|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Dečak se udavio u cevi bazena |
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Pol: Muško
|
Odgovor: Dečak se udavio u cevi bazena -
19.07.2007, 19:53
Razbili bazen da ga izvuku? E stvarno su mentoli kad su pustili te pumpe dok su ljudi u vodi....
Sad sam sasvim slucajno pogodio trenutak kad je sef spasilacke sluzbe Ade Ciganlije davao izjavu za dnevnik... Pedesetak spasilaca, 6 kontrolnih camaca (kojih 6 kontrolnih camaca... )... Pedesetak poluplivaca (a pouzdano znam da ima i neplivaca) na 300 000 ljudi (vikendom)... Sto znaci jedan spasilac na 6000 ljudi, pa nek ih je i "samo" 500 u vodi u jednom momentu, pa je previse... Otisao sam u off, ali na Adi se isto tako udavi gomila ljudi, a o tome niko ne prica. Samo kazu-kupao se van obelezene teritorije, nakon rada spasilacke sluzbe... I sprali su svu krivicu sa sebe... |
|
|
|
Dečak se udavio u cevi bazena |
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.10.2008 19:12
Pol: Žensko
|
Dečak se udavio u cevi bazena -
20.07.2007, 08:47
Pa u takvim situacijama, kada su velike guzve na kupalistima, a malo spasilaca, ipak treba i roditelji malo da povedu racuna o deci...
Iskreno ja se nikad nisam kupala na adi zbog trave i uvek sam bila u tripu da ce mi se neka uvrteti oko noge ...
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 42
|
20.07.2007, 09:25
Citat:
zakupce bazena i opştinatre koji su im izdali dozvolu za rad bih podavio u tom bazenu zbog nestruçnosti ... to je velik problem svuda u svetu ... ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
|
IsNoGood
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
|
20.07.2007, 17:44
Citat:
Nije ta trava toliko opasna koliko je opasna temperaturna promena pri ulasku vodu, cesto pod dejstvom alkohola, pa puca srce, a kad pipnu travu cesto se uspanice... |
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.10.2008 19:12
|
20.07.2007, 18:42
MOja greska...apsolutno se slazem...samo sam htela reci da malo vise obrate paznju..kad su tako velike guzve i kad su deca slabije na vidiku...
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
27.07.2007, 15:41
Takav nemar i takva nebriga! Neverovatno. Način na koji je dete stradalo! Užas. Ostala sam bez teksta. Zar je moguće da niko nije mogao da isključi te pumpe, nego je to jadno dete stradalo na tako grozan način?! Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 07:10
|
27.07.2007, 19:58
Slazem se! Tako je to kad "krkani" oce da se obogate na brzinu. Boli ih briga za ljudske zivote i za korektno odradjen posao. Ne bi me cudilo da su uzeli novac i odmah povukli vodu. Strasno! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|