VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ima jedna mala tajna..
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Ima jedna mala tajna.. - 01.04.2006, 07:47

ne znam kako da ovu temu zapocnem.. svi mi imamo neke male tajne, neke malo vece, neke malo manje, koje drzimo u sebi i cuvamo ih sebicno.. ili ih eventualno podelimo sa nekom dragom osobom..

posto ovde ima mnogo meni dragih ljudi, odlucila sam, odnosno SMO, da podelimo nasu malu tajnu s vama.. nismo do sad znali kako da vam to kazemo.. nismo ni mi zapravo bili svesni kamo je to sve islo.. a krenulo je iznenada nekim drugim, nenadanim tokovima..
eto nakon duzeg vrmena, shvatili smo da je vreme da nashu malu tajnu podelimo i sa drugima..

posto je tajna, znaci da postoji neko vreme.. nadam se da nam necete zamjeriti sto vam tek sad govorimo.. ali razumjecete

dakle, nema mi druge nego da vam jednostavno kazem... da smo Srba i ja vec neko vreme skupa.. eto, od kako sam se ja vratila sa Brdovitog Balkana.. kako je krenulo.. paaa.. ne znam.. o detaljima kad se cujemo...

etoo.. bas mi drago da smo to podjelili s vama

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Ima jedna mala tajna..
staro
  (#2 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 01.04.2006, 07:56

Citat:
yige_gui kaže:
nadam se da nam necete zamjeriti sto vam tek sad govorimo.. ali razumjecete :
ako je iko zasluzio kritiku onda sam to ja
mislim ni sad nisam bio za to da se tajna otkrije ali eto

ode nasa mala slatka tajna, al sad ce da bidne jos sladja kad smo je podelili sa dragim nam ljudima

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 01.04.2006, 16:52

Ovo je ono sto mi je prvo palo na pamet :

Jel ste mene nasli da radite na taj aprililili?

E, ako ovo nije skrivena kamera, onda deco zelim vam sve najbolje, od

Aaaaaa moja tajna? Paaaaaaaaaa

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
Revolverasica
Početnik
Revolverasica će uskoro postati poznat članRevolverasica će uskoro postati poznat član

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 01.04.2006, 19:09

Udri munjo,sjevni grome!!! Pa,da sam znala da cu ovo da procitam,ponijela bih neku bocu sa sobom I,da ako je aprilska sala ,ima da vas namazem medom,i bacim grizlijima..hiihh..Hocem da kazem suvise lijepa "sala"
Moja majka kaze da se najljepse ljubavi radjaju iz prijateljstva,i iako nisam mnogo vjerovala u to..ali vama zelim jednu ultra mega velicanstvenu ..hiihhi

Moja tajna?? Ima jedna slatka,ali sam je vec otkrila cupiki,tako da imam kredit..ne moram vise da je iznosim..hiihih

staro
  (#5 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 03.04.2006, 00:03

Citat:
yige_gui kaže:
dakle, nema mi druge nego da vam jednostavno kazem... da smo Srba i ja vec neko vreme skupa.. eto, od kako sam se ja vratila sa Brdovitog Balkana.. kako je krenulo.. paaa.. ne znam.. o detaljima kad se cujemo...
Je l' vama neko nekad rekao da nije lepo zezati druge ljude?
Ja se na trenutak ponadala da ću konačnu čuti neku lepu vest a onda skontam da je 1. aprilllll.... ipak... good joke

staro
  (#6 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 03.04.2006, 09:20

Citat:
LadyS kaže:
a onda skontam da je 1. aprilllll.... ipak... good joke
Mene je zajebala Nije mi ni na skijanju dala da se odmorim k'o covek

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#7 (permalink))
swba
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 03.04.2006, 16:15

Citat:
Meggy kaže:

Mene je zajebala Nije mi ni na skijanju dala da se odmorim k'o covek

a drugi iskulirase tajnu samo tako

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 03.04.2006, 17:40

Citat:
swba kaže:
a drugi iskulirase tajnu samo tako
Pa ti si ziv!!!!!! Nije te odneo tornado????

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
swba

Odgovor: Ima jedna mala tajna.. - 03.04.2006, 20:45

ko bre sme mene da odnese... znas ko je meni draga bwe
odma bi sve ona svoje sove poslala da me traze
ah ta ljubav

staro
  (#10 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum