|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! |
|
Držao ćerku u podrumu 24 godine! |
|
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! |
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Pol: Muško
|
Odgovor: Držao ćerku u podrumu 24 godine! -
04.05.2008, 12:40
Ocito postoji statisticka povezanost dogadjaja sa odredjenim drustvima ali nisam siguran da je to iskljucivo posledica potrosackog drustva.
Naime krvni delikt je prisutan i kod nas u slabije razvijenim drustvenim slojevima a na teritoriji Vojvodine su radjena i naucna istrazivanja u vezi toga. Istrazeni su i pokazani tragovi zadnjih 200 godina... Jedino kod nas se vise cuti o tome, drustvo je zatvorenije... Da je covek i zver, to je svima jasno... Odredjena situacija samo izaziva pojavu koja je gensetski kodovana u nama... Sto se posledica tice, ako se izdaja zemlje kaznjava smrcu, ovolika izdaja moralnih vrednosti, ljudskog zivota i nadanja se takodje mora kazniti smrcu! Da, pobornik sam smrtne kazne i ne verujem da cu ikada odustati od tih nacela. ---------------------------------------------------------------------------------------- Citat:
pr. 1. borbe pasa pr. 2. zarobljavanje obicnog gradjanina (neke druge nacionalnosti), odvodjenje u planinu i lov na njega i streljanje... Ne znam, nisam cuo, nemam dokaza, ma zasto vi pitate mene???? Pratimo Americku modu? Covek jeste zver! Ne postoji idealno civilizovano drustvo. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Držao ćerku u podrumu 24 godine! |