VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Crna hronika

Crna hronika Ubistva, silovanja, narkomanija...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Rasizam kod nas
staro
  (#11 (permalink))
Pcela ubica
Početnik
Pcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebePcela ubica ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 15.03.2007 18:41
Pol: Muško
Odgovor: Rasizam kod nas - 25.10.2006, 18:07

Što se tih debila u Čačku tiče, murija je trebalo da uleti na tribine i pendrecima im polomi lobanje, mater im nenormalnu bolesnu. Meni je na celom tom snimku ubedljivo najzanimljiviji trenutak kada panduri ulaze na tribinu i kada oni koji su do tog trenutka bili hrabri rasistički junaci, k'o poslednje, da izvinete, pičkice skidaju te kese s glava i gledaju u zemlju, kao da vele "Nismo hteli". To najbolje govori o njima.

Sve ste već rekli, ali ja bih samo opet da ponovim ono što je najbitnije, a to je neobjašnjivost i apsurdnost pojave nacizma i rasizma u Srba, naroda koji je od istih idelogija onako teško stradao. Čim je neko Srbin i nacista u isto vreme, to je jasan indikator teškog mentalnog defkta.

If I had one wish, I would ask for a big enough ass for the whole world to kiss...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 22.04.2007 13:15
Godine: 24
Odgovor: Rasizam kod nas - 24.03.2007, 20:35

www.bhserbia.org

Kad vidim sajtove slicne ovim toliko se iznerviram da bi naredio da svi ovi idu na kosovo. Hvale se kako skinhedsi brane domovinu i nazivaju se patriotama a pocnu li da tuku i cigane i crnce pa licno cu ih ubiti! Ne mogu da verujem da su ovoliko glupi klanjaju se Hitleru, onom koji ih je ubijao. Pricaju o nasoj rasi kao o 8%, majmuni! Zar je smanjivanje nase rase (sto nije istina) razlog da tuku i vredjaju pripadnike drugih rasa ? Ovi brukaju srbiju i to zestoko i da se ja pitam ove ruke koje dizu da se klanjaju onome koji su im pretke u grob poslali bih osakatio ili bi ih poslao na Kosovo da se ta mrznja bar iskoristi. Stvarno nemoguce... U srbiji ih ima 50 ali koliko u drugim zemljama...

Jer su oni toliko glupi ili mi se cini, obratite im paznju samo 2 minuta. Nazivaju cigane i crnce anti srbima a skinhedse i sebe patriotama. Policiju koja brani cigane i crnce kazu da su "stali protiv domovine". Ovakav bezrazlozni rasizam treba sto pre zaustaviti.

staro
  (#13 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Godine: 27
Odgovor: Rasizam kod nas - 25.03.2007, 09:12

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Srbin nacista/rasista je jednako ludo kao kada bi crnac bio pripadnik KKK-a.
upravo to mi nije jasno kod ovih "Krv i cast" ili kako se vec zovu likova... jel oni znaju protiv koga su im se borili predci...
kada sam pre par mjeseci od lika na poslu, koji je inace skinhead, cuo da postoji slicna organizacija u Srbiji nisam mogao da vjerujem... sve moje price o borbi protiv nacizama u WW2 su pale u vodu kad mi je dao njihov sajt

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#14 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Rasizam kod nas - 24.04.2007, 11:34

Ne delim ljude po boji kože, po verskoj pripadnosti ili čemu već... Moja podela je sa drugačijim parametrima .

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#15 (permalink))
kuta
Početnik
kuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat člankuta će uskoro postati poznat član

Član od: 28.06.2007.
Poslednji login: juče 21:57
Godine: 29
Odgovor: Rasizam kod nas - 28.09.2007, 23:16

Eeeee ovo je samo potvrda da sam bio u pravu kad sam rekao da danas se na utakmice ne dolazi jer se voli svoj klub..nego se dolazi jer se mrzi protivnicki,a u ovom slucaju pojedinac!To nisu navijacioni su dosli samo da iskale svoj bes i nezadovoljstvo,a javna okupljanja kakva je jedna utakmicaje su odlicana pozornica za takve.
kako ih kazniti?Tesko.......zato i postoji stara izreka"budalu nit jebi niti kuci vodi"

DOGODINE U PRISTINI!!!!!

staro
  (#16 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: danas 09:57
Godine: 30
Odgovor: Rasizam kod nas - 29.09.2007, 00:03

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Srbin nacista/rasista je jednako ludo kao kada bi crnac bio pripadnik KKK-a.
Sve je moguće. Ali mislim da među Srbima ima više nacista nego među ljudima tamne kože.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#17 (permalink))
Srpski Radikal
Početnik
Srpski Radikal je na dobrom putu

Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 23.03.2008 15:58
Odgovor: Rasizam kod nas - 11.10.2007, 22:35

Међу Србима је веома мало нациста и у односу на број Срба једно од држава са најмање нациста у земљи. Има их свега неколико десетина (за разлику од Католичких Срба којих је много мање (хрвата) али нациста има на стотине ако не и много више). То не треба уопште да нас чуди, главни нацисти су нам председници скупштина и посланици (чанак и костреш) више се брините за њих, они су у способности да ураде много горе него десетине тих неинформисаних младића.

staro
  (#18 (permalink))
jedinistvarni
Novi član
jedinistvarni je na dobrom putu

Član od: 01.04.2008.
Poslednji login: 13.04.2008 15:57
Odgovor: Rasizam kod nas - 03.04.2008, 02:27

Nije rasizam u pitanju vec pomodarstvo, u modi je biti nacionalista...

staro
  (#19 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 14:10
Odgovor: Rasizam kod nas - 03.04.2008, 02:45

Citat:
jedinistvarni kaže: Pogledaj poruku
Nije rasizam u pitanju vec pomodarstvo, u modi je biti nacionalista...
Не мешајмо национализам, расизам, шовинизам...

staro
  (#20 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 19:05
Pol: Žensko
Odgovor: Rasizam kod nas - 03.04.2008, 03:38

Lako je pricati da kod nas nema rasizma kad u stvari i nema mnogo drugih rasa koje zive na Balkanu. U poslednje vrijeme u porastu broj azijata (Kineza), a crnci su rijetkost. O tome da li smo rasisti ili ne, vidi se po ponasanju nasih ljudi u inostranstvu. Roditelji mole djecu da se slucajno ne bi poceli zabavljati sa crncima, kinezima, indijcima itd. Kad se pojavi neko ko ima supruznika druge rase, odmah pocnu ogovaranja i izbjegavanja. Ako to nije rasizam, ja onda ne znam sta je.

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz
Hibridni prikaz