|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. |
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
Pol: Žensko
|
Odgovor: Najt šift. Od 22h - 06h onli. -
28.10.2006, 23:53
Okuvani pirinač u mleku, zašećeren, sa dodatkom čokolade u prahu.
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
Citat:
Moj post se završio jutros, tako da bih se mogla malčice pri'vatiti... Ala sam se sinoć valjala od smeha... Uriel je , čas klopa, čas pitanja, čas prepričavanja filmova... (Mish-u da li ti je to poznato? ) Moj mili večeras dežura na ''kutijama'', tako da smo Kiki i ja sami... Mish-u, koji si instrument svirala? (kao i svaka ženetina , uspela sam da ''iznesem'' sabrana dela u roku od tri minute , neću da budem ženetina )Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
28.10.2006, 23:58
u pa ja to poznam!
i rado jedem mada nisam odavno! ![]() |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 01:05
|
29.10.2006, 00:08
Citat:
Zar Gogić stvarno misliš da pred ovog foruma vas dvoje možete biti sami? Klavir. Krenula u prvom osnovne (pošla starija sestra, pa zar da ja kaskam iza nje). Dakle, dve godine pripremnog i šest godina niže muzičke. Ali, kao što već rekoh, spremam se da učim gitaru. Kad usavršim, možda pređem na neku kontru ili kontrabas, pa možemo da pravimo "bandu". (Obećavam ti, među prvim stvarima koje ću naučiti biće "Dođi mala na Obedsku baru" ) Ima da nam bude najveselija ova treća smena.Citat:
E, kada voliš, red je da se podsetiš ukusa. |
||
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
|
29.10.2006, 00:11
e hvala, taman mi tako nesto treba. citav sam dan na poslu pa bi bilo vreme vise da nesto ubacim u kljun.
odoh kuci a vi fino uzivajte, ali se i naspavajte ! pozdrav svima ! |
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
Citat:
(imam napade smeha)Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|