|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nastavi pričicu |
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:53
Pol: Muško
Godine: 44
|
Odgovor: Nastavi pričicu -
20.12.2007, 03:55
Citat:
![]() p.s. ko to moze da kaze da ima bolje price od ove iz NOB-a ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
20.12.2007, 20:53
Citat:
![]() Jovanka je lik iz NOB i prica je istorijska,a nismo mi krivi sto neko ne zna koliko je ranjenika Drug Tito spasao na Neretvi sve kako bi fascinirao Jovanku koja je bila zaljubljena u Nebojsu,koga je Tito hteo da strelja,jer je lecio i konje od cetnika kad god su ga zvali,pa spasavsi Rexa Nebojsi Tito oprosti,narocito kada je shvatio da je Nebojsa pogresno zaljubljen u cerku predsednika vlade Ljotica,zvanu Tijana,biser porusenog Beograda...Usput Tito je shvatio da Nebojsa nece da se javi na mobilni kad ga Jovanka zove... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
|
20.12.2007, 21:05
A je l neko makar pokushao da prochita prichu od pochetka? Gotovo sam siguran da je poenta u postojanju kolko tolkog kontinuiteta... Ili se varam? ... mozz biti da sam sam sebe obmanuo kad sam je pokrenuo...
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
|
20.12.2007, 21:15
Citat:
p.s. i posle Tita Nebojsa,a mozda i Jovanka.. ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:20
Pol: Žensko
|
21.12.2007, 03:45
xmmm, znam da neke stranice imaju i po 20-30 strana, pa da je mrsko da se izokrece svaka.. ali, iako mi brojevi bash i ne idu, primetim da ova ima svega PRVU i DRUGU.. pa ne bi bilo z goreg da se malo baci pogled na sam pochetak priche ![]() a za one malo ljenije, evo i link koji vodi do..... do kuda? pa do pochetne strane ![]() LINK do pochetne stranice Baj d vej, Citat:
izvin'te gospon' al' Jovanka i Tito nisu glavni glumci ove priche.. ![]() |
|
|
|
|
Odgovor: Nastavi pričicu koja je tema?Na temu nosvemu?oSEMENjavo sam mora reke i ba |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 24.01.2008 23:41
Godine: 46
|
osEMENJAVO MORA REKE I BARE .SIRENE !!uZBUNAA!!MINISTARSTVO RATA IMA DOBEE PLate a ne rade nista.Podravka!!! od srca srcu!DJAVOLOVO SRCE.rADENSKA TRI SRCA!!! dRZE ME ZA BUDALU OVI SA DNA!!VECINA IZ PECINA!!
|
|
|
|