VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Prikaz rezultata glasanja: Kada ce 'Lebov degustator prestati da jede valjuskice?
Kada mu 'Leb spremi nesto drugo 4 23.53%
Kad mu 'Lebove pomocnice ubace neku travku da mu se smuce 2 11.76%
Nece da prestane da ih jede 10 58.82%
Ne znam kada ce ni da li ce prestati da ih jede 1 5.88%
Učesnika ankete do sada: 17. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dokle vise te valjuske?!
staro
  (#1 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.12.2007 19:26
Pol: Žensko
Godine: 27
Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:03

Mislim da nema tog forumasa koji nije zapazio 'Lebov potpis koji me nije ostavio ravnodusnom, jer kad god ga vidim ja se zapitam: Gde mu vise stane?! Kada ce prestati i da li ce uopste prestati da jede valjuskice, sta vi mislite?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dokle vise te valjuske?!
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 16:51
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:12

Citat:
bebagm kaže:
Mislim da nema tog forumasa koji nije zapazio 'Lebov potpis koji me nije ostavio ravnodusnom, jer kad god ga vidim ja se zapitam: Gde mu vise stane?! Kada ce prestati i da li ce uopste prestati da jede valjuskice, sta vi mislite?
To se i ja isto pitam sve ovo vreme? Gde li mu samo stane i uzima li on ikada vode? Zamisli suv leba jesti svaki dan? Mislio sam i da on krka neshto drugo dok ja nisam tu .. ali ne .. stalno ovako .. i stalno i stalno..

Ajde bre, uzmi neshto kuvano!!!!...

Vidi nece... samo zzvace i gleda shta pishem iznad..

TUPSONEE CHELAVIII !!.. ne reaguje..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:21

Ovako, ja sam glasala da neće da prestane da ih jede, zato što ne znam kad će prestati da ih jede, obzirom da smo mu odavno spremile tu neke travke koje nikako da mu se smuče. A može i da mu spremi nešto drugo, no nije to najvažnije u ovoj priči. Poenta je u tome da on žvaće polako ustvari, čini vam se da žvaće brzo, ali on žvaće temeljno i polako ako malo bolje pogledate

On bre voli 'leba više nego 'leba da jede

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:21

ma meni se uvijek cinilo da on ima nesto namazano na tom hlebu. bez obzira na namaz ili ne, ali ja uvijek ogladnim kad ga vidim da tako slatko klopa

nattydread is coming to dinner

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:22

On tolko temeljno zvace da bi do sad sazzvakao temelje od empaJr steJt (bodi)bIldinga

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:33
Godine: 33
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:33

Ne, pa reci, on toliko dobro i temeljno žvaće da drugi zalogaj uopšte nije ni uzeo bre!!!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 20:35

Ekonomichan neki chova... nece da ga menjam..

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#8 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 03.02.2008 02:49
Godine: 30
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 21:46

Eeeeeeeeeeee moj Lebe...

staro
  (#9 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 06.06.2006, 23:39

Reci Maqooooooooo .. zvuchi kao da sledi -" ... - ne valja ti poso ".. znam, shta cu, taki sam naopak..

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#10 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.12.2007 19:26
Godine: 27
Odgovor: Dokle vise te valjuske?! - 07.06.2006, 07:46

Citat:
SQUAW kaže:
. . . ne znam kad će prestati da ih jede, obzirom da smo mu odavno spremile tu neke travke koje nikako da mu se smuče.
Pa da, sad mi je jasnije, znala sam da ste vi pomocnice krive al ste se izgleda zeznule i jadnom coveku umesto da stavite travku od koje ce da mu se smuce valjuskice vi stavile onu sto mu otvara apetit za iste,c c c , pa zar vam gazda nije rekao da manje svrljate okolo dok radite!

Odgovor