|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kafana ***VESELI SRKI*** |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 14:28
Pol: Muško
|
Odgovor: Kafana ***VESELI SRKI*** -
04.04.2007, 01:14
hihihihihihih..!!!! e pa drustvo lakocemo ja se spakovao sutra fiiijuuu.-.... NS. jel te mmmm panonija zove hihihihih..!!!!! pozdrav za desetak dana opopopopopo...!!!samo veselo ![]() |
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
04.04.2007, 08:11
E srecan put Srki!
Jesi ostavio dovoljno ![]() ![]() za nas dok nisi tu? Dodji mala na Obedsku baru... ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
04.04.2007, 13:16
hihihi...!!!
ide iz coska prosla ponoc kere laju po mraku wav..wav... hihih..!!! neki petao ranu zoru poje a ja se vucem po nasem sokaku trazim puta do ograde moje mozda pijan ali nisam jako boze zdravlja pa kuci polagano svirali smo na nekom salasu baba spermila sunke i cvaraka pamtim samo $jednu zgodnu snasu i ispijenog bureta dobrog vina sad sam pijan ali nisam jako boze zdravlja pa kuci polagano hihihihihi...!!!! gori lanpa a kafana nije il je stvarnost ili mi se cini poznam kucu znam i vrata di su to je moja hvala sudbini mozda lud ali nisam jako boze zdravlja pa kuci polagano cim sam uso kelnerica poce kuku nema mira u to kasno doba vrcka besna stade mi na nogu oko mene okrece se kafana cuj kelnerico bolje vrckanje skrati da becar pjan tanburu ne dovati hihihihih...!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
|
17.04.2007, 23:48
Prija mi zivot, prija
u svakom zadovoljstvu uziva ziva dusa i mnogo pamet ne slusa Provoda samo da je i u dzepu malo para zdravlje da dobro sluzi i zivot ce da se produzi Kad pijem ja se napijem kad ljubim ja se zaljubim i sve sto s mukom zaradim na sladak zivot potrosim Prija mi zivot, prija kada me srecom casti nagradom kad iznenadi za sve sto dobro uradim Bolje je i ludovati nego ko jad tugovati ovako cu da nastavim sta kosta, kosta nezalim ![]() |
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 01:34
Pol: Žensko
Godine: 33
|
17.04.2007, 23:56
Citat:
di si kume kućo stara ...dodji da ludujemo zajedno ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
|
18.04.2007, 02:14
jope iz cose opopopo...!!! Skitnica u dusi to sam brate ja jer jedan je zivot niko nema dva Drumovi mi drugovi kuca cijeli svijet mozda je to moja sreca mozda sam i proklet Drumovi mi drugovi kuca cijeli svijet mozda je to moja sreca a mozda sam i proklet Moje srce luta na sjever i jug u svakome gradu neko mi je drug Sudbina me vodi ja idem za njom skitnica u dusi ne treba mi dom Koga briga kuda idu tuzni svoju bol da ublaze koga briga kuda idu tuzni kad utjehu sebi traze U kafanu, zna se zacarani to je krug ove noci za sve tuzne kafana placa dug Kuca casti, pica dajte tuzne pjesme zapjevajte nazdravimo za sve zene i sve ljude ostavljane Koga briga kuda idu tuzni svoje rane da zalijece koga briga kuda idu tuzni kuda idu svaku vece U kafanu, zna se zacarani to je krug ove noci za sve tuzne kafana placa dug Prodje mesec, prodje drugi prodje godina ostavljen sam zato pijem to je istina Vino pijem pa dolijem sve cu popiti majko moja do zore se necu trezniti Vino pijem pa dolijem sve cu popiti majko moja do zore se necu trezniti, necu trezniti Lazi mnogo kratko traju znao sam za to sad nevredi da se kajem sve je gotovo Dobro vece, muzikanti kol'ko treba da se plati da do kuce njene ispratite mene Da joj pevam, jos te volim ja mozda bi mi tako sve oprostila Muzikanti, braco moja nije ona bilo koja najbolje sto znate za nju zasvirajte Violine, dajte svoje pod prozore drage moje pesma nek joj kaze da mi nema draze Vetrovi mi nose miris tvoje kose na sve strane gledam, tebe nigde nema To je to ludilo, tesko, neizlecljivo to je to ludilo, djavo me je uzeo Neko nekog zove, cujem ime tvoje na sve strane gledam, tebe opet nema U snove mi dodjes, zastanes pa prodjes u paklu se budim, nepovratno ludim Zasto moj drug sam veceras pije zasto nis |