|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Brzina |
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:12
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Odgovor: Brzina -
11.10.2006, 21:46
Citat:
a, ne..da voz ne ide po šinama to je tačno, ali ipak su zimi duže noći ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
11.10.2006, 23:12
Zato što su banane još uvek zelene, a ne crvene - kakve bi trebalo da budu, voz uvek prolazi kroz narandžasto svetlo na semaforu.
Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
|
25.01.2007, 02:41
e a ja sam videla kako jedan majmun visi sa tog istog voza
i jeo je zelenu bananu mahao mi je i vikao "ovaj voz zapravo nije voz i ja zapravo ne jedem bananu nego krushku" ![]() |
|
|
|
|
|
Lutka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 17:29
Godine: 24
|
25.01.2007, 16:12
Videla sam ga i ja!!! A meni je rekao da sacekamo da voz stane pa da dodjemo svi i onda ce nam reci zasto voz ide brze kada je siv. ![]()
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
|
Pošto se nikada nećemo okupiti u punom sastavu, na žalost a i neizvodljivo je moraćemo prvo da razjasnimo zašto majmun ne jede bananu nego krušku, možda i mandarinu, i zašto voz nije voz..
![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|