VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“
staro
  (#11 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 18:42

Da vas ne bi sve citirao, pokusacu da objasnim sta sam rekao.
Procitajte moju prvu poruku. U njoj lepo pise moje misljenje. To je moje misljenje i ne odstupam od njega.
Oni koji ucestvuju u VB se drasticno razlikuju od mene. Po meni je bolesno snimati (a i gledati) ljude kako spavaju, kako se muski cesu nakon budjenja, kako izigravaju budaletine (neki i ne moraju).

Po nekima, ovo je samo dokaz da smo stigli do kraja. Sve je izmisljeno i nema vise sta da se izmislja. Ovu emisiju bih uporedio sa novim trendom u muzici (tzv. Remix). Antitalenti za muziku uzmu neku staru dobru pesmu i pokvare je. To oni nazivaju umetnost, to oni nazivaju muzika. A na nasu nesrecu, klinci to slusaju i odusevljavaju se sa tim. Tako je i emisija VB, od tih antitalenata za glumu, napravila glumce. Od jedne naucne ideje napravila karikaturu.

Ovakvi eksperimenti su radjeni u naucne svrhe (psihoanaliza ljudi zatvorenih u relativno mali prostor, a sa idejom npr. kako ziveti i preziveti nakon atomskog udara u atomskim sklonistima).

Nista neobicno. Tako je i crtani film namenjen za autisticnu decu dospeo i na nasu TV (Teletabisi - ili kako vec).

Ovo je samo jos jedan u nizu dokaza o strucnosti ili dobronamernosti nasih medija.

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članova

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 01:30
Pol: Muško
Godine: 22
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 19:00

Citat:
morrib kaže: Pogledaj poruku
Za prva dva slažem se da neponavljam, a za treće da samo dopunim, javni plaćeni konc-logor, zvani kuća velikog brata, okupio je egzibicioniste, avanturiste i mučenike kojima trebaju pare, pristali su na to što su pristali, svakako da nema veze sa ubicom, ali je slučajno i on bio u tom logoru.
U potpunosti se slazem sa morrib-om!!

staro
  (#13 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 19:48

Citat:
Procitajte moju prvu poruku. U njoj lepo pise moje misljenje. To je moje misljenje i ne odstupam od njega.
Oni koji ucestvuju u VB se drasticno razlikuju od mene.
E, to se već drastično razlikuje od prve poruke

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#14 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 00:11
Godine: 33
Odgovor: Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 21:35

PU!
A taman sam se razmišljala da se prijavim i maznem tu kintu

Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“
staro
  (#15 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 21:39
Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“ - 06.11.2007, 23:08

Citat:
Bre ljudi, mi smo totalno odlepili, to je problem. Ljudski zzivot gubi vrednost.
S ovim se apsolutno slazem...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika > Ubica iz pilot- emisije „Velikog brata“