|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Spisak na kojem ne želite da se nađete |
|
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete |
|
|
narcis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Pol: Muško
Godine: 42
|
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete -
07.09.2008, 11:29
Prljavo....
I naravno da ce se svi braniti, osim onih koji su uboli neku od 10.00 ocenom! A svi znaju da 90% svih muskarca sa liste i 50% svih zena je bar jednom prevario/la. Pitanje je samo da li se tipovi slazu. Najbolje je sve demantovati a sa kreatorima pisma malo ``porazgovarati``. You winner and loser, Come on you miner for truth and delusion, and shine! |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
|
07.09.2008, 13:14
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
|
08.09.2008, 09:55
Zaista postoji nekoliko spiskova na kojima ne bih voleo da se nalazim. Jedan me posebno brine, jer sam na njemu potpuno nepravedno. Ali, život je prepun apsurda i nisam jedini u slučnoj sitaciji...
Rebel
|
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 01:20
Pol: Žensko
Godine: 41
|
09.09.2008, 00:53
uh ne bi volela da se nadjem na spisku za odstrel
![]() ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
|
09.09.2008, 10:08
Citat:
![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 13:05
|
09.09.2008, 11:46
Smela bi' odma' da potpišem (tu me seci) da je to uradio neki naš čo'ek. I to neki od wadikala ! (mislim zbog zato što oni imaju tapiju na recepte specijaliteta iz te kuhinje), koji je rafo slučajno, turistički, u prolazu " ... uuu prolazuuu ... " nabasao na prekrasni mali gradić Bronkoli. He heh ... Kao ono kad ameri testiraju nove minice, puščice i bombice, negde Tamo Daleko od svoje kuće, u nekim bezveznim pizdićima, da vide i čuju - kako će lepo odjenuti, (a da im pritom njihove bubne opničice ne uzdrhte isuviše). E baš tako nekako. Međutim, ispostavilo se (na njihovu žalost-a našu ON radost) da je to bila još jedna u nizu promašenih investicija, pa se od te pokazne vežbe iz niza akcija sa liste "Zavadi pa Vladaj", na domaćem terenu odustalo. Bila bi to obična petarda by SR (Srpskih Retadrda)! I baš tada , svi su radikalni vetrovi najednom dunuli (ne misli se na prdeže) i kormilo je odmah okrenulo krmu ( krme krmad ) u novom pravcu - put Drevnih Kletvi i Crne Magije.(doušnik sa izvora poznat redakciji Radio Mileva ali zbog svoje i Milevine sigurnosti ostaće - anoniman ). ... ma sigurna sam u to 100% ko što znam da je danas utorak (uh, dobro se setih, da ne zaboravim posle utorak da postavim za omiljenu pesmicu.) Neko neobavešten, ko ovde neko vreme (zadnjih dva'es tri'es godina) nije obitavao - začuđeno će zapitati : -" A zašto ? Pa : -kod nas se ti spiskovi služe uz jutarnju kafu. Umesto raHAtluka, -kod nas je uslov - što više budalaština, debilizama, bljuvotina i "moralnih" pikanterija - to veći, jači, lepši i čvršći rejting, -kod nas je i vrapcima(na granama) otkad već plavo oko vrata od tog jedno(g)-isto(g) cvrkuta, -kod nas na to više niko i ne trepće, više niko ni ne porumeni makar i ne zamucne, -kod nas se o tim stvarima naveliko i naširoko priča, na sva usta, punim plućima, -kod nas je to baš ... ali baaaš cool. Eto zašto ! jBT ...tek dok sam sve ovo ispisala shvatih - koji smo mi ustvari kreteni. Nebeski. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|