VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao
staro
  (#11 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 12:40
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 20.02.2008, 03:07

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku
Što????
Ima onih koji su protiv abortusa koji na to kažu "Jaooo divno što je rodila dete", idi na temu o abortusu, svega ćeš se načitati upravo o tom slučaju
A to što je dete od rodjenja obeleženo sramotom da ga je napravio rodjeni deda nikom ništa...Bitno je samo da nije abortirano, a šta će sve doživljavati i proživljavati samo ono jadno zna..
Ovo ti nije prvi put da zloupotrebljavaš,i vadiš tuđe reči iz konteksta,kada sam rekla da je divno što je curica rodila dete,nisam bila upućena u slučaj koji je Neron naveo,i to sam i tamo napisala.

Ili si htela da kažeš da sam ja kriva što dete nije abortirano...preteruješ zaista.

A što se tiče ove teme,i toga šta je otac učinio...ono što ću reći je da nemam teksta,i da sam užasnuta celim događajem.

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 20:47
Godine: 19
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 20.03.2008, 12:08

sve shto imam na ovo da kazem je...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#13 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan članJoanna je naprosto sjajan član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 21:03
Godine: 20
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 20.03.2008, 14:56

Jadno dete...

Ja bi njemu cupala bre nokat po nokat, zub pu zub, pa bi ga odvela u zatvor da ga malo nag*ze....
Majmuncina jedna... strasno!!!

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

staro
  (#14 (permalink))
dare
Početnik
dare će uskoro postati poznat član

Član od: 19.03.2008.
Poslednji login: 20.07.2008 08:51
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 20.03.2008, 21:55

Ja sam zgrozen monstruoznoscu takvog ne dela,jer to nijedan imalo normalan covek ne moze da ucini,nego samo takav MONSTRUM!!!

staro
  (#15 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 20.03.2008, 23:25

Citat:
Što????
Ima onih koji su protiv abortusa koji na to kažu "Jaooo divno što je rodila dete", idi na temu o abortusu, svega ćeš se načitati upravo o tom slučaju
A to što je dete od rodjenja obeleženo sramotom da ga je napravio rodjeni deda nikom ništa...Bitno je samo da nije abortirano, a šta će sve doživljavati i proživljavati samo ono jadno zna..
Они који изврше самоубиство због обележености и срамоте урадили су то себи.
Али они који би убијали друге да сперу њихову срамоту... за мене је то монструозно.
Боље да је дете мртво него што је обележено срамотом... страшно.

staro
  (#16 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 23:28
Godine: 31
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 21.03.2008, 14:02

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Они који изврше самоубиство због обележености и срамоте урадили су то себи.
Али они који би убијали друге да сперу њихову срамоту... за мене је то монструозно.
Боље да је дете мртво него што је обележено срамотом... страшно.
Pa ti ga ne bi ni radjao ni gajio, ne znam što se toliko potresaš oko te tematike?
To što mi šalješ inbox kako se užasavaš, ič me ne dotiče. Naprotiv, to mi je kompliment. I ne znam kad ćeš više da me se maneš. To što glumiš pandura i lupaš packe svima koji ne misle kao ti samo dokazuje koliko si frustriran.

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

Poruku je izmenio SQUAW, 21.03.2008 u 14:59. Razlog: vredjanje

staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 33
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 21.03.2008, 14:39

Lepo se ispričaste, samo ove lične prozivke nemaju veze sa temom, pa će takve ubuduće biti brisane. Možete da se stavite na ignore liste ako se toliko užasavate jedni drugih ili da se i dalje dopisujete preko ppa, kako vam volja

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#18 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 21.03.2008, 14:47

Citat:
Pa ti ga ne bi ni radjao ni gajio, ne znam što se toliko potresaš oko te tematike?
Због тврдњи да је дете боље убити него да расте у срамоти.

Citat:
To što mi šalješ inbox kako se užasavaš, ič me ne dotiče. Naprotiv, to mi je kompliment.
Не шаљем ја никакве инбоксе.

Poruku je izmenio SQUAW, 21.03.2008 u 15:00. Razlog: vredjanje

staro
  (#19 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 28
Odgovor: Porodila se devojka koju je otac silovao - 21.03.2008, 15:20

Citat:
kristina-cica kaže: Pogledaj poruku
Ja bih njemu odsekla ku*ac !!!
..i ja...i stavila ga u teglu sa formalinom pa u njegovu celiju, da ga gleda lepo na dozivotnoj robiji. Monstrum.

Sto se tice prepirke da li abortus ili ne,mali kometar, cini mi se da niko to nije ni spomenuo.
Vrlo je rizicno radjati takvu decu. Zbog bliskog krvnog srotstva. Posledice mogu da se pokazu na detetu ili u nekoj od sledecih generacija.

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#20 (permalink))
jedinistvarni
Novi član
jedinistvarni je na dobrom putu

Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 13.04.2008 15:57