|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nastavi pričicu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:34
Pol: Žensko
|
Odgovor: Nastavi pričicu -
22.04.2006, 04:31
pomogao sam im raspremim malo onog dzumbusa sto su zveri uradile.. kad u jednom trenutku zashkripe vrata.. vrata zakache jedan od prevrnutih stolova.. jedan od prevrnutih stolova srushi stolicu koju sam taman bio podignuo.. stolica padne i nekim slucajem ukrasni tanjir, na sasvim drugom kraju jazbine, pade na pod i razbi se, od cijeg zvuka su se svi u sobi stresli od muke.. pribojavajuci se da se zveri nijesu vrnule.. svi pogledi sa razbijenog tanjira upere se ka vratima.. nakrivio sam glavu ne bi li prepoznao osobu sa crvenom kapuljacom na glavi.. ali nista me nije naveelo da prepoznam osobu.. - udji cero.. udji.. imali smo opet mali udes.. prva je prozborila Zechica - ima da ih utepam sve redom.. rece Zec, podizuci jos jedan stol.. - nemoj tako muzu, nijesu oni jadni krivi.. treba samo da.. ne uspe da zavrsi recenicu Zecica kad ju Zec prekinu: -ma treba samo da ih se svije njiju rijeshimo odavle.. ne treba nam ta djubrad.. samo nam truju vazduh koji udishemo.. - ma treba da dignemo revoluciju, od kad ja to vec govorim.. javi se usporeni glas Stoljetne Kornjace, koja je vec zadnjih 1o minuta podizala jedno te istu stolicu.. - nije revolucija resenje.. odbrusi joj Krtica.. treba da ih sacekamo tamo kad budu isli na godisnji skup i da ih svih pretvorimo u poljske miseve.. zustru raspravu prekinu osoba na vratima.. - opet su sve potamanili? upita osoba sa crvenom kapuljacom - ma jesu, nijesu mishevima ni mrvice ostavili -rece Krtica - negoo, 'el nam stara prija Vreka ista poslala? pomalo se oblizujuci rece Kornjaca.. - paa ne bas mnogo.. - rece osoba sa kapuljcetom.. ima tu malo parche orehnjace.. nesto pekmeza od sipka.. poslala je i caja od kopriva.. domaceg 'leba.. tri frtalja kobasica.. kajmaka i pasulja.. ima i nesto .. nije ni uspela da zavrsi, kad Kornjaca viknu: -ma ceroo, sta stojis na tim vratima, promaja je, eve sam ti postavila odje stolicu.. deder dodji da prigricnemo.. a i meni je vec u zelucu vla |