VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Svadbeni marš ~ Marš u podrum!
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 04:55

eee 'vakoo.. izgleda da neki jos nijesu nauchili da ja osim metle imam i i da se sve stvari, ako ne pre, ondaK sigurno kasnije, saznaju.. mislim nisu mi Sova i Nocni vetrovi dobri drugari za DZ.... poverljivi su to izvori

naimeeeeee.. o cem' se radi, sigurno se pitaju vashe male glavice.. pa da, zavisno sa kojeg stanovishta gledamo (sigurno to nece biti sa stajalishta provalinka, ne morate brinete.. ne to, ne) mozzemo da kazzemo, da nakon Otkrivanja malih tajni foruma i nakon Prve brachne ponude i aukcije moga JA, odnosno Dzi, odnosno u narodu vishe poznata kao Skvojka.. bio bi red da se napokon izjasne i ostali parovi foruma.. mislimmmmm svi smo odje domaci, ne? red bi bio da izadju na svetlo dana i da sluzzbeno objave svoju ljubav i da napravimo svadbu/e!!! (kao sto su to uradili Dzi & 'Lebac, Srba & mua)
veshti smo mi u tome imamo iskustva.. imamo uan-men-bend, imamo i 'amornikasha i pevacha (divan glas!) moze se organizuje i javna drazba i svashta drugo...

dakle, pishem listu.. a ochekujem da ce se dotichni parovi javiti uskoro ne bi li ih pribiljezili na listu datuma

kah, kah...
slushaj 'vamo,
zivotinje i ptice, razne prirodne pojave, objekti, neobjekti, biljke, sektashi, gospodari, trgovci, lopovi, dame i gospodo

javno prozivam:

**Lav i Najgora**

**Zlata i Eboye**

**LadyS i Necro**

molimo sve ostale parove da se jave u podrum prvom prilikom cim uzmognu.. Dzi ce na prozoru podruma da deli pechate prilikom ulaska, 'Lebac ce deli kiflice parovima, a ErrorTajpingMejker ce popisuje parove koji zadju u podrum (ne garantujem da ce tachno zapishe imena), ako mu uopshte nadju kancelariju.. mi on di adr hend vil bi araund der samver,govoricu na majkroofon ko je donio kakve poklone "a od kuma - TELEVIZoR!! bravo kume, nadamo se da je Sonijev"

moomoo meee juuooo

Poruku je izmenio yige_gui, 16.02.2007 u 05:07.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum!
staro
  (#2 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 03:30
Godine: 25
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 06:53

Khm,khm,a maticar?
Mislili ste da moze bez mene E nece da moze

Znaci kad obidjete sve i prijavite se,onda k meni na raport za konacnu dozvolu

Bicem fina,obecavam

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:58
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 07:42

ajmo da vidimo ko nam to jos fali na listi

pazi ovu maticarku... maticarka prvo da mi tebe udomimo a ondak cemo da te zaposlimo....
daklem safataj onog medu i da vas dodam na listu

"DarkRed & Lillith"

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:09
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 08:55

Svaka chast Darku, al moze i Kill Bill i CEZAR
OK, a sad prasetina i torte...? Gde su?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#5 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 09:53

Jel sluzi ova?

No me toques

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 10:16

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku

ajmo da vidimo ko nam to jos fali na listi

pazi ovu maticarku... maticarka prvo da mi tebe udomimo a ondak cemo da te zaposlimo....
daklem safataj onog medu i da vas dodam na listu

"DarkRed & Lillith"
Ma meda me vara

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 10:27

Nije moguce,s kim

No me toques

staro
  (#8 (permalink))
Lillith
moonlight shadow

Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 10:30

Citat:
mariposa kaže: Pogledaj poruku
Nije moguce,s kim
Pa skim stigne,kuvaju mu sarme i kolace razne i i i

William Wordsworth

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 16:58
Godine: 33
Odgovor: Svadbeni marš ~ Marš u podrum! - 16.02.2007, 11:27

ma tebe ćemo Lili za /zviza

staro
  (#10 (permalink))
mariposa
Veteran