VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Prikaz rezultata glasanja: Legalizovanje prostitucije- za ili protiv?
Za 23 65.71%
Protiv 9 25.71%
Nemam stav 3 8.57%
Učesnika ankete do sada: 35. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Legalizovanje prostitucije
staro
  (#11 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 18:14
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 11.02.2008, 23:52

10% жена можда улази "својевољно" у тај бизнис, то је факат. онај остали, огромни проценат, своје тело продаје из стицаја историјских, поразних за жене, разлога. ако ту ствар решавамо тиме што легализујемо тај "посао" и тиме неповратно деградирамо њихову личност- онда у реду.
наравно да постоје и мушкарци у проституцији, али то је занемарљив проценат и последица је управо благонаклоности и индиферентности људи...
каква је то онда порука, молићу лепо? признали смо свој пораз, потписали капитулацију.
и немојте само оне аргументе- било је тога од кад је света и века.
на тај начин би створили једну грозну хијерархију срозавања људских бића, крај свих моралних начела.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
novi
Početnik
novi će uskoro postati poznat člannovi će uskoro postati poznat član

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: 03.07.2008 21:28
Godine: 36
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 12.02.2008, 00:00

to je nesto sto postoji

da se razumemo ja usluge nocnih dama ne koristim, ali postoji traznja i ponuda tj. trziste

u zadnje vreme i zene koriste usluge ove vrste (sto je steta, evo ja cu da se zrtvujem ako treba)

bolje je ovu oblast legalizovati a time je i kako tako kontrolisati, pa ce i dame i momci noci biti zasticeni. Mislim da bi i musterije bile sigurnije

Sto neko rece, krenu u posao a plavac ce molim vase isprave
nema smisla

trt mrt zivot ili smrti

staro
  (#13 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 14.02.2008, 01:02

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
10% жена можда улази "својевољно" у тај бизнис, то је факат. онај остали, огромни проценат, своје тело продаје из стицаја историјских, поразних за жене, разлога. ако ту ствар решавамо тиме што легализујемо тај "посао" и тиме неповратно деградирамо њихову личност- онда у реду.
Ako ćemo da okrenemo glave na drugu stranu, zviždućemo uz vetar i pravimo se da "najstariji zanat na svetu" sa svim opasnostima koje nosi ne postoji u našem okruženju i time održimo celovitost ličnosti osoba koje se bave tim zanimanjima, zarazimo određeni broj populacije polnim bolestima, izložimo te iste žene sa očuvanom ličnošću najgnusnijoj agresivnosti i iživljavanju od strane kogagod, onda važi, hajde da budemo pragmatilčni, i da se pravimo da ništa od ovoga ne postoji.

Citat:
broj310 kaže: Pogledaj poruku
каква је то онда порука, молићу лепо? признали смо свој пораз, потписали капитулацију.
и немојте само оне аргументе- било је тога од кад је света и века.
на тај начин би створили једну грозну хијерархију срозавања људских бића, крај свих моралних начела.
Ljudska bića su ta koja su smislila sve ove aktivnosti i ta ista ljudska bića ih upražnjavaju, i ne vidim način da umaknemo, ako ničem drugom, ono bar analizi naše moralnosti kao ljudskih bića, i ne samo zato što se izvestan broj istih bavi prostitucijom, a jedan drugi broj koristi te usluge.

O našoj moralnosti i o tome možemo li se srozati dalje nego što već jesmo može nadugačko da se razgovara i ne mora to uopšte da bude vezano za prostituciju.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#14 (permalink))
itebejac
Početnik
itebejac će uskoro postati poznat članitebejac će uskoro postati poznat član

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 10.06.2008 21:55
Godine: 32
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 18.02.2008, 14:24

Navodno smo država gde 95% građanstva je hrišćansko. Po Svetom Pismu prostitucija je greh, samo što u Srbiji mnogi od tih 95% hrišćana nije ni obavešteno o tome šta piše u Svetom Pismu.

Sam sebe kažnjava onaj koji se nervira zbog gluposti drugih ljudi.

staro
  (#15 (permalink))
Gospodin Ne
Toxygen
Gospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostaleGospodin Ne je uzor za ostale

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 10:50
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 18.02.2008, 14:34

@itebejac
normalno s' obzirom da je Srbija laicka drzava...

Sto se tice legalizacije, nekako ne vidim drzavu (vlast) kao proksenetu ubirajuci takse od "rada"...
Ali sam siguran da im treba pruziti pomoc.
Kompetentni sigurno vec razmisljaju o tome...
A to nije stvar politike, vec ljudskog prava.

To see a world in a grain of sand, And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour...

staro
  (#16 (permalink))
djura5
Novi član
djura5 je na dobrom putu

Član od: 28.01.2008.
Poslednji login: 16.04.2008 14:44
Godine: 41
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 22.02.2008, 09:26

S obzirom da nase politicarke(politicari) se ponasaju kao Dame sa ulice,mislim da treba legalizovati prostituciju.Sto vise branis to postaje zanimljivo!

staro
  (#17 (permalink))
Bjankaa
Početnik
Bjankaa će uskoro postati poznat članBjankaa će uskoro postati poznat članBjankaa će uskoro postati poznat član

Član od: 01.02.2008.
Poslednji login: juče 09:58
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 22.02.2008, 09:39

....treba legalizovati prostituciju, odmah zatim drogu i mi smo na "konju"...onom koji galopira ka DIVLJEM ZAPADU....

Govorim tiho i nosim psa sa sobom

staro
  (#18 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 22.02.2008, 13:46

....da li strah jača konzervativizam ili konzervativizam jača strah.....a????....

....šta ti misliš bjankice dušo....

Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#19 (permalink))
suvogoozastrebk
Početnik
suvogoozastrebk je na dobrom putu

Član od: 09.02.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 21:28
Godine: 22
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 23.02.2008, 21:59

treba legalizovati ici u korak s vremenom ,kad vec sve ide ...
Treba razmotriti da neko tako izdrzava porodicu i da nema drugog nachina,treba razumeti da neke tako skoluju dechake i spremaju ih da postanu mladicji i sigurni u sebe ,znate koliko ima u srbiji koji su ostali nevini?! Da li znate.Ne budite nerealni,uvek ima dobro i lose.ja mislim i zbog tih "radnica" treba lezalizovati i pruziti im punopravnu zastitu.
Ne mogu muskraci da mi kazu da ne rade tako nesto,nije to sramota ako si prinudjen da radis, ja to razumem.Da li vi ?

staro
  (#20 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:32
Godine: 31
Odgovor: Legalizovanje prostitucije - 25.02.2008, 17:44

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
Navodno smo država gde 95% građanstva je hrišćansko. Po Svetom Pismu prostitucija je greh, samo što u Srbiji mnogi od tih 95% hrišćana nije ni obavešteno o tome šta piše u Svetom Pismu.
Bas me zanima po kojoj to statistici je 95% gradjana hriscanske (katolicke+pravoslavne veroispovesti). Gde li su neopredeljeni, ateisti, agnostici, adventisti, pentakostalci, judaisti, muslimani, jehovini svedoci? Ne valja ti nesto ta statistika, prijatelju
Sveto pismo datira iz 5,6 veka n.e a mi zivimo u 21. znaci li to nesto?
Ako ne, onda dobro...

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Odgovor