|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kafana ***VESELI SRKI*** |
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 14:28
Pol: Muško
|
Odgovor: Kafana ***VESELI SRKI*** -
21.04.2007, 17:22
jedan stari tanburas
izgubio je dobar glas lutao je svud po svetu i po kisi i po snegu veselio mnoge snase kartase i birtase aj imam curicu ime joj kata ima usta ko crvena vrata ajj... ja bih,ja bi niko nezna šta bi aj.. ja bih sviro i curice diro aoj sve ću ,sve ću samo raditi neću nit kod kuce nit u preduzecu aj ja sam lola i zenskaros becar i kartaros u birtiji stalno dremam zato para nikad nemam aj volem sve žene ,vino,birtije i ovako zivot ume ionako sve kao vihor nestaje aj svi mi govore savetuju i kore nemoj becaru nemoj tako zašto radis naopako aj negledajte umene ja sam becar sto vole tanbure Kada padne prvi sneg, kada padne prvi sneg; ja upregnem konja dva, dva vatrena sokola, pa se sankam noc i dan. Mnogo zena srecem tad, mnogo zena srecem tad; svakoj blagi osmeh dam, dal je poznam ili ne, ni jednoj se ne rugam. Svaku zenu volim ja, svaku zenu volim ja; bila ona plavusa, smedja il garavusa, svaku zenu volim ja. ziveli !!! |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 14:28
Pol: Muško
|
22.04.2007, 00:57
kum nije dugme jel te iju siju iju daj da stipnem priju prija prosta nezna kad je dosta alaj volem dobre tanburase becarske pesme i mladjane snase ![]() |
|
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:48
Pol: Žensko
Godine: 34
|
22.04.2007, 01:03
Citat:
![]() aj još nešto... kardiovaskularno ![]() |