|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Ovr end aut |
|
Odgovor: Ovr end aut |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Ovr end aut -
30.03.2006, 04:58
CCCCccc opet si se najela dzema od kaktusa... Sta trabunjas bre? Dala sam ti znacke, vijetnamski sindrom i zanzibarskog skocimisa. Malo li je na ovu skupocu????
A dobila sam spansku groznicu, nego TI nisi javila nista sta je bilo za tasmanijske pufne, i da li je uopste bila isporuka. Ja obecala ljudima, a ti zavitlavas.... ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 03:54
|
30.03.2006, 05:01
Citat:
rekla mi corava Zorka da je morala podmiti onog postara, ne bi li napokon pred'o paket.. rek'o postar Jova da mu se dopao shareni omot sa sve plavom mashnom.. ondaa mu Zorka u zamenu dala plave pantalone sa sve fudbalskim loptama na njima.. rekla mi da mu ne kazem kako je to pidzama njenog sina Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
30.03.2006, 05:03
@Mala s' metlu
Ovde sam inkognito/stop/desavaju se cudne stvari/stop/zute noge su iskopale ratnu sekiru i ustremile se na zle patuljke/stop/gotovo je nemoguce smiriti ih/stop/u vazduhu mirise na nevolju/stop/brzo salji jos bundeva/stop/ne vidim drugi nacin/stop/saljem bocicu tajanstvene tecnosti/stop/donosioca pitaj za lozinku/stop/moze da se desi da je krtica/stop/polozaj otkriven/stop/brisem odavde/stop/ovr end aut p.s. ne veruj muskarcu sa narandzastim obrvama ![]()
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 03:54
|
30.03.2006, 05:11
ratna sekira spremna za sukob/spremaju se velike kolicine pardajza za napad/Crni Soko javlja da su juzne ceste vec zatvorene/kaze ne izgleda na dobro/sa severa dolazi podrshka Brkatih Koza/sa Istoka pristizu Velike Rode/bice gusto/Vrane odavno uzletile/poslala sam po Vuku 3 kashete bundeva/sa sve zrelim shipkom/tajanstvena technost primiljena/nije bila Krtica vec Dabar/nevidljiva prashina se vec krchka u kazancu/saljem cim bude gotova/veceras uzlecem sa veshticama sa sve Juga/mesec je iza oblaka/lako cemo preletimo Baru neprimeceno/javimo novi polozaj/ovr end aut
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
30.03.2006, 05:13
@Metlasta
javljam se sa tavana/stop/sukobi eskalirali/stop/brzo salji cizme boje rubina/stop/potrudi se da budu dve leve/stop/druge mi ne odgovaraju/stop/jedna brkata koza je umislila da je ljudsko bice/stop/izgleda da nesto nije bilo u redu sa nevidljivom prasinom/stop/moje pleme je zabrinuto/stop/poceli da se ponasaju cudno/stop/silaze sa drveca na koje se nikad nisu ni popeli/stop/Gorka Prepelica mi je rekla da ste preletele baru/stop/javi za taj novi polozaj/stop/uhh neko se penje na tavan/stop/vrsim paljbu sa ovog polozaja/stop/ovr end aut p.s. potrazi petla koji gleda najinteligentnijim pogledom i pitaj ga za pravac ![]()
|
|
|
|