|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nastavi pričicu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Pol: Žensko
|
Odgovor: Nastavi pričicu -
01.06.2006, 04:21
nisam u trenu shvatio jel to govori covek, pa ja haluciniram da vidim slepog misha.. ili je zbilja slepi mish, pa ja haluciniram da govori.. ali naraFski Crvena mi je po obicaju resila misteriju u roku keks progovorivshi.. -ma pusti.. rekla je veselim tonom.. imali smo nekoliko neplanskih zastoja.. if-ju-nou-vat-aj-min i trzne glavom prema meni.. te se zacereka, 'nako u njenom stilu.. slepi mish je imao lice kao no-aj-dont-nou-vat-ju-min-ali-hu-d-fak-kerz-nau-ven-vi-hev-mor-important-tings-tu-du-den-tu-ful-around.. pogledao je u Crvenu pa u mene i mahnuo nam rukom u znak da krenemo.. izgacali smo iz vode i krenuli zemljanom stazom sve dublje u brdo.. - kakve su podzemne vode? upita najednom Crvena nakon sto smo neko vreme hodali u tisini.. - talasi su jos mali, i svetlost je jos kratka.. ali miris pljesni i ustajalog mleka se oseti u vazduhu.. cak i u najdubljim delovima brda.. a i Vodeni oseti vibracije.. - jel Vodeni siguran da je to sto oseti zelena dugina boja? - ma vraga.. kad je on u ista siguran.. a kaze i da ga svrbe ledja.. te da mu je propuh u usima.. - nije nista spominjao kakvo ce bude vreme prosle zime? - jok, ni glasa o tome.. opet nista nisam shvatao.. pobogu o cem' oni to pricaju.. o promaji u usima i o vremenu prosle zime.. mislimmmm.. heloooou??? kuc, kuc.. ima li ista u tim vasim glavama? pomislih, 'nako.. vise za sebe.. posto ne volEm kad ne razumem razgovor u kom sudelujem, iako je moje sudelovanje u ovom bilo i vise nego upitno, pa ih onako, s kraja priuptah.. - izvin'te sto prekidam, ovaj, mislim.. primecujete vi mene, xa? slepi mis u hodu odbrusi nesto u fazonu 'ne volEm suvisna pitanja' - kakva bre suvisna pitanja? ja nemam ni jedno suvisno.. sve su to prosto prosirena pitanja koja bi postavio svako ko bi vas dvoje slusao, ko sto vas ja slusam.. slepi mis me opet ignorisao.. i to me pocelo nervirati.. - cuj, kompa, progovorila je Crvena sluteci valjda da sam Misonji stao na zivac.. 'ne mozemo u sred podzemlja da govorimo o onom sto je ocito.. kuzis bre? moras da se prebacis na vishi talas frekvencije..' trudio sam se ljudi, zbilja sam se trudio da je razumem.. ali jebiga, nije islo.. ono, bar sam mislio da nije.. - paz' nije tesko.. po'vataces ti vec.. bistro si ti momche.. i opet mi namignula.. iako je bilo vise mraka nego svetla.. video sam da mi je namignula.. - a sta je rekao Bradati Pauk? nastavili su njih dvoje po svom.. a ti druze.. ko te jebe, snadji se.. - Brad |