|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zlostavljanje dece od strane pedagoških radnika |
|
Zlostavljanje dece od strane pedagoških radnika |
|
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:34
Pol: Žensko
|
Odgovor: Zlostavljanje dece od strane pedagoških radnika -
05.04.2007, 12:31
Ne vredi jednostavno je to jedan kolegijum i oni ce uvek podržavati jedni druge... Tako je svuda...
Jedino ako je direktorkina stolica "uzdrmana" ona ce delovati...u protivnom promeni obdanište ili školu ako ti ne odgovara...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
15.04.2007, 00:02
Uf... stvarno ne znam kako bih reagovala da je to uradila mom detetu...
Verovatno bih joj unishtila svaku mogutjnost da bilo gde nadje posao! To minimalno... Katastrofa shta rede deci.... Setjam se da je mene uchiteljica istukla shto nisam donela svesku od proshle godine i da sutradan nisam htela da idem u shkolu. Moji na to nisu reagovali, ali bih ja svakaako reagovala. Kasnije sam istoj uchiteljici ( u 3. razredu) ochitala takvu bukvicu pred celim odeljenjem da je ostala shokiranaa i nikog nije udarila do kraja 4. razreda. Pa puklo mi! Kasnije je otishla u penziju... Ali sad, u 21. veku da neko decu tako matretira, pa zgromila bih ga. Definitivno. Da vidimo moze li mene da tuche. A ne maleno stvorenje. moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
08.05.2007, 15:24
Bolesnika ima svuda... Ali, najbolnije je kada takvi bolesni umovi čuvaju i vaspitavaju decu. Ili leče. Šta god. Imala sam sličnu epizodu sa vaspitačicom mog sina. Koliko znam, ona je bila suspendovana. Ne znam da li zauvek, ili na neko odredjeno vreme. Nadam se - zauvek. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 02:33
Pol: Muško
|
19.06.2007, 13:09
Koliko iz teksta vidim i pretrazio malo i internet, vaspitacica je kaznjena ali se smatra da moze dalje da obavlja svoj posao.
Ostaje da prihvatim sud onih koji su na poziciji sa odluce o tome. Interesantno je da u nekim tekstovima na netu se spominje samo lepljenje selotejpq preko usta, na ovoj temi se vec spominje tuca, a na nekim komentarima vec se pise o vezivanju selotejpom! Opet je to nasa zelja za senzacijom! Problemi se ne resavaju silom i negodovanjem vec konstruktivnim predlozima. U mojoj porodici ima mnogo pedagoga i odgovorno tvrdim sledece: 1. Ne sme se unistiti karijera sposobnog pedagoga zbog jedne jedine greske. Ubice, pa cak i utajivaci poreza dobiju sansu za popravni od zivota! 2. U ovom bolesnom i prljavom drustvu u kojem zivimo, roditelji (pricam o skoli a ne o obdanistu) su nepodnosljivi. Vaspitaju svoju decu protiv autoriteta, protiv osobe koja bi ih ucila, da deca to dozvoljavalju. Znaci dete se ponasa nepodnosljivo, na to bi nastavnik da reaguje, a cesto je onemogucen jer njega stiska direktor kod koga roditelj ide negodovati. Nije lako biti pedagog. I budimo/budite iskreni: Kada bi pedagog vase dece zaradjivao 3x vise od vas, vi bi se njemu obracali sa puno vise postovanja! Tada bi jedno tako plemenito zanimanje bilo cenjeno u drustvu! Ne opravdavam zalepljivanje usta. Moja vaspitacica je pre 34 godina meni na isti nacin zalepila usta. Bila je mlada, neiskusna. Na neki nacin i ja sam doziveo traume. S tim da ja nisam smeo ni svom roditelju reci da sam dobio kaznu i obdanistu jer bi me u najmanju ruku bar izgrdili. Kada sam posle par godina slucaj ispricao svojoj majci, pedagogu, nije odobravala postupak ali nije se preterano ni uznemiravala. Postojala su mnogo losija deca od mene... |
|
|
|