|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Masakr u Sremu |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
|
Odgovor: Masakr u Sremu -
02.09.2007, 23:11
Veceras sam cuo (negde na TV) da je kod nas svaki 5-ti (20%) takvih.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: danas 18:12
Pol: Muško
Godine: 24
|
03.09.2007, 15:02
Kada sam čuo da su nestali, to sam doveo u vezu sa pređašnjim nestajanjima ljudi u tom kraju, i na neki način sam se nadao da će ih pronaći žive i zdrave. Ali kada sam čuo da su ih pronašli mrtve i izmasakrirane, pomislio sam da bi bilo bolje da ih nikad nisu našli (porodica bi se bar nadala da su negde živi, a ne da ih gleda ovako raskomadane). Jedina pozitivna stvar je to što je počinioc (monstrum) ovog (ne)dela uhvaćen. I šta sad? Sad su se svi raspričali kako će da se bore protiv ovakvih pojava i sekti, da će više da ulažu na zaštiti građana i tako dalje. Gospodo iz zakonodavnih i zaštitnih organa, probajte jednom da delujete pre nego što se dogodi neka nesreća, jer se nad prosutim mlekom ne plače.
Kruže priče šta činiti sa monstrumom. Mnogi su za mučenje i smrtnu kaznu, ali po čemu bi se taj čovek koji bi ga mučio razlikovao od njega. Rešenje je u doživotnoj izolaciji, da do kraja života ne vidi beli dan, da nema mogućnost da razgovara sa drugima, već da zna da će u toj sobi 3x3 provesti svaki dan još 30-40 godina (ukoliko ne reši da se ubije), pa nek tamo obožava sotonu. Inače sam i ja za radikalniju borbu protiv destruktivnih i opasnih sekti, a što se tiče ovih, da kažem, mirnijih da se drže pod neprekidnim nadzorom. I za kraj da napomenem da ako bi ste se stavili u kožu nekog Rimljanina u vreme oko 30. godine nove ere, i vi bi ste u treptaju oka hrišćanstvo (danas jednu od najvećih religija) proglasili za sektu. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
04.09.2007, 16:00
I ja sam šokirana. Možda ćete vi sad meni zameriti što ja ne mislim da ovog čoveka treba mučiti. Ja sam generalno protiv smrtne kazne, i ne menjam svoj stav prema onome šta je neko uradio. Da li je streljao 150 ljudi, ubio tetku ili detetu odsekao glavu. Svejedno je. Onaj psihopata koji je u stanju to da učini, da nekom razdvaja glavu od tela, njemu ta kazna ne znači ništa. Taj nema svesti takve. Ne može se bez emocija reagovati kad ovako nešto pročitaš, ali ja ne želim da mislim da se na jedno zlo treba odgovoriti drugim. Ne želim. Doživotna robija, bez pomilovanja, neka mu kosti stoje u zatvoru i 200 godina nakon smrti, u samici ako treba, ali nema puno dobrog ni u nama ako nekoga ubijemo ili mučimo. Ili ako se usuđujemo to procenjivati. Ja se ježim na to - treba mu ovo, treba mu ono raditi... izvin'te, ali tako je. Pa makar i moje dete bilo u pitanju.
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
|
04.09.2007, 17:20
Ima par dana kako sam procitala ovu vest i mislim da mi jos nije doslo do mozga da se to stvarno dogodilo, a da nije u pitanju neki uzasni scenario (popularnih) kriminalistickih serija! Stvarno sam bez reci!
Ovaj covek je definitivno bolestan (normalan covek na ovako nesto ne moze ni da pomisli a da se ne zgrozi)! Mislim da ga treba zatvoriti u neku psihijatrijsku ustanovu, zauvek... na zalost, nista nece vratiti u zivot to jadno ubijeno dete! Jadne i porodice... kakav sok! Zaista nam stvarnost pocinje sve vise liciti na kosmar! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Masakr u Sremu |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Politicka istorija Vojvodine | kolle | Vojvođanski bircuz | 0 | 14.08.2007 00:10 |
| Masakr nad delfinima | Crazy Angel | Životinjsko carstvo | 4 | 20.07.2007 23:37 |