VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Belosvetske zanimljivosti

Belosvetske zanimljivosti Zanimljivosti iz sveta, smešne, tužne i ostale

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Varali jedno drugo – jedno s' drugim
staro
  (#1 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:23
Pol: Žensko
Godine: 34
Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 28.09.2007, 00:42

Slatka i Princ užitka upoznali su se na chatu i shvatili da imaju puno zajedničkog – oboje su iz Zenice i u nesretnom braku. Kad su se konačno upoznali, shvatili su da ih veže još mnogo toga.

Sana Klarić (27) i njen muž Adnan (32) iz Zenice otvorili su dušu dopisujući se međusobno o svojim bračnim problemima, te su oboje osećali da su pronašli srodnu dušu.

No Princ užitka se neprijatno iznenadio kada se posle tri meseca dopisivanja konačno našao sa Slatkom, a ni njoj njihov susret nije bolje pao.

Nakon što su se konačno sreli, shvatili su da se već dugo poznaju i da su već u nesretnom braku.

Umesto da, kako to obično biva u romantičnim filmovima, shvate da su uistinu suđeni ili osuđeni jedno na drugo, mladi par se odlučio na razvod jer se oboje osećaju prevareno.

( preneto sa neta )

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim
staro
  (#2 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan članDejan B je naprosto sjajan član

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 15:57
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 08:50

Kad sam ovo pročitao pre nekoliko dana, umalo nisam počeo da se valjam od smeha . Kolika je šansa da se baš njih dvoje sretnu na četu i uspostave prisnu vezu neću ni da zamišljam. Isto tako, mora da su bili iskreni poput ovo dvoje na sličici, pa da se ne prepoznaju u nekim situacijama o kojima su pisali. Ali krajnji ishod me je iznenadio, jer sam očekivao da će shvatiti da su ipak stvoreni jedno za drugo i da će se ona zanesenost sa interneta preneti i u stvarni život, pa čak i da pomisle da je to delo neke kosmičke sile koja želi da oni budu zajedno.

Sve u svemu, forumaši pazite šta radite, jer nikad ne znate ko se krije sa druge strane tastature .

staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 12:15

Citat:
Dejan B kaže: Pogledaj poruku
Kolika je šansa da se baš njih dvoje sretnu na četu i uspostave prisnu vezu neću ni da zamišljam. Isto tako, mora da su bili iskreni poput ovo dvoje na sličici, pa da se ne prepoznaju u nekim situacijama o kojima su pisali.
Ma šansa da se baš njih dvoje sretnu nije mala, ali i ja pomislih na to koliko li su bili iskreni, pa da se ni u kom trenutku nisu zapitali... Realno, svi smo chat-ovali... Posle 3 meseca dopisivanja obično znaš malo više o čoveku od njegovog nadimka i ljubavnog problema (okvirno), tako da je meni ova priča prilično neverovatna i nerealna.

staro
  (#4 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 21.08.2008 14:08
Godine: 30
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 12:27

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

Slatka i Princ užitka upoznali su se na chatu i shvatili da imaju puno zajedničkog – oboje su iz Zenice i u nesretnom braku. Kad su se konačno upoznali, shvatili su da ih veže još mnogo toga.

Sana Klarić (27) i njen muž Adnan (32) iz Zenice otvorili su dušu dopisujući se međusobno o svojim bračnim problemima, te su oboje osećali da su pronašli srodnu dušu.

No Princ užitka se neprijatno iznenadio kada se posle tri meseca dopisivanja konačno našao sa Slatkom, a ni njoj njihov susret nije bolje pao.

Nakon što su se konačno sreli, shvatili su da se već dugo poznaju i da su već u nesretnom braku.

Umesto da, kako to obično biva u romantičnim filmovima, shvate da su uistinu suđeni ili osuđeni jedno na drugo, mladi par se odlučio na razvod jer se oboje osećaju prevareno.

( preneto sa neta )
Sve je moguće!

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#5 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 08:23
Godine: 34
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 14:58

Citat:
Invisibleman kaže: Pogledaj poruku
Sve je moguće!

Osim drvenog šporeta

Nije mi jasno kako su chatovali, kako su uspevali u tome? Jedino sa radnog mesta ... Kako niko od njih dvoje nije primetio neke promene kod ovog drugog - da, oboje su bili zaljubljeni . Dešava se ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 07:37
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 15:41

MIsim da je u pitanju čista sujeta...Niko od njih ne želi drugome da prizna istinu...A opet moguća je i varijanta da su i jedno i drugo lagali i predstavljali se drugačijim nego što jesu, pa kad se zid uklonio shvatili su da su se upecali u sopstvenu mrežu...

staro
  (#7 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 16:16

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Ma šansa da se baš njih dvoje sretnu nije mala, ali i ja pomislih na to koliko li su bili iskreni, pa da se ni u kom trenutku nisu zapitali... Realno, svi smo chat-ovali... Posle 3 meseca dopisivanja obično znaš malo više o čoveku od njegovog nadimka i ljubavnog problema (okvirno), tako da je meni ova priča prilično neverovatna i nerealna.
...ja nisam četovao......ne trpaj me sa vama u isti koš...... bludnici jedni...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 15:04
Godine: 25
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 29.09.2007, 16:16

Sansa da se sretnu na chat-u ko sto kaze LadyS nije mala. Samo kad pomislimo koliko ljudi tih godina u Zenici koristi chat, onda shvatamo da je sansa velika jer su verovatno njihovi parametri pretrazivanja na chatu bili upravo: godine i mesto.

I meni je ova prica realna. Verovatno su oboje lagali malko na pocetku. Ali su imali dodirnu tacku: nesrecan brak. Tako da meni zvuci istinito.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: juče 23:22
Odgovor: Varali jedno drugo – jedno s' drugim - 30.09.2007, 05:25

Dal je moguće da se desilo ? Da.
Da li mislim da jeste baš tom paru ? Ne.
Nekom drugom koji je ostao anoniman. Možda.

Evo još jedne priče, začudo, imena chatera su ista,
to je i glavni razlog što mislim da je u pitanju urbana legenda.

Citat:
Chat djevojka iz snova - mama

"Princ užitka", nadimak je pod kojim je mladi Daniel Anceneaux iz francuskog Marseillesa mjesecima putem Internet chata razgovarao sa "Slatkom Juliette". Priča ne bi bila po ničem neobična da Daniel nakon šest mjeseci upoznavanja i chatovanja nije dogovorio sastanak sa Juliette na kojem se ne malo iznenadio i - posramio.
"Princ" i "Juliette", pravim imenom Nicole, nakon višemjesečnog upoznavanja putem Internet chata, dogovorili su da će se prvi puta uživo naći na jednoj francuskoj plaži.
"Hodao sam naveče plažom misleći kako ću konačno upoznati djevojku svojih snova. I bila je tamo, nosila je bijele kratke pantalonice i ružičastu usku majicu, kako je i rekla" - ispričao je Daniel nakon što je priča došla u javnost.
"Ali nakon što sam se približio, okrenula se prema meni i - oboje smo doživjeli šok kao nikada u životu. Nisam znao što da kažem. Jedino sam razmišljao: O Bože, pa to je mama!" - otkriva "Princ Užitka".
Ali, tu nije bio kraj poniženju. Na plaži se pojavio policajac koji je pedesetdvogodišnju majku i sina upozorio na nedozvoljen boravak na plaži koja je u večernjim satima bila zatvorena za javnost. Policajac je, radeći svoj posao, zapisao imena nesuđenih ljubavnika koji su mu, valjda iz straha od kazne, opisali o čemu se radi.
Policijski izvještaj o događaju s plaže došlo je pak u ruke novinara koji su pomnije istražili priču. Ubrzo su došli do majke i sina koji su priznali da su se dopisivali ne znajući o kome se radi s druge strane računarskog zaslona. Razgovor je, navodno, ponekad znao biti i vruć, ali "Princ" i "Juliette" nisu otkrili detalje.
Bilo kako bilo, majka i sin su nakon objavljivanja priče postali predmet poruge u njihovoj lokalnoj sredini, a Daniel je rekao kako je razočaran što mu se nije ispunila želja da upozna djevojku svojih snova. Što se tiče Nicole, ona je od posramljenog muža Paula dobila jezikovu supu i zabranu chatovanja.
Dakle, moglo je biti i gore

Skinuto sa neta - link