|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Senta zavijena u crno |
|
Odgovor: Senta zavijena u crno |
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2007.
Poslednji login: 21.06.2008 18:24
Pol: Žensko
Godine: 21
|
Odgovor: Senta zavijena u crno -
16.09.2007, 22:41
Jao, ljudi poginuli, a pokrajinska vlada misli o kombiju! Jebes kombi, daj te pare porodicama poginulih!
, ti njega
|
|
|
|
Autobus usmrtio devojku |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Autobus usmrtio devojku -
24.11.2007, 23:38
Sinoć oko 21 sat, poginula je za sada nepoznata mlađa ženska osoba. Kako saznajemo od istažnog sudije opštinskog suda Branke Perošić, devojka je stradala na autobuskom stajalištu u centru grada, na Bulevaru Mihajla Pupina, kada ju je pregazio autobus koji saobraća na liniji broj 8. Kako nezvanično saznajemo, nešto pre 21 sat, za sada nepoznata devojka izašla je iz autobusa, koji saobraća na liniji 8, i odmah po izlasku je pala. Vozač autobusa, Vojo T. nastavio je da vozi, ali je tom prilikom pregazio nesretnu devojku, koja je preminula na licu mestu. Putnici u autobusu su odmah reogovali i vikali vozaču da stane, ali bilo je prekasno. Policija je brzo došla i obezbedila mesto nesreće. Kako saznajemo od istažnog sudije opštinskog suda Branke Perišić, nastradala devojka nije kod sebe imala dokumenta, tako da indentitet nije bilo moguće utvrditi. Kako saznajemo od očevidaca, vozač autobusa je, kada je jedan deo putnika, uključujući i nastradalu devojku, izašao iz vozila, zatvorio sva autobuska vrata i polako krenuo. Ipak, iz nepotvđenih izvora smo saznali da je devojka pala, te je vozač autobusa nije mogao videti. Detalji ove nesreće biće poznati posle istrage.
Izvor: TV Panonija Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
Odgovor: Autobus usmrtio devojku |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Odgovor: Autobus usmrtio devojku -
24.11.2007, 23:43
Namerno sam odvojio ove dve poruke, da se vidi shta je vest, a shta je moj komentar...
Dodatak prvo, na zhalost nisam chuo ime devojke, ali sam chuo da je rodjena 1988. u Vinkovcima, a zhivela je u Novom Sadu... A shta je moj komentar... Ono shto tje vetjina mojih sugradjana da se slozhi, siguran sam, je da su nam vozachi gradskoh autobusa bagra, i stoka... Chast izuzecima... Voze kao da prevoze kamenje, a ne ljude, jure kao nenormalni, a kad zakoche, ruku da ti ischupaju iz ramena, jedva ostanesh da stojish... Ovo me uopshte ne chudi da se desilo, jer ni ne gledaju na putnike... Mene samog su bezbroj puta na pola zatvarala vrata, pa sretjom imam snage da se uvuchem unutra... I posle ti dzhaba svadja sa idiotom... Kad me ne vidi na prednjim vratima da ulazim, shta onda retji za ona malo dalja... Samo tje da kazhe "Sh'a ne ulazish brzhe bolan"... I naravno, ovo tje da prodje nekazhnjeno, jer netje natji tragove alkohola u krvi, a josh nisu izmislili test za bahatost... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: danas 13:59
Pol: Žensko
|
25.11.2007, 00:28
Ne znam ta da kazem... Zao mi je cure,mlada je... Ali,za vozaca... Necu bas puno da komentarisem,jer vi kazete da su neki sad,da se zure,mrzovoljni su... Ne znam... Necu da krivim covjeka,jer ako je cura upala i nije je mogao vidjeti,sta ces onda... Ali eto,neravno da treba vise da pazi da ne bi doslo do toga uopste...
![]()
|
|
|
|
Autobus usmrtio devojku |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 26.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 08:34
Godine: 27
|
Autobus usmrtio devojku -
26.11.2007, 15:30
Kako te nije sramota da nazivas coveka ubicom kada ne znas ni kako se desilo niti ga licno poznajes?
Citat:
Ljudi, koliko ljudi danas pogine od strane putnickog vozila,koliko saobracajki se desi?to niko ne komentarise.Sagledaj te malo okolnosti pa se upustite u razgovor na forumu Ovako samo izgleda glupo i smesno. Gde su ti ljudi koji su stajali pored te devojke i videli da nesretna pada?zasto joj niko nije pritrcao u pomoc? |
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
|
26.11.2007, 15:43
Sinak, jesi ti to advokat nechiji? Hotjesh da kazhesh da vozachi JGSP Novi Sad znaju da voze? Kao shto rekoh, chast izuzecima... Prvo, ja se retko kad i vozim autobusom... Drugo, od chega spashavaju zhivot nekom? Od aviona, ili od samog sebe kad voze 120 kroz grad? Kad vozish ljude, onda si dogovoran za njihovu bezbednost, i treba da budesh svestan tezhine vozila, i koliko mu treba da se zaustavi... Idi, stani malo pored ovog novog, nazovi bulevara Subotichkog... Meri koliko brzo voze autobuse tuda... Kao da su na trkama...
I ja ne ulazim kao baba, ulazim onoliko brzo koliko mi guzhva u autobusu dozvoljava da udjem... A njegov POSAO je da cheka da svi BEZBEDNO udju i izadju iz autobusa, pa makar morao na stanici stojati 10 minuta... Nagledao sam se ja raznih vozacha... A vidish... Mozhda si ti neki od vozacha JGSP Novi Sad, pa se osetjash prozvanim? ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|