|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Masakr u Sremu |
|
|
|
|
|
|
Dee Jay
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 01:51
Pol: Muško
|
Odgovor: Masakr u Sremu -
01.09.2007, 23:36
Prema takvim mostrumima netreba biti nezan, samo ostro i bez milosti.
Kako je samo mogao.......dete.......pa kasikom bih mu izvadio oba oka......... stoka nevaspitana............ |
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Pol: Žensko
|
02.09.2007, 00:06
uzasno je sta se sve nece desiti u ovom nasem svetu, ali malo dete ,sta je ono ucinilo... uzasno je samo i pomisliti na to...najteze je porodici ...a monstruma treba polako muciti ...da sto vise i duze boli...
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Godine: 32
|
02.09.2007, 04:44
Sa sajta Vechernjih Novosti, komentari chitalaca:
"Nikola Davidovic 1. septembar 2007 1:47 Vasilija i Luku sam video nekoliko dana pre ovog događaja. Osećam se obaveznim da kažem da nije reč ni o kakvoj sekti, već o Danielu (Žaki) koji je doživeo pomračenje svesti u poslednjih 5 godina. Isto tako, Daniel nije voleo Luku jer je on dete njegove neostvarene ljubavi, Lukine majke, Vasine sestre. Daniel je u poslednjih 5 godina živeo otuđen od sveta, sam u svojoj sobi. Od smrti njegovog oca, njegova majka Marija, kaže da je postao "drugačiji". Inače, Vasilije i Daniel su se družili od malih nogu. Simptomatično je i to da su se ljudi plašili da policiji u počeku istrage kažu šta je se dogodilo. Ovako među komšijama, jedna Danielova komšinica je tvrdila da je u ponedeljak oko 21h čula vrištanje iz Danielove kuće. Takođe, jedna druga komšinica je tvrdila da je Vasilija i Luku u ponedeljak nešto posle 19h videla kako ulaze u Danielovo dvorište. Kada je policija prvi put došla do ovih komšinica, one su tvrdile da su se zbunile i da ništa od toga što su videle, odnosno, čule, zapravo nisu ni videle ni čule. Mislim da se ljudi i dalje plaše države i njenog aparata. Čudi me zašto? Poznajem i Daniela, više ovako iz viđenja, a poznajem i ljude koji su se družili s njime. Daniel, dakle, nije pripadao nikakvoj sekti, već je jednostavno vremenom postao psihijatrijski slučaj. Ako želimo do istine, bolje bi bilo da se istraži zašto je Danijel postao takav monstruozni ubica i koja je bila inicijalna kapisla neposredno pre ubistva. Smatram da ovaj zločin zaslužuje visoku kaznu, čak sam na jednom drugom forumu primetio da se mnogi zalažu za smrtnu kaznu. Lično ne bih da sudim Danielu, ali Luke i Vasilija više nema. Zašto? Daniel je pre 2 godine najpre izbacio majku iz kuće, a pre izvesnog vremena je nasrnuo na komšiju mačetom, zato što je komšijin pas usmrtio njegovu mačku. Pričajući sa pojedinim drugarima koji su poznavali Daniela, saznao sam da su i oni znali da sa njim nešto nije u redu, ali svakako, ljudski odbrambeni mehanizam nije im dozvoljavao da Daniela protumače kao potencijalnog ubicu. I to kakvog ubicu! Usput treba reći da u Banovcima ispred "C Marketa" po ceo dan sedi čovek za kojeg svi znaju da je mentalno oboleo, da je labilan i potencijalno agresivan. Nekoliko puta je boravio na psihijatrijskoj klinici i u zatvoru, ali je sada na slobodi. Pa ništa, sačekaćemo da i on nekoga obezglavi da bismo popunili rubrike u novinama, da bi smo se čudom načudili koliko smo mi zapravo normalni, a oni tamo ludaci bolesni. A porodica nastradalih? Majka i sestra, majka i baba, otac i deda nastradalih... Do guše zavijeni u crno. Jedna porodica koja je brojala 5 članova sada broji 3. 3 člana kojima život nikada više neće biti isti. " http://www.novosti.co.yu/code/naviga...1&idobj=108058 Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 13:07
Godine: 24
|
02.09.2007, 08:26
Stvarno nemam rijeci.. Sinoc mi se grlo steglo, kada sam vidio prilog na vijestima. Jel' ono smrtna kazna jos uvijek ukinuta u Srbiji?
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|