VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli.
staro
  (#141 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 28.10.2006, 23:50

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Ove noći je nešto mirna treća smena. Nego, prijelo mi se sutlijaša. Ima još za one koji bi se malo zasladili.
ako mi pojasnis sto je to, ja sve volim probati nisam domaca pa ne znam.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#142 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 28.10.2006, 23:53

Okuvani pirinač u mleku, zašećeren, sa dodatkom čokolade u prahu.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#143 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 28.10.2006, 23:54

Ja samo da se čekiram...da ne dobijem neopravdani

staro
  (#144 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 28.10.2006, 23:57

Citat:
Ove noći je nešto mirna treća smena. Nego, prijelo mi se sutlijaša. Ima još za one koji bi se malo zasladili.

Moj post se završio jutros, tako da bih se mogla malčice pri'vatiti...

Ala sam se sinoć valjala od smeha... Uriel je , čas klopa, čas pitanja, čas prepričavanja filmova... (Mish-u da li ti je to poznato? )

Moj mili večeras dežura na ''kutijama'', tako da smo Kiki i ja sami...

Mish-u, koji si instrument svirala?

(kao i svaka ženetina , uspela sam da ''iznesem'' sabrana dela u roku od tri minute , neću da budem ženetina )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#145 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 28.10.2006, 23:58

Citat:
Okuvani pirinač u mleku, zašećeren, sa dodatkom čokolade u prahu.
u pa ja to poznam! i rado jedem mada nisam odavno!

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#146 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 29.10.2006, 00:08

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Ala sam se sinoć valjala od smeha... Uriel je , čas klopa, čas pitanja, čas prepričavanja filmova... (Mish-u da li ti je to poznato? ) ]
Naravno da mi je poznato.

Citat:
Moj mili večeras dežura na ''kutijama'', tako da smo Kiki i ja sami...
Zar Gogić stvarno misliš da pred ovog foruma vas dvoje možete biti sami?

Citat:
Mish-u, koji si instrument svirala?
Klavir. Krenula u prvom osnovne (pošla starija sestra, pa zar da ja kaskam iza nje). Dakle, dve godine pripremnog i šest godina niže muzičke. Ali, kao što već rekoh, spremam se da učim gitaru. Kad usavršim, možda pređem na neku kontru ili kontrabas, pa možemo da pravimo "bandu". (Obećavam ti, među prvim stvarima koje ću naučiti biće "Dođi mala na Obedsku baru" ) Ima da nam bude najveselija ova treća smena.

Citat:
(kao i svaka ženetina , uspela sam da ''iznesem'' sabrana dela u roku od tri minute , neću da budeženetina )
Nemoj da nas kudiš, mi samo za razliku od "njih" imamo sposobnost da mislimo i delamo na više frontova.

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
u pa ja to poznam! i rado jedem mada nisam odavno!
E, kada voliš, red je da se podsetiš ukusa.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#147 (permalink))
Savannah
Divlji badem

Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 29.10.2006, 00:11

e hvala, taman mi tako nesto treba. citav sam dan na poslu pa bi bilo vreme vise da nesto ubacim u kljun. odoh kuci a vi fino uzivajte, ali se i naspavajte ! pozdrav svima !

staro
  (#148 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. - 29.10.2006, 00:16

Citat:
Naravno da mi je poznato.

Zar Gogić stvarno misliš da pred ovog foruma vas dvoje možete biti sami?

Sami kod kuće (četvrti deo)

Klavir. Krenula u prvom osnovne (pošla starija sestra, pa zar da ja kaskam iza nje). Dakle, dve godine pripremnog i šest godina niže muzičke. Ali, kao što već rekoh, spremam se da učim gitaru. Kad usavršim, možda pređem na neku kontru ili kontrabas, pa možemo da pravimo "bandu". (Obećavam ti, među prvim stvarima koje ću naučiti biće "Dođi mala na Obedsku baru" ) Ima da nam bude najveselija ova treća smena.

Hoće, ne sumnjam ja u nas ... Klavir...mmmm... divno Pravićemo orkestar...

Nemoj da nas kudiš, mi samo za razliku od "njih" imamo sposobnost da mislimo i delamo na više frontova.

I to što kažeš, ali beše to samokritika

(imam napade smeha)

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#149 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum