VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Masakr u Sremu
staro
  (#11 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 22:44
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Masakr u Sremu - 01.09.2007, 20:40

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
no comment
malo je reci da sam ostao sokiran

Nemam komentar.
Znala sam za slučaj g-dina iz St.Pazove koji je '' jednostavno '' nestao - nema ga, već desetak godina . Koliko li je takvih, grubo rečeno '' slučajeva '' ?

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:45
Godine: 33
Odgovor: Masakr u Sremu - 01.09.2007, 21:20

Danas svi pričaju samo o tome, šokantno zaista. Ja samo mislim o tome kako li je tim roditeljima...saznanje da ti je dete nastradalo na tako brutalan način...grozno!!! a još gore je saznanje da su odgajili ubicu...monstruma!!!

Užas!!!

staro
  (#13 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 22:24
Godine: 46
Odgovor: Masakr u Sremu - 01.09.2007, 21:41

...odgajili su teskog psihopatu... na zalost. Kakva tragedija, uh!

Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam"
(Tagore)

staro
  (#14 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 25
Odgovor: Masakr u Sremu - 01.09.2007, 22:08

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku

Ali trenutno se sektama proglasavaju svi koji ne pripadaju ``istorijskim`` verskim zajednicama...
Da ali npr u Islamu imas mali milon sekti koje su manje ili vise militantne,ugrozavaju ljudska prava,rade stvari koje se kose sa Islamom....U krscanstvu isto imas sekti koje svojim vjerskim obicajima narusavaju vlastito zdravlje i slicne stvari...Pa Hidnusi koliko su militantni prema drugim vjerama iu Indiji isl...

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Pa to je normalno, zar ne?

Ali nisu sve sekte iste - neće recimo Jehovini svedoci uraditi ono što je ovaj izrod ljudski uradio.

Mada, možda otkriju deo u Bibliji koji protumače na taj način.
Da,u pravu si,ja sma trebala precizirati da mislim na one koji ugrozavaju vlastite(samoubistvo) i tudje zivote...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#15 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 16.08.2008 01:51
Pol: Muško
Odgovor: Masakr u Sremu - 01.09.2007, 23:36

Prema takvim mostrumima netreba biti nezan, samo ostro i bez milosti.
Kako je samo mogao.......dete.......pa kasikom bih mu izvadio oba oka.........
stoka nevaspitana............

Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo, nego momentima koji nam oduzimaju dah!!!

staro
  (#16 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Masakr u Sremu - 02.09.2007, 00:06

uzasno je sta se sve nece desiti u ovom nasem svetu, ali malo dete ,sta je ono ucinilo... uzasno je samo i pomisliti na to...najteze je porodici ...a monstruma treba polako muciti ...da sto vise i duze boli...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#17 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 23:28
Godine: 32
Odgovor: Masakr u Sremu - 02.09.2007, 04:44

Sa sajta Vechernjih Novosti, komentari chitalaca:

"Nikola Davidovic
1. septembar 2007 1:47

Vasilija i Luku sam video nekoliko dana pre ovog događaja. Osećam se obaveznim da kažem da nije reč ni o kakvoj sekti, već o Danielu (Žaki) koji je doživeo pomračenje svesti u poslednjih 5 godina. Isto tako, Daniel nije voleo Luku jer je on dete njegove neostvarene ljubavi, Lukine majke, Vasine sestre. Daniel je u poslednjih 5 godina živeo otuđen od sveta, sam u svojoj sobi. Od smrti njegovog oca, njegova majka Marija, kaže da je postao "drugačiji". Inače, Vasilije i Daniel su se družili od malih nogu. Simptomatično je i to da su se ljudi plašili da policiji u počeku istrage kažu šta je se dogodilo. Ovako među komšijama, jedna Danielova komšinica je tvrdila da je u ponedeljak oko 21h čula vrištanje iz Danielove kuće. Takođe, jedna druga komšinica je tvrdila da je Vasilija i Luku u ponedeljak nešto posle 19h videla kako ulaze u Danielovo dvorište. Kada je policija prvi put došla do ovih komšinica, one su tvrdile da su se zbunile i da ništa od toga što su videle, odnosno, čule, zapravo nisu ni videle ni čule. Mislim da se ljudi i dalje plaše države i njenog aparata. Čudi me zašto? Poznajem i Daniela, više ovako iz viđenja, a poznajem i ljude koji su se družili s njime. Daniel, dakle, nije pripadao nikakvoj sekti, već je jednostavno vremenom postao psihijatrijski slučaj. Ako želimo do istine, bolje bi bilo da se istraži zašto je Danijel postao takav monstruozni ubica i koja je bila inicijalna kapisla neposredno pre ubistva. Smatram da ovaj zločin zaslužuje visoku kaznu, čak sam na jednom drugom forumu primetio da se mnogi zalažu za smrtnu kaznu. Lično ne bih da sudim Danielu, ali Luke i Vasilija više nema. Zašto? Daniel je pre 2 godine najpre izbacio majku iz kuće, a pre izvesnog vremena je nasrnuo na komšiju mačetom, zato što je komšijin pas usmrtio njegovu mačku. Pričajući sa pojedinim drugarima koji su poznavali Daniela, saznao sam da su i oni znali da sa njim nešto nije u redu, ali svakako, ljudski odbrambeni mehanizam nije im dozvoljavao da Daniela protumače kao potencijalnog ubicu. I to kakvog ubicu! Usput treba reći da u Banovcima ispred "C Marketa" po ceo dan sedi čovek za kojeg svi znaju da je mentalno oboleo, da je labilan i potencijalno agresivan. Nekoliko puta je boravio na psihijatrijskoj klinici i u zatvoru, ali je sada na slobodi. Pa ništa, sačekaćemo da i on nekoga obezglavi da bismo popunili rubrike u novinama, da bi smo se čudom načudili koliko smo mi zapravo normalni, a oni tamo ludaci bolesni. A porodica nastradalih? Majka i sestra, majka i baba, otac i deda nastradalih... Do guše zavijeni u crno. Jedna porodica koja je brojala 5 članova sada broji 3. 3 člana kojima život nikada više neće biti isti. "

http://www.novosti.co.yu/code/naviga...1&idobj=108058

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#18 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 13:07
Godine: 24
Odgovor: Masakr u Sremu - 02.09.2007, 08:26

Stvarno nemam rijeci.. Sinoc mi se grlo steglo, kada sam vidio prilog na vijestima. Jel' ono smrtna kazna jos uvijek ukinuta u Srbiji?

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#19 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 21:26
Odgovor: Masakr u Sremu - 02.09.2007, 11:11

Citat:
greco kaže: Pogledaj poruku
Stvarno nemam rijeci.. Sinoc mi se grlo steglo, kada sam vidio prilog na vijestima. Jel' ono smrtna kazna jos uvijek ukinuta u Srbiji?
Mislim da nije nikada ukinuta ali se ne primenjje do daljnjeg, znaci u principu jeste ukinuta!

nisam legenda

staro
  (#20 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:20
Godine: 31
Odgovor: Masakr u Sremu - 02.09.2007, 18:54