i vlasti u ovom malom mestu sa 400 stanovnika za indiferentnost. Ona je rekla da više ni sa kim ne razgovara, dodavši da su "neke komšije živele ovde u to vreme i nisu ništa rekle, kao ni policajci koji su dolazili kada me je otac tukao". Lidija je izrazila želju da se susretne sa Elizabetom Fricl, kako bi joj rekla da nije sama. "Osećam se manje usamljenom. Možda ima još ovakvih slučajeva, u selima gde ljudi samo spuste zavese", rekla je ona i dodala da želi da razgovara i sa ocem nesrećne Austrijanke. "Htela bih da pitam Jozefa Fricla zašto joj je to uradio. To bi moglo da mi pomogne da shvatim zašto je moj otac ovo uradio sa mnom", poručila je ova Francuskinja, koja priznaje da je tek nedavno postala svesna da ono što je preživela nije normalno. Tanjug
|
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 10:01
Pol: Muško
|
02.05.2008, 09:07
Moje misljenje o svemu ovome izneto u prethodnom postu samo je potvrdjeno ovom vescu iz Francuske.
Naime, ljudsko drustvo (pa ni ovo savremeno) nije uspelo da resi problem zastite clanova porodice, pod kojim pre svega mislim na decu u zene. U brojnim porodicama sirom planete se svakodnevno dogadjaju mnogi zlocini koji nikada nece biti procesuirani, niti sprecavani, a da ne govorim da ce vinovnici ovakvih i slicnih gnusnih postupaka i dalje miirno konzumirati sve blagodeti i prednosti drzave, da bi za `uzvrat` opetovali svoje nasilje u svojim porodicama... Nemojmo se zvaravati da su ova dva slucaja koja su se dogodila u Austriji i Francuskoj presedani. Ko zna koliko ih nikada nece biti razotkriveno i koliko zena svaki dan slicno pati... Resenje? Emacipacija drustva, institucije sistema, kaznene mere prema zlocincima... ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 21:36
|
02.05.2008, 15:26
Da...Malog čoveka je najlakše zaboraviti... Elizabet je u vreme svog "nestanka" bila u tim godinama kada mladima svašta pada na pamet, pa i da nestanu pod okriljem sekti,što je poslužilo kao zgodan izgovor... Godine i godine užasa su iza nje, a šta je tek čeka... Školski primer upropašćenog života...
"Tatica"... Ruku na srce, i liči na monstruma... Gorim u želji da saznam kakvu će genijalnu odbranu da skockaju branitelji... Ili kojim će se izgovorima sam koristiti... "Nisam znao šta radim", " Ne sećam se", "Sama je to tražila", "Ne znam šta me je spopalo"... Hm... Crne rupe u sećanju... Od samo dvadeset godina...Ma gad... Odvratni, prljavi, ljigavi gad kome uopšte ne treba dati pravo da se brani... Dovoljno surova kazna za ovakve još nije smišljena... njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 25
|
02.05.2008, 15:38
Pa ja sad stvarno ne znam kakva kazna treba tom Austrijancu... Smrtna nije dovoljna.
Da li mozda da njega neko 24 godine siluje? I to neko sa ogromnom kitom.. Ili mozda da ga siluje nekim stapom... I da je usput zatvoren u podrumu... I da ga neko tuce jos dodatno... Nijedna kazna nije dovoljna. Sirota devojka. |
|
|
|