VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti?
staro
  (#21 (permalink))
alokin74
mouse hunter...
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:19
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 29.10.2007, 21:04

Citat:
3oka kaže: Pogledaj poruku
HITLER je to uredio:
pored gore pomenutih, homoseksualce, hronično bolesne i neke političko i nacionalno opredeljene: POSLAO NA LETOVANJE U PANSION ZVANI
''KONAČNO REŠENJE''
nekad mi bude žao što nije poživeo duže.

Čim sam je ugledao, odmah sam je spazio.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 30.10.2007, 09:09

Mislim da je pedofilija teska bolestina ali cini mi se da se u globalu ne preduzimaju sve moguce mere, mada bi po mom misljenju za takav zlocin trebale biti drakonske kazne.Zaboga pa to je nesto sa cim neko mora da zivi celog zivota.U kakve ljude izrastaju deca koja su prezivela napastvovanje? Kako neko moze da zivi sa tim da je na taj nacin povredio dete? Generalno sam protivnik smrtne kazne ali u slucaju pedofilije mislim da ni to nije lose resenje. Ne znam kako funkcionise hemijska kastracija za koju sam negde procitala da se sprovodi kao zakonska mera protiv pedofilicara.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#23 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 57
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 07.11.2007, 02:04

Citat:
miqel kaže: Pogledaj poruku
U Iraku su te stvari za vreme sadama bolje resavali na sred trga Basre betonski stub visine prosecne bandere za kojeg kaznjenog pedofila vezu lisicama i ne stede na benzinu koji svi prisutni dolivaju na veseli plamicak
Ali zato u relativno bližem komšiluku, mislim na Irak, sasvim je normalno da se velikim glavešinama, namerno ih nisam nazvao lokalnim imenima, elem tim istim, kad se zasite višeženstva, dovode dečaci na uživanje i to maloletni!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#24 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 00:12
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 07.11.2007, 08:04

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
E sad, dragi moji, ja vas pitam... Da li je pedofilija bolest koja se jednostavno treba samo lečiti, ili pedofile treba najstrožije krivično goniti? Koliko ste upućeni u visine kazni za ovakve zločine (bili oni pojedinačni ili organizovani što je još gore) i za koje kazne smatrate da bi bile adekvatne?
Kuda ode ovaj svet, čoveče...
E bas tako kuda ode ovaj svet???????? Ima zakona koji regulisu prava i zastitu zivotinja sto je sasvim ok veliki sam ljubimac zivotinja ali da vise vodimo brigu o njima nego o nasoj vrsti pa to je ne samo suludo vec ostajem bez teksta

Citat:
3oka kaže:
HITLER je to uredio:
pored gore pomenutih, homoseksualce, hronično bolesne i neke političko i nacionalno opredeljene: POSLAO NA LETOVANJE U PANSION ZVANI
''KONAČNO REŠENJE''
... komentarisati ili ne? Ta u ovakvim slucajevima bi zaista bio potreban na ovoj planeti... jesam li to ja rekla ta jesam jer mislim da nema dovoljne kazne za one koji nanesu zlo nasoj deci ...

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#25 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 07.11.2007, 12:21

Pa sad, kako bolest?
Homoseksualizam nije bolest a pedofilija jeste?

Pedofilija nije bolest vec perverzija. Bas zato se i ne moze leciti.
Treba kaznjavati i to brutalno jer ljudi tesko odustaju od svojih perverzija.

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#26 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 25.06.2008 23:51
Godine: 29
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 07.11.2007, 12:43

Kastracijom!

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#27 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članova

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 01:30
Godine: 22
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 07.11.2007, 13:35

Sve bih ja to uza zid i !!

staro
  (#28 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 57
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 08.11.2007, 00:08

Ubodom u prostatu!

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#29 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 08.11.2007, 00:25

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Ubodom u prostatu!
ashovom?

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#30 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Odgovor: Pedofilija - i kako je iskoreniti? - 15.01.2008, 21:27

Ne znam, što više razmišljam o tome sve više dolazim do uverenja da su takvi ljudi velika greška prirode i da je šteta što su kao takvi uopšte došli na ovaj svet...Kada bi se zakoni dosledno primenjivali, kada bi im se izricale maksimalne kazne bez raznih zakonskih olakšica, kada bi pošteno osetili težinu svog (ne)dela na sopstvenim plećima,čak ni onda ne bi mogli da poprave štetu koju su naneli nekom malom biću, čak ni onda ne bi mogli da se iskupe ne samo za ono što su uradili nego i za samu pomisao da urade nešto tako gnusno...Smrtna kazna bi za takve bila blagoslov...Kastracija...Hm...Mislim da to što upravlja tim ljudima nije polni organ nego izvitoperen um...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom