VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!!
staro
  (#11 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 21:04
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 12:52

ne znam kako vi,ali meni ne pada na pamet da sa sezdeset-sedamdeset godina odvucem svoje dupe u neku pripizdinu bogu iza nogu i tamo cekam da umrem....pa makar to bilo i zbog vlastitog sina....znaci,ne pada mi na pamet....duzna sam da ga odhranim,duzna sam da mu pruzim mogucnost da se obrazuje...sve ostalo je moja dobra volja.....
osim primera koje je navela Maski,ima i onih drukcijih....
recimo...
Ona ima sedamdeset.Profesor u penziji.Dva sina,dve snahe,tri unuka.Ona i muz su ima napravili kuce.Sinovi su obisli pola sveta s njihovom kintom u dzepu.Studiralo se u izobilju.Docekivalo se njihovo drustvo.Sebe smestili u neko cose dvorista,u mali jednoiposobni stancic.Muz je umro.Snaje svracaju samo kad im treba nesto.Sinovi jure kintu.Deca ko deca.Usamljena je.Bolesna je.Nece da im visi o vratu,ne iste,ne kuka,ne lupa na vrata.Jedan sin je iznenada umro.Niko se iz dvorista nije setio da naruci venac u njeno ime.
Deca?
eeee...

divlja u srcu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 13:05

Pa i ja ne mogu da odem 80 km od mojih nekom ko je isto tako moj ili ce biti,na gotovo kao da sam od zlata,a nije mi do toga gde cu biti,bicu pola tamo pola ovamo vec hvatam sebe da navike svoje,zapravo svoj mikrokosmos,ritual spavanja,ustajanja,rada i lencarenja ne mogu da promenim,a da ne zajaucem... takav utisak imam

staro
  (#13 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 30
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 14:36

I moji roditelji gledaju svoje roditelje koji su 85+. Jedino što mole je da ih ne mrdamo sa zemlje na kojoj su vek proveli. Nije da ih ne razumem, a nije ni da mi je lako da im želju ispunjavam.
Slažem se sa Divljom, ali i Maksi je navela dobre primere.
Ima baksuza nije da ih nema. I njima k'o po pravilu ništa ne fali.

Da je kao što nije pa svako da ima svoj krov nad glavom.
Da je kao što nije da radiš do nekih normalnih godina, zaradiš penziju i dobiješ je kako i treba. Prvog i u celini.
Da je kao što nije radnik zaštićen, minimalne plate u skladu sa cenama i srednje klase da postoje - kako bi nam komšiluk izgledao drugačije.
I sopstveni dom.
Ali nije!

I zato se gložimo, jedemo, kidišemo jedni na druge i medjusobno ubijamo.

A klinci rastu...uče od nas.

_________Una16

staro
  (#14 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 15:05

meni ne pada na pamet da se pechem na asfaltu s 70+...ali mi ne pada na pamet!

u trecem mesecu trudnoce sam otishla kod djuvegijine nane na rajac i ostala tamo do termina - nedelju dana pre no shto sam se u stvari porodila....peshachila svakog dana pet km uzbrdo nizbrdo (ishla kod doce da primim bocu gvozzdja), napravila (SVOJERUCNO!) 7 koshnica, skupila jagoda (shumskih) za deset tegli slatkOga, vrcala med, pokupila tri roja u nove kucice, legala u 22 ustajala u 6..... i bila full energy, kao retko kad do tad..... neke aktivnosti nisam pomenula jer su inkriminishuche

.... otishla sam na trudnichko s plate od 400 maraka, za 6 meseci kod nane generisala sam bezbroj ideja kako bih mogla da zaradjujem godishnje duplo vishe nego shto sam do tada.

....falio mi samo internet. dok napunim 70 i to ce se srediti.

edit: ako je neko s tridesetishest mogao da odluci da nece da se leci jer nece finansijski da opterecuje porodicu mogu i ja sa sedamdeset. ende

Poruku je izmenio maski, 16.01.2008 u 15:13.

staro
  (#15 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: juče 22:58
Pol: Muško
Odgovor: Više od 70 posto starih umire od gladi!! - 16.01.2008, 15:19

Biti rob nekretnina,drzati se po cenu sopstvene propasti pravila da se zemlja,ocevina,dedovina ne prodaje makar bila u pizdićima i makar tvoja deca ispaštala ceo život je suludo,ali toga mnogo ima i zato nam i jeste kako već jeste...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika > Više od 70 posto starih umire od gladi!!
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Više od 70 odsto dece u Srbiji dobija batine Kunic Crna hronika 15 23.01.2008 07:55
Kako prepoznati internet zavisnika? Lady S Psihologija 34 21.08.2007 06:45