VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Nastavi pričicu
staro
  (#41 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:20
Pol: Žensko
Odgovor: Nastavi pričicu - 19.12.2007, 23:03

al' ste se nadovezali na prichu svaka vam chast

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:53
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 03:54

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
Jutro je osvanulo desantom i ona zaplaka ugledavsi Tita i Rexa,uhvati Lajku i napravi istorijsku fotku...
Behu to suze radosnice zbog Rexa pre svega,a i Tita.Ne znam kako bi preziveo i svoje rane da je ostao bez kucnog ljubimca,ali srecom imao je Nebojsu propalog veterinara,specijalistu za pse i macke koji nije mogao da otvori privatnu kliniku,jer je rendgen aparat skupa investicija,pa je uhlebljenje nasao volontirajuci partizanima i srecom dok su fasisti kao pecurke padali na Drvar on se nadje Rexu pri muci i Drug Tito resi momentalno da mu tu noc,kada su pobegli,podari svoju tadasnju sekretaricu Jovanku kako bi se na njemu ucila Tajlandskoj masazi sa oralnim zavrsetkom...Nikada vise Nebojsa posle Jovanke nije bio isti,a i Jovanka i pored posleratne veze sa Krcunom i Nehruom nikada nije zaboravila Turski amam u Titovom skrovistu na 53 km i 200 m od Drvara...
...mnogo godina kasnije,umro je Tito...Jovanka se seti svoga Nebojse,veterinara i masaza-modela...ali odluci da ga ne pozove....vec saceka da prodje 40 dana...jbg,postovanje...medjutim,oteglo se tih 40 dana...a Jovanka ne moze da ceka....vreme joj izmice,guza je omlitavela,a o grudima bolje i da ne pricamo....zamisljeno gleda sebe u ogledalo i pita se...hoce li Nebojsa pristati da mi ponovo bude model,kada me vidi ovakvu?
Odjednom skoci,odluci da to odmah otkrije,uze telefon u sake i okrenu N...telefon zvoni...zvoni...zvoni...
.. bar da zvoni ... e Jovanka Jovanke ... stoji zamisljena nad telefonom i sama sebe pita kolika joj je chuka ... Jes' ti vidovit , pa znas sta me jebe pored Tita i Rexa .... zvoni i dalje,ali posto mi je iskljucen telefon ko zna koliko tuzna moze da stoji nadajuci se Nebojsi...da li da aktiviram 061 1473 900 pa kada god dopunimkredit dobijem duplo,a Jovanka duplo radovanje ima za sebe...Nije mi jasno kako se ova prica iz NOP-a nekom ne svidja...

p.s. ko to moze da kaze da ima bolje price od ove iz NOB-a

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

staro
  (#43 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 03:55

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
Jutro je osvanulo desantom i ona zaplaka ugledavsi Tita i Rexa,uhvati Lajku i napravi istorijsku fotku...
Behu to suze radosnice zbog Rexa pre svega,a i Tita.Ne znam kako bi preziveo i svoje rane da je ostao bez kucnog ljubimca,ali srecom imao je Nebojsu propalog veterinara,specijalistu za pse i macke koji nije mogao da otvori privatnu kliniku,jer je rendgen aparat skupa investicija,pa je uhlebljenje nasao volontirajuci partizanima i srecom dok su fasisti kao pecurke padali na Drvar on se nadje Rexu pri muci i Drug Tito resi momentalno da mu tu noc,kada su pobegli,podari svoju tadasnju sekretaricu Jovanku kako bi se na njemu ucila Tajlandskoj masazi sa oralnim zavrsetkom...Nikada vise Nebojsa posle Jovanke nije bio isti,a i Jovanka i pored posleratne veze sa Krcunom i Nehruom nikada nije zaboravila Turski amam u Titovom skrovistu na 53 km i 200 m od Drvara...
...mnogo godina kasnije,umro je Tito...Jovanka se seti svoga Nebojse,veterinara i masaza-modela...ali odluci da ga ne pozove....vec saceka da prodje 40 dana...jbg,postovanje...medjutim,oteglo se tih 40 dana...a Jovanka ne moze da ceka....vreme joj izmice,guza je omlitavela,a o grudima bolje i da ne pricamo....zamisljeno gleda sebe u ogledalo i pita se...hoce li Nebojsa pristati da mi ponovo bude model,kada me vidi ovakvu?
Odjednom skoci,odluci da to odmah otkrije,uze telefon u sake i okrenu N...telefon zvoni...zvoni...zvoni...
.. bar da zvoni ... e Jovanka Jovanke ... stoji zamisljena nad telefonom i sama sebe pita kolika joj je chuka ... Jes' ti vidovit , pa znas sta me jebe pored Tita i Rexa .... zvoni i dalje,ali posto mi je iskljucen telefon ko zna koliko tuzna moze da stoji nadajuci se Nebojsi...da li da aktiviram 061 1473 900 pa kada god dopunim kredit dobijem duplo,a Jovanka duplo radovanje ima za sebe...Nije mi jasno kako se ova prica iz NOP-a nekom ne svidja...

p.s. ko to moze da kaze da ima bolje price od ove iz NOB-a

staro
  (#44 (permalink))
ako_odem
Početnik
ako_odem je na dobrom putu

Član od: 15.12.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 19:59
Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 17:21

Koja, bre, Jovanka sad???? Lepo vam reche baba Rujia 'al' ste se nadovezali...'

staro
  (#45 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 20:53

Citat:
ako_odem kaže: Pogledaj poruku
Koja, bre, Jovanka sad???? Lepo vam reche baba Rujia 'al' ste se nadovezali...'
Konsultuj se ako odes kod babe...

Jovanka je lik iz NOB i prica je istorijska,a nismo mi krivi sto neko ne zna koliko je ranjenika Drug Tito spasao na Neretvi sve kako bi fascinirao Jovanku koja je bila zaljubljena u Nebojsu,koga je Tito hteo da strelja,jer je lecio i konje od cetnika kad god su ga zvali,pa spasavsi Rexa Nebojsi Tito oprosti,narocito kada je shvatio da je Nebojsa pogresno zaljubljen u cerku predsednika vlade Ljotica,zvanu Tijana,biser porusenog Beograda...Usput Tito je shvatio da Nebojsa nece da se javi na mobilni kad ga Jovanka zove...

staro
  (#46 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 20:32
Godine: 32
Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 21:05

A je l neko makar pokushao da prochita prichu od pochetka? Gotovo sam siguran da je poenta u postojanju kolko tolkog kontinuiteta... Ili se varam? ... mozz biti da sam sam sebe obmanuo kad sam je pokrenuo...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#47 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: Nastavi pričicu - 20.12.2007, 21:15

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
A je l neko makar pokushao da prochita prichu od pochetka? Gotovo sam siguran da je poenta u postojanju kolko tolkog kontinuiteta... Ili se varam? ... mozz biti da sam sam sebe obmanuo kad sam je pokrenuo...
Neko je vec pre pomenuo Tita...kolega,pa logicno da je medijski vise eksponiran Tito od Radunke....Tito je mogao da ima nekoliko Radunki,a Radunka samo jednog Tita,jer Tito je Tito...

p.s. i posle Tita Nebojsa,a mozda i Jovanka..

staro
  (#48 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:20
Odgovor: Nastavi pričicu - 21.12.2007, 03:45

xmmm, znam da neke stranice imaju i po 20-30 strana, pa da je mrsko da se izokrece svaka.. ali, iako mi brojevi bash i ne idu, primetim da ova ima svega PRVU i DRUGU.. pa ne bi bilo z goreg da se malo baci pogled na sam pochetak priche

a za one malo ljenije, evo i link koji vodi do..... do kuda? pa do pochetne strane
LINK do pochetne stranice

Baj d vej,
Citat:
Neron kaže:
Neko je vec pre pomenuo Tita...kolega,pa logicno da je medijski vise eksponiran Tito od Radunke....Tito je mogao da ima nekoliko Radunki,a Radunka samo jednog Tita,jer Tito je Tito...

p.s. i posle Tita Nebojsa,a mozda i Jovanka..

izvin'te gospon' al' Jovanka i Tito nisu glavni glumci ove priche..

moomoo meee juuooo

Odgovor: Nastavi pričicu koja je tema?Na temu nosvemu?oSEMENjavo sam mora reke i ba
staro
  (#49 (permalink))
pajcicmv
Novi član
pajcicmv je na dobrom putu

Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 24.01.2008 23:41
Godine: 46
Odgovor: Nastavi pričicu koja je tema?Na temu nosvemu?oSEMENjavo sam mora reke i ba - 17.01.2008, 17:46

osEMENJAVO MORA REKE I BARE .SIRENE !!uZBUNAA!!MINISTARSTVO RATA IMA DOBEE PLate a ne rade nista.Podravka!!! od srca srcu!DJAVOLOVO SRCE.rADENSKA TRI SRCA!!! dRZE ME ZA BUDALU OVI SA DNA!!VECINA IZ PECINA!!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni<