VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Chit-Chat

Chit-Chat Za sve čatere i one koji se tako osećaju. Ovde možete ćaskati do mile volje, a i dalje

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima)
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:52
Pol: Žensko
Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 03:27

u ovom podrumu postoje sva pravila koja mogu da postoje.. postoje i oni koji odrzavaju ta pravila na funkciji... a postoje i oni koji, u koliko uspiju, na neke svoje nachine, drugima napoznatim, da KRSHE ta pravila...

vi ih krshite u koliko se usudite

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima)
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 03:47

Ček da olupam neku flašu o zid za OTVORENJE ovog podruma... ijuuuu što nam je ovde lepo još veći mrak ej, ja, valjda si se uselila u neki sa tajnim prolazima, a? Nemoj da menjamo lokaciju sad kad se naviknemo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 06:38

a jel mogu ovde koji do sada nisu imali podrum, tj. koji nisu do sada krsili pravila da ih ovde krse ... kakva su to bre pravila ako se ne krse ... neka krsava pravila ... e ja cu bas da ih krsim ... a sta da radim da ih krsim ... da ne radim nista

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 09:13

Pa ja skršila onu flašu za početak pa i drugu... pa i treću... polupah sve flaše iz podruma Nit' znam di će oni čiji je podrum da prave paradajz sok i u čije flaše, nit' znam šta ćeš ti da skršiš Flaša nema

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 14:38

Citat:
SQUAW kaže:
Pa ja skršila onu flašu za početak pa i drugu... pa i treću... polupah sve flaše iz podruma Nit' znam di će oni čiji je podrum da prave paradajz sok i u čije flaše, nit' znam šta ćeš ti da skršiš Flaša nema
pa gdje samo nadje tolike flase??? ne vidjeh ni jednu a nema sta ni da se nabode...nema ni zurke povodom otvaranja

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 15:40

Joj, joj, joj Konacno mesto gde se mogu krsiti pravila, a gde nas nece juriti bejzbolkama . Kad smo vec kod flasa, evo i ja cu jednu

Ej, dzindijanka, gde si

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#7 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 17:52
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 16:40

u jeeee.. ala ste napravili lommmm i to bez meneee

rek'o mi je chika Pera da su vlasnici mnogo besni i da planiraju da nas svih po'vataju

nedamooo se rajooooo

e breee, Dzi, ja sam nasla jedan super prolaz.. da znas samo koliko stvari ima da se lomi.. i znas sta je najbolje... po proceni, stvari izgledaju mnogoo nove mora da su se vlasnici tek opskrbili onim skupim porculanom
ar ju tinking vat ajm tinkgin?

moomoo meee juuooo

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 16:44

Citat:
yige_gui kaže:
ar ju tinking vat ajm tinkgin?
of kors. ne misliš valjda smo se spuštali u katakombie da bi smo čistkali prašinu??? unaprijed se radujem jel to onaj porculančić iz onih kineskih dinastija???

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Podrum... (za sve one koji nisu dobrodoshli u drugim podrumima) - 22.09.2006, 21:16

Ijahahao.... Lupanje, razbijanje, lom........ I TO SVE BEZ MENE?! Niste me ni zvali... Dobro, dobro, neka vas neka... ALI, posto sam ja jedna veeelika i dobra dusa (hvala, hvala) OPROSTICU VAM
Pa dobro, posto smo to sada rascistili kada pravimo zuuuuurkuuu??

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.