VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Belosvetske zanimljivosti

Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Spisak na kojem ne želite da se nađete
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Pol: Žensko
Godine: 26
Spisak na kojem ne želite da se nađete - 07.09.2008, 11:18

Citat:
Stanovnici gradića Broncola silno su se iznenadili kada su na oglasnoj tabli ugledali spisak preljubnika, kao i prevarenih žena i muškaraca.

Policija gradića na severu Italije pokrenula je istragu o autoru liste, na kojoj su se našli brojni stanovnici Broncola, sa sočnim zaključkom "Nastaviće se"!

Većina njih bila je potpuno šokirana svojim, ili imenom sebi bliske osobe, rođaka ili komšije na spisku, i mnogi su zapretili tužbom protiv lica koje ju je postavilo.

Iako je lista odmah skinuta sa oglasne table, postala je glavna tema razgovora u Broncolu, naročito jer su se na njoj našli istaknuti političari, i drugi poznati građani.

Neki smatraju da je oglas postavljen kako bi uneo pometnju u lokalne izbore zakazane za 26. oktobar, ali svi navedeni muškarci su iz različitih stranaka.

Ovo nije usamljen slučaj isterivanja "romantične pravde" putem oglasa - u Kanikatiju na Siciliji, ulice su osvanule oblepljene plakatima na kojima se jedna žena ističe kao "lakog morala", a njen muž kao "rogonja".

"Uvršten je u klub lokalnih rogonja, jer dostojanstveno i hrabro podnosi konstantna švrljanja supruge", piše na letku, koji ne ostavlja mesta mašti, jer je siroti muž naveden imenom, prezimenom i zanimanjem.

(MONDO)

Užas zamislite da se nađete na takvom spisku a da pritom nemate nikakve veze sa tim ala bi bilo objašnjavanja...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete
staro
  (#2 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 07.09.2008, 11:29

Prljavo....
I naravno da ce se svi braniti, osim onih koji su uboli neku od 10.00 ocenom!
A svi znaju da 90% svih muskarca sa liste i 50% svih zena je bar jednom prevario/la. Pitanje je samo da li se tipovi slazu.

Najbolje je sve demantovati a sa kreatorima pisma malo ``porazgovarati``.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#3 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 07.09.2008, 13:14

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Užas zamislite da se nađete na takvom spisku a da pritom nemate nikakve veze sa tim ala bi bilo objašnjavanja...
Ја бих платио да ме ставе, да изађем на глас као швалер

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#4 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 08.09.2008, 09:55

Zaista postoji nekoliko spiskova na kojima ne bih voleo da se nalazim. Jedan me posebno brine, jer sam na njemu potpuno nepravedno. Ali, život je prepun apsurda i nisam jedini u slučnoj sitaciji...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 08.09.2008 u 10:16.

staro
  (#5 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 01:20
Godine: 41
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 09.09.2008, 00:53

uh ne bi volela da se nadjem na spisku za odstrel

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#6 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 01:46
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 09.09.2008, 08:57

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Ја бих платио да ме ставе, да изађем на глас као швалер
Мммдадада... а шта ако би се нашао на списку, али међу рогоњама?

staro
  (#7 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 09.09.2008, 10:08

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
...ma ne bi bilo objašnjavanja posebno iz razloga što garantujem da bi se oboje našli svako na svom spisku

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#8 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 13:05
Odgovor: Spisak na kojem ne želite da se nađete - 09.09.2008, 11:46

Smela bi' odma' da potpišem (tu me seci) da je to uradio neki naš čo'ek.

I to neki od wadikala ! (mislim zbog zato što oni imaju tapiju na recepte specijaliteta iz te kuhinje),
koji je rafo slučajno, turistički, u prolazu " ... uuu prolazuuu ... " nabasao na prekrasni mali gradić Bronkoli.
He heh ...
Kao ono kad ameri testiraju nove minice, puščice i bombice,
negde Tamo Daleko od svoje kuće, u nekim bezveznim pizdićima, da vide i čuju - kako će lepo odjenuti,
(a da im pritom njihove bubne opničice ne uzdrhte isuviše).
E baš tako nekako.

Međutim,
ispostavilo se (na njihovu žalost-a našu ON radost) da je to bila još jedna u nizu promašenih investicija,
pa se od te pokazne vežbe iz niza akcija sa liste "Zavadi pa Vladaj", na domaćem terenu odustalo.
Bila bi to obična petarda by SR (Srpskih Retadrda)!
I baš tada , svi su radikalni vetrovi najednom dunuli (ne misli se na prdeže) i
kormilo je odmah okrenulo krmu ( krme krmad ) u novom pravcu - put Drevnih Kletvi i Crne Magije.
(doušnik sa izvora poznat redakciji Radio Mileva ali zbog svoje i Milevine sigurnosti ostaće - anoniman ).

... ma sigurna sam u to 100% ko što znam da je danas utorak
(uh, dobro se setih, da ne zaboravim posle utorak da postavim za omiljenu pesmicu.)

Neko neobavešten, ko ovde neko vreme (zadnjih dva'es tri'es godina) nije obitavao - začuđeno će zapitati :
-" A zašto ?
Pa :
-kod nas se ti spiskovi služe uz jutarnju kafu. Umesto raHAtluka,
-kod nas je uslov - što više budalaština, debilizama, bljuvotina i "moralnih" pikanterija - to veći, jači, lepši i čvršći rejting,
-kod nas je i vrapcima(na granama) otkad već plavo oko vrata od tog jedno(g)-isto(g) cvrkuta,
-kod nas na to više niko i ne trepće, više niko ni ne porumeni makar i ne zamucne,
-kod nas se o tim stvarima naveliko i naširoko priča, na sva usta, punim plućima,
-kod nas je to baš ... ali baaaš cool.

Eto zašto !

jBT ...tek dok sam sve ovo ispisala shvatih - koji smo mi ustvari kreteni. Nebeski.

Poruku je izmenio CHichaGlisha, 09.09.2008 u 11:51.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen