@ Onoj Koja Nikako Da Nadje Povoljan Signal
ne javljah se dugo/zadrzah se dve nedelje kod Eskimaca/7. put su udavali Ledenu/mene trazili da im posvetim Ledenu Vodicu/nijesam mogla odbijem/imali su i Ledenu Sljivku/tesko odbijam znas i sama/zarakijali smo se/kad htjedoh uzletim shvatih da je mi metla zaledjena/po Kitu Lutalici poslah poruku da mi se salje nova/jerbo prolece dole nece tako skoro/po povratku ugledah cudne, novokomponovane signale iz Ratnog Sela/opet skrenuh sa puta/sletih da vidim o cem' je rec/taman su imali Godisnji Sastanak Za Sklapanje Planova Kako Napasti Neprijatelja/opet se spremaju da pocnu nikako zapoceti rat sa Predratnim Selom/secas se, tamo smo sadili one bobice za zimski dan?/uglavnom nakon sto smo poduvali Lulu svi su bili bolje volje/zakljucili su da nece ratuju/od Dabra su saznali da je nova akcija u toku/Dabar rek'o treba da se nadjemo kod crvenog panja koji raste usred jezera/koordinate su ti ispod prvog zelenog lopocha, levo od trske sa 4 slomljene grane/tamo ces nadjes i upute za Malog Od Ladnog Oruzja/po Sovi sam poslala novu medicinu od sve algi sa Karpata/cim mu koleno bude bolje salji ga u morsku pecinu/tamo ce nadje daljnje upute za kako otvoriti skrinju koju nadje na mestu za koje jos nemamo koordinate/Onoj Koja Shije moras podhitno kazes da ti sashije novu kabanicu za Slavu kod Stogodisnje Kornjace/tamo cemo pod opravdanjem da slavimo slavu sklepati daljnji plan/evo Zmaj riga vatru prema meni/izmedju vatra vatra pa dve vatre uspeh nacujem kako ce me utepa ako odma' ne prestanem kradem signal/moram letim/tako mi metle/evo mi spalio plasht/javljam novu frekvenciju uskoro/ovr end aut
p.s. jarac se izgleda porodio na krivoj frekvenciji.. ne nadjoh nikakOve tragove..
p.s.2. kad sunce zadje odi do coska na severojuznoj strani.. okreni se tri put oko sebe, a onda nadji Orni Zvezdu, mahni joj mah-mah-mahmah-mah.. ona ce ti dobaci ono za ono sto ti treba za ono koje si me pitala onomad za ono, a zapravo je bilo za ono

srecno sa onim