VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Flora i fauna > Biljno carstvo

Biljno carstvo Kutak za ljubitelje biljaka

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite?
staro
  (#11 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 22.08.2008, 10:13

Volim biljke svakako i zbog zelenila i zbog cvetova... Više volim ove poput benjamina i fikusa jer su zeleni i oplemene i ulepšaju mi okruženje... Cvetnice više volim na dvorištu i u baštama...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Pol: Muško
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 22.08.2008, 10:50

Ne znam kako se zove, ali ovo mi je omiljena biljka na terasi. Nekako baš opušta kada sedim pored nje i posmatram prolaznike...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 22.08.2008 u 12:32.

staro
  (#13 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 13:06
Godine: 38
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 27.08.2008, 12:01

Dekorativnos

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#14 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 11:29
Godine: 25
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 27.08.2008, 12:10

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Ja najvişe volim karfiol
U novije vreme, sve je vise ljudi koji vole izgled karfiola. Savremena genetika, i selekcija, ukrstanja , i sl. dovode do raznih oblika i boja karfiola koja izuzetno dekorativno deluju za oci.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#15 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 01:07
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 27.08.2008, 22:03

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ne znam kako se zove, ali ovo mi je omiljena biljka na terasi. Nekako baš opušta kada sedim pored nje i posmatram prolaznike...

kažu da biljke bolje rastu uz muziku... ove vaše bi izrasle nebu pod oblake kad bi im redovno puštali rege...

ja nekako više volim cvetnice...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#16 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 27.08.2008, 22:19

Citat:
NSdjanka kaže: Pogledaj poruku
kažu da biljke bolje rastu uz muziku... ove vaše bi izrasle nebu pod oblake kad bi im redovno puštali rege...

ja nekako više volim cvetnice...
Verujte da je cvetnica, samo joj je ceveće neugledno, mada je na neki način interesantno, zaista. Da, to sa regeom je i meni padalo na pamet. Prosto živnu kada "čuju" Boba Marlija.

Rebel

staro
  (#17 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 27.08.2008, 23:20

Citat:
Cecara kaže: Pogledaj poruku
Mom oku vise prijaju biljke koje se gaje zbog ukrasnog lisca, kao sto su bedzamin, kroton, seflera... Smatram da oplemenjuju prostor svojim raskosnim zelenilom.
slazem se

inace,na kuhinjskom prozoru drzim ljute papricice.....obozavam i zacinsko bilje u kuhinji i na terasi....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#18 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 11:29
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 30.08.2008, 00:00

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Verujte da je cvetnica, samo joj je ceveće neugledno, mada je na neki način interesantno, zaista. Da, to sa regeom je i meni padalo na pamet. Prosto živnu kada "čuju" Boba Marlija.
Sto se Cannabisa tice, za one koji ne znaju , zaista cveta , no ipak nije cvetno dekorativna biljka, jer su mu kao sto Memento rece cvetovi neugledni, vec je to industrijska biljka, bilo da je koriste za vlakna, za cajni napitak, ili kao opojno sredstvo sa aktivnom materijom Δ9-THC (delta-9-tetra-hidro-kanabinol) . Kod njega postoje muske I zenske biljke. Muske imaju cvetove koji su skupljeni u metlicastoj cvasti, I sastoje se iz omotaca I pet prasnika, dok su zenski skupljeni u klasolike cvasti koje izbijaju iz pazuha listova. Zenski cvetovi imaju tucak sa dva ziga.

A za muziku, hmm, zezanje, ali nije iskljuceno da nema uticaja. Eto, kod muznih krava ustanovise da je bolja mlecnost I produkcija po grlu ako slusaju muziku, te ih u savremenijim firmama obavezno drze u ozvucenim stalama, sa zvucnicima na kojima se pustaju pesme.

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#19 (permalink))
Flor@
Novi član
Flor@ je na dobrom putu

Član od: 24.09.2008.
Poslednji login: 18.11.2008 11:41
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 25.10.2008, 08:55

Volim krupne biljke kao sto su filadendron, adam.... kao i kaktuse. U kuci imam i dosta africkih ljubicica svih mogucih boja koje momja mama posebno voli

staro
  (#20 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Koju dekorativnu osobinu u biljaka najviše volite? - 25.10.2008, 21:53

Volim sobne biljke sa dekorativnim lišćem.
Uživam u njihovom zelenilu.
Obožavam kada mi neko kaže da mi je dnevna soba kao prašuma (dobro, malo preteruju ).
Cvetnice su mi više za terasu.

Kad bi meni dali ki