|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Porodila se devojka koju je otac silovao |
|
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao |
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao -
28.11.2007, 12:54
Ne treba njemu smrtna kazna, to je najlakshi nachin da se izvuche... Ja bih njemu neki teshki prinudni rad, uz naravno, dozhivotnu robiju... Pa da se malo znoji... Jer, mislim da ne postoji bash adekvatna kazna za ovako shta... Sem mozhda da njega u zatvoru siluju svaki dan... Shto tje se verovatno i desiti...
Shto se tiche deteta, ako je zdravo, i nema nikakvih deformiteta, ne vidim razlog da ne ostane sa majkom... Pod uslovom da ga zhele u toj porodici... U suprotnom, zavrshitje u nekom domu, na zhalost... Samo je pitanje, shta retji detetu kad odraste, ko mu je tata? Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:18
Pol: Žensko
Godine: 32
|
28.11.2007, 13:09
Rodila svoju sestru .....
![]() jbt kuda ide ova Srbija takav covek nije otac to je *...ma nemam reči samo se iznerviram kad pročitam ovako nešto ,kada moze napraviti tako nesto svom detetu kako bih tek povredio tudje.Ma kako god ga osudili malo je ...premalo..a gde je bila majka svo vreme dok je toj devojčici rastao stomak ![]() Šta može dobiti plafon 40 god. ,šteta takvo go*no čuvati tolike godine !
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
|
28.11.2007, 22:29
Uzasno,ali mislim da to nije jedini slucaj ,da ih ima mnogo vise no o tome se cuti...
Ovom nardu zaista treba prosvjetljenja...Nije sramota prijaviti zlostavljanje,sramota je cutati i gledati unistavanje necijeg zivota,to je ustvari monstruoznost... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 09:58
Godine: 22
|
19.02.2008, 20:24
Užas, naježio sam se kad sam cuo za ovo.
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 23:43
|
19.02.2008, 21:00
Što????
Ima onih koji su protiv abortusa koji na to kažu "Jaooo divno što je rodila dete", idi na temu o abortusu, svega ćeš se načitati upravo o tom slučaju ![]() A to što je dete od rodjenja obeleženo sramotom da ga je napravio rodjeni deda nikom ništa...Bitno je samo da nije abortirano, a šta će sve doživljavati i proživljavati samo ono jadno zna.. "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
|
20.02.2008, 00:39
....cenim ga je ovo ogorčenje izzazvano aktom silovanja.......nizak akt u svakom slučaju...vredan svakog prezrenja.... ...ali ne....gomila je ovde zgrožena silovanjem kćeri..... ....cccccccc..... ...a drevni rim...a????... ...elem...davno davno...u srednjem veku....otac optužen zbog sagrešenja sa kćeri pred časnim sudijama iz redova klera u svoju odbranu je izjavio.... ...zamislite sveti oci...da svojom rukom posadite voćku...da je odgajate, orezujete, đubrite, ložite slamu u proleće da bi ste je zaštitili od mraza, zatrpavate mlado deblo zemljom u jesen da ga zečevi ne oglođu tokom zime....i onda se to drvo razvije i donese plodove.....kako ne probati sveti oci.... ...a što se osude okoline tiče...ukoliko je reč o svesnom prestupniku....orijentisanom u vremenu i prostoru i dovoljno racionalnom da razume težinu počinjenog dela.....ne treba suditi...zakon i sudovi moraju...okruženje nikako....nismo mi dostojni pojačavati njegovu muku..... ......dalje, još jedno nesretno siroče, zašto njemu grešnome otežavati i onako nezavidnu situaciju u kojoj se ni krivo ni dužno našlo....da ono dodatno ispašta zbog roditeljskog greha....a???... ...ukoliko je pak reč o umobolniku...ondak ga ni zakon ne može osuditi, a ponajmanje je na lađarskoj svetini da sudi o delima bolesnih...bolesti se nevalja rugati.... ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: juče 10:20
Godine: 28
|
20.02.2008, 02:09
Ja bih njemu odsekla ku*ac !!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Unexpected
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 09:58
Godine: 22
|
20.02.2008, 02:44
Citat:
|
|
|
|